Έχεις δίκιο, κι εγώ το Νίκο είδα την περασμένη εβδομάδα που τις χρησιμοποίησε κι είπα άντε να το κάνω κι εγώ το ψυχικό...
Καλές είναι, φυσικά καλύτερες από τις Light Pro που είχα σα βλάκας βάλει τις άλλες φορές. Πάλι δαγκώνουν βέβαια, οι ProGuard είναι πιό ασφαλείς, αλλά εντάξει τώρα.
Το ξύρισμα όμως ήταν περίεργο, είχα 2 και κάτι μέρες γένια (σπάνιο πλέον) και θεωρητικά περίμενα να πάει το θέμα χαρτί, να γλιστρά το ξυράφι σα μαχαίρι σε βούτυρο - αλλά δε μου βγήκε έτσι... Είχα καιρό να πιάσω το Cella και μάλλον αυτό έφταιγε.
Οπότε με λίγα λόγια θα δοκιμάσω ξανά, αλλά τί να το συζητάμε, αυτές είναι πολύ καλές λεπίδες γι'αυτό το εργαλείο.
Το Ξύρισμα της ημέρας: Νοέμβριος 2012
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Εγω παντως με τισ pro ειμαι πολυ ποιο ευχαριστημενος απο τις guard. Το κακο ειναι οτι με τρωι να δοκιμασω και τις super αλλα βγαινουν εικοσαδες και ποτε θα τελειωσουν. Ηδη εχω καβατζα τις guard να αφησω και τις pro? Για τον γιο μου ισως αλλα ακομη δεν το εχει πιασει το μηχανημα.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24709 times
- Been thanked: 7863 times
Εγώ έχω κάνει μια καλή (ΙΜΟ) καβάντζα. 10 κουτάκια Super, 7κουτάκια Pro 1 και 1 Proguard (από περιέργεια).
Με τους ρυθμούς που χρησιμοποιώ τα Artist Club μάλλον θα με φτάσουν για... αρκετά χρόνια! :megagrin
Με τους ρυθμούς που χρησιμοποιώ τα Artist Club μάλλον θα με φτάσουν για... αρκετά χρόνια! :megagrin
Γιάννης
- aris22
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 13
- Has thanked: 4491 times
- Been thanked: 5445 times
Ξύρισμα πριν απο λίγο. Nα πάω και φρεσκοξυρισμένος στο Athens! :megagrin :dance3
Omega Boar
Florena shaving cream (Εξ ου και το boar)
Vintage gillette Tech
Persona (2#)
ASL Old spice
ASB Koress
Πολύ καλό ξύρισμα δεδομένου οτι είχα ξυριστεί και χθές...Για αυτό χρησιμοποίησα και την gillette Tech (πρώτη φορά) η οποία με εξέπληξε θετικά...Είχα διαβάσει οτι είναι πολύ ήπια (κάτι που ισχύει) αλλά κάνει πολύ καλό ξύρισμα (3 περάσματα) χωρίς ερεθισμούς. :megagrin
Omega Boar
Florena shaving cream (Εξ ου και το boar)
Vintage gillette Tech
Persona (2#)
ASL Old spice
ASB Koress
Πολύ καλό ξύρισμα δεδομένου οτι είχα ξυριστεί και χθές...Για αυτό χρησιμοποίησα και την gillette Tech (πρώτη φορά) η οποία με εξέπληξε θετικά...Είχα διαβάσει οτι είναι πολύ ήπια (κάτι που ισχύει) αλλά κάνει πολύ καλό ξύρισμα (3 περάσματα) χωρίς ερεθισμούς. :megagrin
Άρης
Ζούν ανάμεσα μας........
Ζούν ανάμεσα μας........
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29312 times
- Been thanked: 29440 times
Καλημέρα.
-Wilkinson Sword ss
-Omega 10048
-Merkur 33C
-Feather (4)
-4711 asl
Μετά από ένα κακό ξύρισμα το Σάββατο, το σημερινό ήταν το άκρως αντίθετο. Το καλύτερο δυνατό για το ξεκίνημα της ημέρας.
-Wilkinson Sword ss
-Omega 10048
-Merkur 33C
-Feather (4)
-4711 asl
Μετά από ένα κακό ξύρισμα το Σάββατο, το σημερινό ήταν το άκρως αντίθετο. Το καλύτερο δυνατό για το ξεκίνημα της ημέρας.
Τρίτη 20/11
Merkur Progress (@3) & Wilkinson (#2 και φύγαμε)
Semogue LE 2011 boar 2
Palmolive stick
Shiseido Men Tonic Lotion
Serge Lutens Clair de Musc
H πολύ συχνή εναλλαγή πινέλων και σαπουνιών έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστική. Με το πρώτο setup το οποίο θα μου δώσει πολύ καλό ξύρισμα, θα πρέπει να μείνω εκεί.
Το Shiseido Men περισσότερο ενυδατικό από όσο περίμενα, επίσης η μυρωδιά του είναι σχεδόν ουδέτερη οπότε μπορεί κανείς άφοβα να χρησιμοποιήσει μετά ένα άρωμα. Made in Japan, παρακαλώ, αλλά και 3,000 Γιέν duty free στο αεροδρόμιο της Όσακα. Με μία ενυδατική ουδέτερου αρώματος (λ.χ. τώρα έχω βγάλει έξω την Kiehl's) ένας λόγος παραπάνω για ένα άρωμα να ακολουθήσει μετά άνετα.
