[mention]Randyman[/mention]
Ναι. Και έχει σχέση και το ύψος. Το Sagrada είναι λίγο πιο χαμηλό από τα άλλα. Το μικρό plissoftάκι που έχω και έχει ίδιο ύψος, ανοίγει πιο εύκολα γιατί δεν έχει τόσο backbone. Eγώ δεν πήρα κανένα 26άρι, γιατί, μετά αυτά βγαίνουν μεγαλύτερα και δε θα έχω stand να τα χωράει... Ήδη τα 22αρια μου βγήκαν 23άρια και τα 24άρια βγήκαν 25-26.
[mention]Akist[/mention]
Φίλε Ακή, μάλλον ο [mention]Tony[/mention] θα το έχει (και) αυτό.

Εγώ δεν το έχω. Από κόκκινα έχω μόνο τα 2 μοντέλα στη σελίδα 4, που είναι 24άρια στα χαρτιά και 26άρια στην πραγματικότητα, από τα οποία δεν έχω κανένα παράπονο, εξ ου και τα ξαναπήρα (τα έχω διπλά).
Το συγκεκριμένο που λες, το έχουν πάρει κάποιοι Ιταλοί, λέγοντας πως είναι μεγαλύτερο από ό,τι περίμεναν, αλλά πέρα από αυτό, δεν έχω δει παράπονα (εκτός κι αν σου τύχει η τεράστια κόλλα). Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι 27 ή 28mm, γιατί ένας Ιταλός που πήρε το 28άρι με αυτό το χερούλι, το έβγαλε 30mm.
Το πρόβλημα με bowl lathering, είναι πως δεν ξέρω κατά πόσο η λαβή του θα είναι εργονομική. Οι περισσότεροι Ιταλοί το περιγράφουν ως μεγάλο πινέλα, από "τέρας" μέχρι "βάζο" και "διακοσμητικό επίπλων".

To λέω αυτό, γιατί εμένα πιανόταν το χέρι μου στο bowl lathering με μη εργονομικά χερούλια.
Εγώ για το φόβο των Ιουδαίων, με βάση τα παραπάνω, αν ήταν για bowl lathering, θα έπαιρνα για πιο ξεκούραστη λαβή είτε το mysterious space είτε κάποιο από τα barber handle μοντέλα (έχει και σε κόκκινο και σε μαύρο μαρμαριζέ και σε μπλε). Το barber, δεν είναι τόσο καλό για facelathering, αλλά για bowl lathering πρέπει να είναι πολύ ξεκούραστο, αν μη τι άλλο γιατί όντας μακρύ χερούλι, φτάνει μικρή κίνηση του χεριού, για να κινείται καλά (βλέπε στροφορμή).
Δεν ξέρω από πρώτο χέρι αυτό που προτείνεις, απλά με βάση αυτά που είχα διαβάσει από τους Ιταλούς, πάντα το φοβήθηκα ότι θα είνα τεράστιο και άβολο. Από αυτά που έχω εγώ:
- To Sagrada και το μικρό plissoftάκι είναι τα βολικότερα για facelathering.
- Το
Το "κόκκινο βάζο" το θεωρώ ενδιάμεση κατάσταση.
- Το
barber καλύτερο για bowl lathering. Αν και το χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα στο facelathering. Απλά στο facelathering το κρατάς με 3 δάχτυλα στο σημείο που έχει την εσοχή-καμπύλη.
Προστέθηκε μετά από 17 λεπτά 8 δευτερόλεπτα:
ΥΓ. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου, γιατί και γω δεν έχω άποψη από 1ο χέρι γι αυτό που θες. Εγώ ποτέ δεν το συμπάθησα, 1) γιατί δε με πείθει εργονομικά, 2) γιατί στα ιταλικά φόρουμ έχει το παρατσούκλι "μπαλούστερ", γιατί θυμίζει ανάποδη "μπαλαούστρα", που στα ιταλικά είναι αυτό το σχέδιο μπαλκονιών: