Βαγγέλη, αναμένουμε αγωνιωδώς τις τελικές εντυπώσεις ... αν και όπως φαίνεται ήδη πρέπει να είναι πολύ καλό το σαπούνι ...
Επιτέλους ενα ποιοτικό ελληνικό προιόν να το στηρίξουμε ...
ΙΝ / OUT Νέα προϊοντα - επικείμενες διακοπές παραγωγής
- christostz03
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 6352 times
- Been thanked: 9776 times
Wet Shaving Rules !!!
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
"Φορτώστε" σαν να μην υπάρχει αύριο ... Λεφτά για καινούρια κρέμα ή σαπούνι ΠΑΝΤΑ υπάρχουν ...
-- Χρήστος --
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Δε νομιζω να εχει αναφερθει..
Με λυπη αλλα και και μεγαλη προσεκτικοτητα θα πρεπει να πω οτι η Klar Seifen μαλλον σταματησε την παραγωγη του Kabinett! Εχω απλωσει τους αισθητηρες μου για να μαθω νεα, και θα σας τα μεταφερω εδω!
ευτυχως εχω καπου 650 γραμμαρια ακομη... :megagrin
Με λυπη αλλα και και μεγαλη προσεκτικοτητα θα πρεπει να πω οτι η Klar Seifen μαλλον σταματησε την παραγωγη του Kabinett! Εχω απλωσει τους αισθητηρες μου για να μαθω νεα, και θα σας τα μεταφερω εδω!
ευτυχως εχω καπου 650 γραμμαρια ακομη... :megagrin

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
update
Κυριοι, δυστυχως, η διακοπη της παραγωγης επιβεβαιωθηκε.
Κυριοι, δυστυχως, η διακοπη της παραγωγης επιβεβαιωθηκε.

- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Το Ιασονας με Ο
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Mια κρεμα simpsons που εχω είναι αριστη , πολύ πανω στην βαθμολογια σε όλα της. Σαπουνι δεν εχω δοκιμασει αντε για καμια ομαδικη 

Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Νικο δεν ειναι σαπουνια αυτα που βγηκαν τωρα αλλα κρεμες, σαν αυτη που εχεις αλλα με μυρωδιες.
Το Ιασονας με Ο
- zouve
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 59 times
- Been thanked: 111 times
The newest addition to the Taylor of Old Bond Street Shaving Cream collection is here!
Introducing our new Natural Shaving Cream.
Specially formulated with Aloe Vera, Coconut Oil, Vitamin E and Allantoin to moisturise, soothe and nourish the skin.
Made with all natural ingredients, this cream is paraben, fragrance and preservative free making it the ideal choice for those with sensitive skin.

Introducing our new Natural Shaving Cream.
Specially formulated with Aloe Vera, Coconut Oil, Vitamin E and Allantoin to moisturise, soothe and nourish the skin.
Made with all natural ingredients, this cream is paraben, fragrance and preservative free making it the ideal choice for those with sensitive skin.