Το ξύρισμα της ημέρας: Ιούνιος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
foxtrot
Συντονιστής
Συντονιστής
11
Has thanked: 32719 times
Been thanked: 34552 times

Εικόνα

Ωmega.20102
LPL.Traditionnel ss
Merkur.37c
Gillette.silver.blue
Floid.mentolado.vigoroso asl

Το καλλίτερο σαπούνι του πατρός Λουκιανού γιά μένα. Υπέροχο μεσογειακό άρωμα, άριστη απόδοση.
Πολύ ανώτερο από τα σαπούνια του ιδίου που έχουν tallow.
Γιάννης
NavalArchitect

Πριν λίγο:

Timeless Titanium dual comb, 0.95 & Astra Superior Platinum (#1)
Edwin Jagger 287 XL synth
Cyril R. Salter
Proraso

Άλλο ένα γρήγορο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Δυόμιση περάσματα και πλήρως καθαρός.

Το καλύτερο safety razor που έχω στη συλλογή μου αναφορικά με το κράτημα στο χέρι, εργονομικά, σε σχέση με την ισορροπία βάρους, κλπ.

Άβαταρ μέλους
Vavous
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 30780 times
Been thanked: 41688 times

Το πρώτο μου combo της συνεργασίας Declaration/Chatillon.
Το σαπούνι δικαιώνει την φήμη του. Πραγματικά δίνει το κάτι παραπάνω. Σε λίγες μέρες δε, θα κυκλοφορήσει η Declaration το νέο της formulation ονόματι Icarus το οποίο όλοι οι beta testers επροσκύνησαν. WTF.
Το τόνερ είναι κι αυτό εξαιρετικό. Μικρή φιάλη, όμως 4-5 σταγόνες στο νοτισμένο πρόσωπο υπεραρκούν.

Έφτασαν από Maggard --> Θεσσαλονίκη σε 12 μέρες συμπεριλαμβανομένων δυο Σ/Κ. Νέο ρεκόρ. Δεν έχω λόγια.

Τα υπόλοιπα: Weber, Kai, Morris&Forndran finest.

Εικόνα
Ανδρέας, Μ.Δ.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tasos72
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 13923 times
Been thanked: 17012 times

12 μερες ???
θα σκασω...
5 μηνες (παει αυτο χαθηκε..) + 2 μηνες η αντικατασταση ηδη.. :evil:
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 13295 times
Been thanked: 13597 times

Χαίρεται αγαπητοί
Tea tree Witch hazel facial wash
Ω 18
Ingram EG
Merkur 15c oc-λαβη Lord +Astra pl#4
Tea tree Witch hazel
Proraso green+444gel
η μηχανή σήμερα με την εξαίρετη κρέμα με ενθουσίασε πάλι,δεν είμαι σίγουρος ότι η λαβή της lord πρόσθεσε κάτι
θα την τεστάρω με ότι κινείται και πετάει μέχρι με... σκέτο πράσινο σαπούνι και αλμυρό νερό.
Καλό απόγευμα και καλή δύναμη.
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
Άβαταρ μέλους
Tony
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 23190 times
Been thanked: 13866 times

Καλησπέρα σας

~ RazoRock - Baby Smooth
~ Feather - Platinum
~ RazoRock - Plissoft
~ RazoRock - Stallion Italian
~ Thayers toner - unscented
~ Fine - Santal Absolut

Η εκκαθάριση συνεχίζεται,
Σήμερα έδωσα την Baby Smooth, μία από τις καλύτερες slant που έχω χρησιμοποιήσει, είχε κρατηθεί γιατί, ήταν ήπια και η πιό γλυκιά αλλά ταυτόχρονα τόσο αποτελεσματική, που με δύο περάσματα σύν 2-3 touch ups μου έδινε 98% BBS δικαιολογώντας απόλυτα το όνομά της, από τα καλά εργαλεία για ευαίσθητο δέρμα.

Να τονίσω εδώ ότι, η Feather ήταν το ταίρι της, ενώ με τις περισσότερες άλλες μου DE με τραβάει και γενικά δέν... η μηχανή δόθηκε εφόσον όλα πλέον κρίνονται στις λεπτομέρειες, το αρνητικό της λοιπόν ήταν, αυτό το 2% που με δυσκόλευε μόνο κάτω από την μύτη στο κόντρα.

