Στρατηγοί του ξυρίσματος καλημέρα σας, το απόγευμα ένα ξύρισμα-δυναμίτη
Pre-Shave: L'oreal Face Wash Black Charcoal & Rhino Skin Face Scrub Aloe Vera

- TOOBS Grapefruit( Ισως η αποδοτικότερη κρέμα της εταιρείας, απλά θέλει μου φαίνεται τρομερή προσοχή με το νερό. Δε ζητάει σχεδόν καθόλου, πρόσθεσα εγώ λίγο, ε είχα λίγο σήμερα θέματα φυσαλίδων.. Από γλίστρημα και προστασία όμως ακόμη κι έτσι, φοβερή. Αρωμα σούπερ).
- Muhle R41 (Τη σέβεσαι? Οκ. Δε τη σέβεσαι? Θα σε γλεντήσει. Την περασμένη φορά έκανα το μάγκα και με κέρασε μερικά κοψίματα στο πηγούνι. Σήμερα δεν πίεσα ποτέ και πουθενά σε κάνενα πέρασμα. Οσο δεν πίεζα, τόσο θέριζε τα πάντα...)
- Gillette Nacet ( Ω ναι, μαζί με KAI & Polsilver στο πάνθεον των λεπίδων κατ'εμέ. Κοφτερές και απόλυτες, αλλά χωρίς πίεση ακόμη και κουμπωμένες στο "beast", ούτε ερεθισμό σήμερα, ούτε κόψιμο, ΠΟΥΘΕΝΑ).
- Omega 20102 (Πινελάρα αλλά τεράστιο για τα δικά μου γούστα, ίσως το παραφόρτωσα και κρέμα σήμερα και πνίγηκα στον αφρό. Δουλεύει θεωρώ καλύτερα με σαπούνια και όχι με κρέμες.)
- Nivea ASB Ενυδατικό Protect & Care. (Μου άρεσε περισσότερο από το sensitive 0% alcohol που έχω και ας τσιμπάει λίγο στην αρχή λόγω του αλκοολ. Το δέρμα μου δεν αντέχει πολλά πολλά, αλλά αυτό έκατσε άψογα. Θα μπει ροτεισον στάνταρ)
4 περάσματα, το τελευταίο ATG & touch-ups, θερίστηκαν γένια 7 ημερών.(Ισως και γι'αυτό να μου βγαίνουν εύκολα off οι λεπίδες μου. Θα δείξει, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι Nacet στο επόμενο ξύρισμα δε θα είναι οι ίδιες με σήμερα).

για την προσοχή σας συν-ξυραφιστές. Πάω νυχτάτικα να καθαρίσω την R41. Αν δε τη δω να γυαλίσει, δεν πέφτω για ύπνο.