Καλημέρα Κύριοι!
Χθες βράδυ με γένια 4 ημερών για να απολαύσω την IKON που αποκτήθηκε μέσω @2petros
Γυμναστήριο για βλεφάριασμα και τέρψη της ψυχής και του πνεύματος
Πρησέηβ μπανάκι με Denim Musk (άρωμα από εποχή πανελλαδικών!)
Σάπων Shannon's Barbershop
IKON SBS με λαβή Bulldog II + Personna (η λέξη Personna μου φέρνει στο μυαλό τον Klaus Nomi. Μεγάλη περσόνα!)
Simpsons Duke 3
Osma alum
Asl Razorock Emperor (αξεπέραστο άρωμα ευγενίλας, κάτι μεταξύ Μυλόρδου και Βαρονέτου!)
Το σαπούνι είναι γλυστερότατο και το άρωμα πολύ ανεβασιάρικο. Μου θύμισε έντονα το άρωμα της αγαπημένης κόκκινης Palmolive αλλά με μεγαλύτερη ένταση (με έφτιαξε!). Δεν είμαι καλός στην αξιολόγηση των επιδόσεων ενός σαπουνιού καθώς αν μου αρέσει το άρωμα του έχω την αίσθηση ότι κάνει παπάδες στο ξύρισμα!
H IKON είναι βαριά και χαίρεσαι το ξύρισμα. Δοκιμάστηκαν και οι δυο πλευρές της (open, closed). Με προσοχή έκανα 3 περάσματα και το αποτέλεσμα ήταν απίθανο χωρίς ενοχλήσεις κλπ. Πάντως η αίσθηση που σου δίνει στο χέρι είναι εντυπωσιακή. Δεν ξέρω αν είχα επιλέξει τον επιθετικό συνδυασμό. Ένα σημάδι στην κεφαλή με 4 παύλες σε σχήμα σταυρού ήταν προς την πλευρά της λαβής. Αν κάποιος γνωρίζει αν αυτή είναι η επιθετική τοποθέτηση ας με ενημερώσει!