Υγιαίνετε & Ευημερείτε.!
Αντώνης

Αἰτεῖτε, καὶ δοθήσεται ὑμῖν, ζητεῖτε, καὶ εὑρήσετε, κρούετε, καὶ ἀνοιγήσεται ὑμῖν·
πᾶς γὰρ ὁ αἰτῶν λαμβάνει καὶ ὁ ζητῶν εὑρίσκει καὶ τῷ κρούοντι ἀνοιχθήσεται.
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

Καλησπέρα σε όλους! Πριν από λίγο:

- P/S Παπουτσάνης Musk (Βανίλια Μαδαγασκάρης).
- SS TFS - Agrumellάρα.
- SB Maggard Synthetic 24mm.
- Gillette Blue II (7). Ξύρισμα ''υποχρεωτικό'', υπό πίεση χρόνου, με λιγότερο από 24 ώρες απόσταση από το τελευταίο (για το οποίο θα κάνω ξεχωριστό review μόνο για ένα κομμάτι του), άρα απαιτούσε μόνο κόντρες, άρα πάμε στα σίγουρα και τα ανώδυνα. Κόβει σαν καινούργιο ακόμη...
- AS Osma Alum - Myrsol Agua de Limon. Το Myrsol ευγενική χορηγία του Μπάμπη [mention]SolitaryX88[/mention], στο πλαίσιο της αγοράς του μερικών εκ των προσφερομένων προϊόντων στην αγγελία μου.
Ανταλλάξαμε μερικά πραγματάκια, μεταξύ των οποίων και το παρόν asl. Άρωμα ακριβώς όπως το περιμένεις και το οποίο διαρκεί λίγο, καλή αίσθηση δροσιάς, αλλά από ιδιότητες λίγα πράγματα σε μένα... δε μετανιώνω επ' ουδενί που το δέχτηκα φυσικά, γιατί θέλω να επιβεβαιώσω μέχρι κεραίας πως οι λοσιόν της Myrsol σε μένα δε δουλεύουν καλά, σε πλήρη αντίθεση με το Emulsion για το οποίο έχω γίνει γραφικός!

Καλή συνέχεια σε όλους!

Εικόνα
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

Καλησπέρα,
απογευματινό σήμερα γιατί δεν άντεχα μέχρι το βράδυ,
ότι μεγαλώνουν γρηγορότερα τα γένεια καλοκαίρι μάλλον αλήθεια είναι (2 ημερών είχα)
Καινούργιο σαπούνι "αχταρμάς" σήμερα πλέον με 3 σώσματα, το προηγούμενο με 2 σώσματα
έπιασε "πάτο" στο μπολάκι του Πίνο.
Pino SIlvestre+Cella(καφετί πλέον)+Προράζο λευκό.
Πολύ καλό αποτέλεσμα...

Futur @6
Polsilver SI #3 (ή #4 θα σας γελάσω)
Frank SHaving FInest 24mm
Σαπούνι ProrasoPinoCella
Korres Calendula etc
stergios

Γεια χαρα παιδες! Ενα ακομα κορυφαιο ξυρισμα ελαβε χωρα στο μπανιο μου με πρωταγωνιστη μια στριγγλα που την εκανα γατακι φορωντας τη μια Kai titan mild! Θηρια του πξ κ πρασσειν αλογα! Η μηχανη απο Kawasaki H2 '70 εγινε Kawasaki ZX10 του '05! Παταει πολλες αγρια de κ ας μη της φαινεται! Εξαφανισε κ τις ρυτιδες χωρις υποψια ερεθισμου! Όλε! Εξακολουθω να νιωθω καλα τη λεπιδα, αλλα δε με φοβισε, παρ ολο που το τριτο χερι ηταν λιγο "τσουχτερο"! Το σημαντικοτερο ειναι οτι παραμενει επιθετικη κ αποτελεσματικη αλλα απεκτησε γλυκυτητα κ ασφαλεια! Δε γεμισα αιματα βρε αδελφε!

+ Schick E2.
+ Kai captain titan mild #1.
+ Aztlan savon mystere. (ειχα κ πρωτο σαπουνι δικεε μου!)
+ Fs silvertip.
+ Captain Sun asl (captainhx) με προσθηκη αλοης!
+ Vifrex gel.
+ Ρακη απο τση Κρητη μπούζι, για να το γιορτασομε κ να χω ενα λογο πιο "λογικο" για τους αλλους απο το bbs, για να χαμογελαω σαν τρεζος! Χι! Χι!
Εικόνα

Και το χθεσινο με το Filarmonica ηταν special, αλλα αυτα ειναι γνωριμα πραγματα! :D

Αντε cheers! :handgestures-salute:
Άβαταρ μέλους
Antonis
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
14
Has thanked: 30359 times
Been thanked: 30841 times

Καλησπέρα από Σεβίλλη!

- Derby ss
- Vie Long Mens Only Edition
- Gillette New Type
- Feather [2]
- 444
- Μυρτώ Λεμόνι EDC

Πολλά κοψίματα, δεν ήταν από τα καλά μου ξυρίσματα. Η Feather δεν είναι από τις αγαπημένες μου και δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα. Χθες Μαδρίτη, αύριο Βαλένθια, μεθαύριο Λέιδα και Παρασκευή επιστροφή από Βαρκελώνη. Τα χιλιόμετρα πάνε και έρχονται, η κούραση περισσεύει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”