Το άρωμα του Lutens καταπληκτικό.
Βγάζω και το εισητήριο για τα Χριστούγεννα σήμερα-αύριο. Μάλλον πάμε για Emirates και το Α380 (κομμάτι Σεούλ-Ντουμπάι) αφού αυτήν τη φορά αυτοί απ'ό,τι φαίνεται δίνουν τον πιό φθηνό ναύλο.
Καλή μέρα σε όλους.
Merkur Progress (@3) & Wilkinson (#2 και φύγαμε)
Semogue LE 2011 boar 2
Palmolive stick
Shiseido Men Tonic Lotion
Serge Lutens Clair de Musc
H πολύ συχνή εναλλαγή πινέλων και σαπουνιών έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστική. Με το πρώτο setup το οποίο θα μου δώσει πολύ καλό ξύρισμα, θα πρέπει να μείνω εκεί.
Το Shiseido Men περισσότερο ενυδατικό από όσο περίμενα, επίσης η μυρωδιά του είναι σχεδόν ουδέτερη οπότε μπορεί κανείς άφοβα να χρησιμοποιήσει μετά ένα άρωμα. Made in Japan, παρακαλώ, αλλά και 3,000 Γιέν duty free στο αεροδρόμιο της Όσακα. Με μία ενυδατική ουδέτερου αρώματος (λ.χ. τώρα έχω βγάλει έξω την Kiehl's) ένας λόγος παραπάνω για ένα άρωμα να ακολουθήσει μετά άνετα.
Το άρωμα του Lutens καταπληκτικό.
Βγάζω και το εισητήριο για τα Χριστούγεννα σήμερα-αύριο. Μάλλον πάμε για Emirates και το Α380 (κομμάτι Σεούλ-Ντουμπάι) αφού αυτήν τη φορά αυτοί απ'ό,τι φαίνεται δίνουν τον πιό φθηνό ναύλο.
Καλή μέρα σε όλους.
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα.
Πρωινό ξύρισμα, με συνοδεία κλασσικής μουσικής όπως πάντα (classic fm):
Σαπούνι: Dr Harris Marlbrorough
Πινέλο: omega 6191
Μηχανή: EJ 89
Λεπιδα: ASP (#3)
ASL: Dr Harris Marlbrorough
Το Marlbrorough μου έφτιαξε τη μέρα!
Πρωινό ξύρισμα, με συνοδεία κλασσικής μουσικής όπως πάντα (classic fm):
Σαπούνι: Dr Harris Marlbrorough
Πινέλο: omega 6191
Μηχανή: EJ 89
Λεπιδα: ASP (#3)
ASL: Dr Harris Marlbrorough
Το Marlbrorough μου έφτιαξε τη μέρα!
Χάρης
- Πάνος
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Καλημέραααα
SOC 2B
EJ 89
Elios (1)
Vergulde Hand Stick
444
Pinaud Clubman Classic
Το στικάκι είναι πάαααρα πολύ καλό !!
Πάρτε ένα οπωσδήποτε κάποια στιγμή.
ΥΓ Σήμερα τελείωσε και το πρώτο μου ξυριστικό προιόν ,ένα 444.
Ευτυχώς έχω καβάντζα .....κάμποσα :bigsmilie
SOC 2B
EJ 89
Elios (1)
Vergulde Hand Stick
444
Pinaud Clubman Classic
Το στικάκι είναι πάαααρα πολύ καλό !!
Πάρτε ένα οπωσδήποτε κάποια στιγμή.
ΥΓ Σήμερα τελείωσε και το πρώτο μου ξυριστικό προιόν ,ένα 444.
Ευτυχώς έχω καβάντζα .....κάμποσα :bigsmilie
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Καλημέρα Κωνσταντίνε! Έχω κι εγώ μια Shiseido moisturizing emulsion, είναι πολύ καλή, εδώ στην Ελλάδα κάνει κάπου στα 40 ευρω.NavalArchitect έγραψε:Το Shiseido Men περισσότερο ενυδατικό από όσο περίμενα, επίσης η μυρωδιά του είναι σχεδόν ουδέτερη οπότε μπορεί κανείς άφοβα να χρησιμοποιήσει μετά ένα άρωμα. Made in Japan, παρακαλώ, αλλά και 3,000 Γιέν duty free στο αεροδρόμιο της Όσακα. Με μία ενυδατική ουδέτερου αρώματος (λ.χ. τώρα έχω βγάλει έξω την Kiehl's) ένας λόγος παραπάνω για ένα άρωμα να ακολουθήσει μετά άνετα.

- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
Omega 10018
Gillette superspeed Z1, 1954
LaToja shaving stick
Chh preshave lotion, το χρησιμοποιησα σαν asl, ολα καλά!
Το ξύρισμα ήταν απίστευτο, ανεπανάληπτο, η μηχανή ένα όνειρο, το σαπούνι το ίδιο, θα γράψω αργοτερα σχόλια και για τα 2 στα αντίστοιχα θέματα!
Gillette superspeed Z1, 1954
LaToja shaving stick
Chh preshave lotion, το χρησιμοποιησα σαν asl, ολα καλά!
Το ξύρισμα ήταν απίστευτο, ανεπανάληπτο, η μηχανή ένα όνειρο, το σαπούνι το ίδιο, θα γράψω αργοτερα σχόλια και για τα 2 στα αντίστοιχα θέματα!