Καλημερα σας κυριοι και καλη Κυριακη.
2 περασματακια και ετοιμος.
Καιρο ειχα να χρησιμοποησω το αγαπημενο Μιτσελακι που ειχα παρει στις αρχες της εισαγωγης μου στο ΠΞ.
Παραμενει στα τοπ αγαπημενα μου, ακομα και μετα απο εμπειριες και με πολυ τοπ σαπουνια. Παρομοιως και η Omega 48 πινελαρα.
Αρχικα ειχα αποφασισει να χρησιμοποιησω τη R41, αλλα επειδη δεν ημουν σιγουρος οτι χρειαζεται αυτη για το μηκος των γενιων μου, συνν οτι σε 2 μερες θελω να εχω παλια λιγο γενι να ξυρισω, αλλαξα στην Yaqi The Final Cut, ετσι ωστε να εχω επιλογη αν χρειαστει να χαμηλωσω ρυθμιση.
Πρωτη δοκιμη στο Brut Original, αλλα δεν θα ειναι "κριτικη" μου δικαιη, αφου μαζι ανακατεψα και Vifrex dopo barba γιατι ηθελα να παρω λιγο δροσια απο την ισχυρη μενθολη του, αλλα και το εξαιρετικο "σβησιμο" της επιδερμιδας που προσφερει. Το αποτελεσμα της μιξης ομως μπορω να πω οτι ηταν εξαιρετικο.
Και κλασικο αρωμα απο τη μια μερια και ιδιοτητες απο την αλλη. Δεν βαζω 10/10 γιατι εχω κανει και καλυτερα.
Η μπλε Astra, παραμενει η 1η μου επιλογη αναμεσα σε 48 λεπιδες εκ των οποιων εχω δοκιμασει ομως μονο 19.
- Time: Morning
- Beard: 2 Day
- Razor: Yaqi The Final Cut Adjustable Gunmetal (#3)
- Blade: Astra Superior Stainless Blue (#1)
- Brush: Omega 10048 Boar 28mm
- Pre shave: Shower / Green Olive Soap
- Soap/Cream: Mitchell’s Wool Fat Luxury
- Alum: Osma Tradition alum stone
- After shave Balm: Vifrex dopo barba
- After shave Lotion: Brut Original
- Accessories: Dscosmetic Deluxe Chrome Stand ds003 37mm, Skull Armor Mug
- Passes: 2 (WTG, XTG/ATG)
- Duration: 20'
- Outcome: DFS
- Irritation: 9/10
- Post Shave: 9/10