Καλό θα είναι, εκτός από το post που ρωτάς εδώ, να διαβάσεις ή να ρωτήσεις και σε 1-2 άλλα fora, απ'ό,τι φαίνεται έχουν περιορίσει την παραγωγή για λόγους κόστους. Συνήθως οτιδήποτε τέτοιο συζητείται σχετικά γρήγορα στο Β&Β ή και σε άλλα fora. Έχει πέσει μεγάλο σφίξιμο στο ζωνάρι στη Merkur πάντως.
Άλλος που κατά πάσα πιθανότητα θα ξέρει είναι ο οποιοσδήποτε vendor, π.χ. Connaught. Ο συγκεκριμένος έχει μεγάλη κίνηση και συνήθως γνωρίζει τις κινήσεις της Merkur αρκετά νωρίτερα από τη στιγμή που θα σκάσει κάτι. Το αν θα πει κάτι βέβαια είναι δύσκολο, αλλά αν έχει κανείς φερ'ειπείν πρόσβαση απ'το TSR με χρόνο εκεί και αρκετά posts, τότε το πουλί θα κελαιδήσει.
Δυστυχώς έχω ένα περίεργο θέμα με το TSR εδώ και 2 εβδομάδες, δεν μπορώ να το 'δω' με τίποτα, ούτε καν από το iPad μου (Tapatalk) σε όποιο ΙΡ address κι αν βρίσκομαι. Αλλιώς πιστεύω θα μπορούσα να μάθω.
Merkur Futur
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Να ρωτήξω.. Έχεις ψάξει μόνο σε αγγλικά (τέσπα αγγλόφωνα) sites? Σε γερμανικά είδες?

-
Tommy h
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 7 times
Οχι, συνήθως απο το Connaught αγοράζω ,έχεις κατα νου κάποιο να προτείνεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stefanos την 19 Απρ 2012, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
Λόγος: Σε παρακαλώ μη κάνεις full quoting το αμέσως προηγούμενο μήνυμα! Ευχαριστώ! Φιλικά Στέφος
θωμάς
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Ναι σε λιγο.. περιμενε να βρω λινκ.

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Επικοινωνία:
Επιχρωμιομενη
Ματ
Ενώ ο ίδιος έχει και την Progress σε απαιχτη τιμή
Επίσης ο γνωστος Ολλανδός την Futur την έχει σε λογική τιμή.
Οι άλλες τιμές που βρήκα είναι πάνω από 60€ ή δεν στέλνουν καν στην Ευρώπη..
Ελπίζω να βοήθησα!
Φιλικά
Στέφος
Ματ
Ενώ ο ίδιος έχει και την Progress σε απαιχτη τιμή
Επίσης ο γνωστος Ολλανδός την Futur την έχει σε λογική τιμή.
Οι άλλες τιμές που βρήκα είναι πάνω από 60€ ή δεν στέλνουν καν στην Ευρώπη..
Ελπίζω να βοήθησα!
Φιλικά
Στέφος

-
Tommy h
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 7 times
Η αλήθεια ειναι οτι και οι δυο ειναι πιο ακριβοί απο το Connaught , πάντως ο Ολλανδός απορρίπτεται μόνο και μόνο που Βάζει την Ελλάδα στις χώρες εκτός της ευρωπαϊκής ένωσης και φυσικά με μεγαλύτερα εξοδα αποστολής , εχω στειλει email στο Connaught εαν δεν εχω απάντηση θα προτιμησω τον γερμανό.
θωμάς
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Ο Ολλανδός είναι πολύ επαγγελματίας. Μου χρέωσε 10 € μεταφορικά (3,02 € έξοδα συναλλαγής μέσω paypal και 8,50 € έξοδα αποστολής) για αρκετά μεγάλη (σε βάρος) παραγγελία, και επειδή είχα αργήσει να του απαντήσω με mail που με ρωτούσε σε ποια πόλη να τα στείλει (είχα κάνει πατάτα στην παραγγελία και ενώ του είχα γράψει διεύθυνση δεν του έλεγα πόλη), μου τα έστειλε με κούριερ που πάνω στο πακέτο έγραφε κόστος αποστολής 27 €, χωρίς να με χρεώσει ευρώ παραπάνω!!!
Σου τον συνηστώ ανεπιφύλακτα...
Σου τον συνηστώ ανεπιφύλακτα...
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Συνολικά 11,52 €... Απλά στην ανάλυση που μου έστειλε στην απόδειξη τα είχε χωρίσει σε 8,50 και 3,02.
Τα έξοδα του paypal τα κρατάει από τον πωλητή, και συνήθως οι πωλητές τα ενσωματώνουν στην τιμή του προϊόντος. Αυτός τα βάζει στα έξοδα αποστολής. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει σημαντική διαφορά.
Πάντως τα 11,52 μεταφορικά για αυτάπου παρήγγειλα (η δεύτερη φωτογραφία), μου φαίνεται λογικότατη τιμή. Και απ' ότι θα διαβάσεις και στο ανωτέρω κείμενο ο πωλητής εξυπηρετικότατος, και πολύ υπομονετικός αφού μέσα σε μία εβδομάδα μου έστειλε 4-5 μηνύματα πριν του απαντήσω...
Τα έξοδα του paypal τα κρατάει από τον πωλητή, και συνήθως οι πωλητές τα ενσωματώνουν στην τιμή του προϊόντος. Αυτός τα βάζει στα έξοδα αποστολής. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει σημαντική διαφορά.
Πάντως τα 11,52 μεταφορικά για αυτάπου παρήγγειλα (η δεύτερη φωτογραφία), μου φαίνεται λογικότατη τιμή. Και απ' ότι θα διαβάσεις και στο ανωτέρω κείμενο ο πωλητής εξυπηρετικότατος, και πολύ υπομονετικός αφού μέσα σε μία εβδομάδα μου έστειλε 4-5 μηνύματα πριν του απαντήσω...
Μανώλης