Floid Vigoroso & Black
Proraso asl
Phoenix CaD
Άσχετα με το θέμα, εγώ είχα υπηρετήσει στο ναυτικό προ 20ετίας. Δεν υπήρχε περιορισμός στα ξυριστικά ενώ επιτρεπόταν η γενειάδα ή ο μύστακας κατά την κατάταξη και η διατήρησή της / του. Όχι η καλλιέργειά της / του κατά τη διάρκεια της θητείας.
Ποιά after shave χρησιμοποιείτε?
- Vavous
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 30762 times
- Been thanked: 41683 times
Ανδρέας, Μ.Δ.

- RAZORBLADE
- Νήπιο

- 10
- Has thanked: 130 times
- Been thanked: 205 times
Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει σε lotion :
La Toja
Proraso
Speick
Αρωματικά ξεχώρισα το la toja και το speick αλλά αυτό είναι δευτερεύον για εμένα γιατί δεν κρατάνε πολύ,απο αίσθηση καψίματος la toja και proraso είναι πιο δυνατά ενώ στο speick η αίσθηση αυτή υποχωρεί πιο γρήγορα.
Στο τομέα όμως επούλωσης και ενυδάτωσης το speick έχει μακράν ξεκάθαρο προβάδισμα απο τα τρία που προανέφερα , καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα απίστευτα γρήγορα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο τα άλλα δύο,πιστεύω τη διαφορά την κάνει το συστατικό που περιέχει ''witch hazel'' που αν κάνω λάθος διορθώστε με ελληνικά πρέπει να είναι το φυτό που λέγεται αμαμελίδα.
Διαβάζω για το Aqua Velva και το American fine blend εξαιρετικές κριτικές απο πολλά μέλη και παρακάλώ κάποιος που τα έχει τεστάρει να με διαφωτίσει αν έχουν και αυτά εξίσου καλά αποτελέσματα όσο και το speick ή τέλος πάντων αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε ιδιότητες σε οποιαδήποτε μάρκα.
ευχαριστώ
La Toja
Proraso
Speick
Αρωματικά ξεχώρισα το la toja και το speick αλλά αυτό είναι δευτερεύον για εμένα γιατί δεν κρατάνε πολύ,απο αίσθηση καψίματος la toja και proraso είναι πιο δυνατά ενώ στο speick η αίσθηση αυτή υποχωρεί πιο γρήγορα.
Στο τομέα όμως επούλωσης και ενυδάτωσης το speick έχει μακράν ξεκάθαρο προβάδισμα απο τα τρία που προανέφερα , καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα απίστευτα γρήγορα και σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απο τα άλλα δύο,πιστεύω τη διαφορά την κάνει το συστατικό που περιέχει ''witch hazel'' που αν κάνω λάθος διορθώστε με ελληνικά πρέπει να είναι το φυτό που λέγεται αμαμελίδα.
Διαβάζω για το Aqua Velva και το American fine blend εξαιρετικές κριτικές απο πολλά μέλη και παρακάλώ κάποιος που τα έχει τεστάρει να με διαφωτίσει αν έχουν και αυτά εξίσου καλά αποτελέσματα όσο και το speick ή τέλος πάντων αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε ιδιότητες σε οποιαδήποτε μάρκα.
ευχαριστώ
Γιώργος
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
Παρόμοιο του speick και για πολλούς καλύτερο είναι το Ελβετικό pitralon.Θα έβαζα και το Γερμανικό tuff με συνταγή αναλλοίωτη στο χρόνο όπως και το Ελβετικό Pitralon.
Η Aqua Velva και το fine - American blend-θεωρώ πως-ξεχωρίζουν για άλλους λόγους από ότι τα προαναφερθέντα+speick.Η μέν πρώτη είναι καλό asl όπως πολλά άλλα,μα με retro αναμνήσεις,δροσιά και κλασσικό άρωμα.Το δε fine - American blend έχει καλές ιδιότητες-όχι κάτι τρομερό-και απίστευτα μπαρμπέρικο άρωμα που διαρκει για ώρες.
υ.γ Σε ευχαριστώ φίλε Βασίλη!
Η Aqua Velva και το fine - American blend-θεωρώ πως-ξεχωρίζουν για άλλους λόγους από ότι τα προαναφερθέντα+speick.Η μέν πρώτη είναι καλό asl όπως πολλά άλλα,μα με retro αναμνήσεις,δροσιά και κλασσικό άρωμα.Το δε fine - American blend έχει καλές ιδιότητες-όχι κάτι τρομερό-και απίστευτα μπαρμπέρικο άρωμα που διαρκει για ώρες.
υ.γ Σε ευχαριστώ φίλε Βασίλη!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
-
padjon72
- Νήπιο

- 11
- Has thanked: 32 times
- Been thanked: 74 times
Το Speic δεν το έχω δοκιμάσει ( θα το κάνω σύντομα) αλλά σχετικά με το Aqua velva (το Αμερικάνικο που έχω τεστάρει) είναι εξαιρετικά καταπραυντικό για το ευαίσθητο δέρμα μου.RAZORBLADE έγραψε: Διαβάζω για το Aqua Velva και το American fine blend εξαιρετικές κριτικές απο πολλά μέλη και παρακάλώ κάποιος που τα έχει τεστάρει να με διαφωτίσει αν έχουν και αυτά εξίσου καλά αποτελέσματα όσο και το speick
Όταν χρησιμοπιώ κρέμες που δεν μου κάθονται καλά στο δέρμα αλλά πρέπει να τις καταναλώσω γιατί λυπάμαι να τις πετάξω, ρίχνω μια Aqua velva και ίσιωσα
-
mantilas
- Δημοτικό

- 10
- Has thanked: 242 times
- Been thanked: 715 times
Πριν λιγες μερες ενα φιλαρακι που δεν ασχολειται με το π.ξ. φορουσε το irish moos asl.Το αρωμα του μου θυμισε τον παππου μου,ειμαι σιγουρος οτι ηταν αυτη η μυρωδια του.Ρωταω λοιπον υπαρχει asl φτηνη με το ιδιο αρωμα γιατι ο παππους αποκλειεται να αγοραζε τοσο ακριβο asl.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Υπαρχει το 378 της Alpa - αρωματικα ιδιο με την παλια εκδοση του irisch moos - και με τιμη κατω απο 5 ευρω τα 50ml.

-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
κανονιστε να τα παρετε ολα και εμεις να μεινουμε με το καναρινι ανα χειρας.

- akis_peiraias
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
Καλησπέρα και από εμένα!
Εγώ τώρα τελευταία έχω κολλήσει και χρησιμοποιώ πιο συχνά τα :
✔ Floid vigoroso
✔ Brut ASL
✔ Denim original
✔Pinaud clubman ASL
Αυτό που έχω κολλήσει να το δοκιμάσω και δεν το βρίσκω (αν κάποιος φίλος έχει να πει κάποιο μαγαζί να πάω να το πάρω ευπρόσδεκτος ) είναι το Denim Musk γιατί ακούω πολλά καλά λόγια αν και δεν το έχω μυρίσει καν.
Εγώ τώρα τελευταία έχω κολλήσει και χρησιμοποιώ πιο συχνά τα :
✔ Floid vigoroso
✔ Brut ASL
✔ Denim original
✔Pinaud clubman ASL
Αυτό που έχω κολλήσει να το δοκιμάσω και δεν το βρίσκω (αν κάποιος φίλος έχει να πει κάποιο μαγαζί να πάω να το πάρω ευπρόσδεκτος ) είναι το Denim Musk γιατί ακούω πολλά καλά λόγια αν και δεν το έχω μυρίσει καν.
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !