Μικρά πράγματα της μέρας που μας τσατίσανε!
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11858 times
- Επικοινωνία:
Μου τη δίνει το πρωινό ξύπνημα!!!!!!!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Η αυγή είναι η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας Ανδρέα.
Τη λατρεύω.
Όταν ανοίγω τα μάτια μου κοιτάω το ρολόι με την ευχή να είναι όσο το δυνατόν πιο νωρίς.
Μετά χαλαρώνω και αρχίζω να απολαμβάνω τη ζωή για όση ώρα μου μένει μέχρι να πάω στη δουλειά.
Το κορίτσι κοιμάται σαν άγγελος και ανάλογα με τις ορέξεις μου συνήθως την ταλαιπωρώ. Μου φαίνεται πολύ αστείο που για αυτήν είναι καταστροφή να ξυπνήσει από τις 6, ενώ για εμένα απόλαυση. Επίσης μου αρέσει πολύ αυτή η αδυναμία της να αντιδράσει και η άρνησή της να ανοίξει τα μάτια.
Μετά φεύγω από το δωμάτιο και πάω σε άλλο. Σηκώνω τα ρολά και ανοίγω τη μπαλκονόπορτα για να μυρίσω τη δροσιά και να ηδονιστώ από το κρύο. Νοσταλγώ παλιότερες εμπειρίες από ξυπνήματα στην εξοχή και στο βουνό. Τί ωραία θα ήταν να ζούσα μόνιμα στο βουνό!
Πολύ σπάνια φτιάχνω καφέ, δεν μου αρέσει ο καφές το πρωί, επίσης δε μου αρέσει ούτε το πρωινό ξύρισμα. Μετά ανοίγω τον υπολογιστή και αρχίζω να οργανώνω τη μέρα. Μπορεί να μπω και στο φόρουμ να πω μια καλημέρα και χαίρομαι πολύ να βλέπω και άλλο μέλος μέσα αυτές τις ώρες.
Όπως κατάλαβες Ανδρέα, αυτό που εσένα σου στη σπάει, εμένα με γαληνεύει!
Τη λατρεύω.
Όταν ανοίγω τα μάτια μου κοιτάω το ρολόι με την ευχή να είναι όσο το δυνατόν πιο νωρίς.
Μετά χαλαρώνω και αρχίζω να απολαμβάνω τη ζωή για όση ώρα μου μένει μέχρι να πάω στη δουλειά.
Το κορίτσι κοιμάται σαν άγγελος και ανάλογα με τις ορέξεις μου συνήθως την ταλαιπωρώ. Μου φαίνεται πολύ αστείο που για αυτήν είναι καταστροφή να ξυπνήσει από τις 6, ενώ για εμένα απόλαυση. Επίσης μου αρέσει πολύ αυτή η αδυναμία της να αντιδράσει και η άρνησή της να ανοίξει τα μάτια.
Μετά φεύγω από το δωμάτιο και πάω σε άλλο. Σηκώνω τα ρολά και ανοίγω τη μπαλκονόπορτα για να μυρίσω τη δροσιά και να ηδονιστώ από το κρύο. Νοσταλγώ παλιότερες εμπειρίες από ξυπνήματα στην εξοχή και στο βουνό. Τί ωραία θα ήταν να ζούσα μόνιμα στο βουνό!
Πολύ σπάνια φτιάχνω καφέ, δεν μου αρέσει ο καφές το πρωί, επίσης δε μου αρέσει ούτε το πρωινό ξύρισμα. Μετά ανοίγω τον υπολογιστή και αρχίζω να οργανώνω τη μέρα. Μπορεί να μπω και στο φόρουμ να πω μια καλημέρα και χαίρομαι πολύ να βλέπω και άλλο μέλος μέσα αυτές τις ώρες.
Όπως κατάλαβες Ανδρέα, αυτό που εσένα σου στη σπάει, εμένα με γαληνεύει!
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- Thanos
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Εύγε Slur!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ σε όλα μαζί σου εκτός από το ότι δεν σου αρέσει το πρωινό ξύρισμα.
Εγώ αντίθετα το λατρεύω και το κάνω ακόμα και τα Σαββατοκύριακα που δεν είμαι υποχρεωμένος....
Εγώ αντίθετα το λατρεύω και το κάνω ακόμα και τα Σαββατοκύριακα που δεν είμαι υποχρεωμένος....
- andreas
- Διαχειριστής
- 16
- Has thanked: 11686 times
- Been thanked: 11858 times
- Επικοινωνία:
Ε κάποιοι είναι του πρωινού και κάποιοι του βραδινού!
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το πρωί να με ξυπνάνε οι ηλιαχτίδες του ήλιου. Όχι όμως νωρίτερα και το βράδυ μου θέλω να πέσω και να κοιμηθώ χωρίς να στριφογυρίζω πολύ ώρα στο κρεβάτι!
Κάτι που αυτές τις μέρες το έχω πάθει αρκετές φορές δυστυχώς!
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το πρωί να με ξυπνάνε οι ηλιαχτίδες του ήλιου. Όχι όμως νωρίτερα και το βράδυ μου θέλω να πέσω και να κοιμηθώ χωρίς να στριφογυρίζω πολύ ώρα στο κρεβάτι!
Κάτι που αυτές τις μέρες το έχω πάθει αρκετές φορές δυστυχώς!
ἐξ ὄνυχος τὸν λέοντα
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ενας υποπτος πονοδοντος σε ενα απονευρωμενο (υποτιθεται) δοντι.. :dash

- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Για τουλαχιστον 30 χρονια ξυπναγα πρωϊ 5 ή 6πμ (τα πρωτα 6 χρονια της ζωης μου δεν πιανονται) εχει και τα καλα του
Τα τελευταια χρονια ξυπναω πιο αργα,δεν ειναι πολυ ασχημο απλα ισως χανεις λιγο πολυτιμο χρονο και δεν τα προλαβαινεις ολα καλα μεχρι το μεσημερι αν δουλευεις 2η βαρδια
Απο την αλλη δεν μπορω να χουζουρευω με τις ωρες ή να παιρνω πρωϊνο στο κρεβατι.
Τα τελευταια χρονια ξυπναω πιο αργα,δεν ειναι πολυ ασχημο απλα ισως χανεις λιγο πολυτιμο χρονο και δεν τα προλαβαινεις ολα καλα μεχρι το μεσημερι αν δουλευεις 2η βαρδια
Απο την αλλη δεν μπορω να χουζουρευω με τις ωρες ή να παιρνω πρωϊνο στο κρεβατι.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Thanos
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Τις καθημερινές, ούτως ή άλλως, υποχρεωτικά ξυπνάω στις 06:00. Αλλά και τα Σαββατοκύριακα δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ξυπνήσει πιό αργά. Θεωρώ ότι χάνω κάτι από τη ζωή μου αν δεν εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να απολαύσω το πρωινό μου με μία όμορφη βόλτα όταν όλοι οι άλλοι κοιμούνται ή ακόμα πίνοντας χαλαρά τον καφέ μου πίσω από το τζάμι του παραθύρου μου χαζεύοντας τον άδειο δρόμο να φωτίζεται και να ζωντανεύει σιγά - σιγά!!! Νοιώθεις ότι βλέπεις από λίγο πιό ψιλά τα πράγματα να συμβαίνουν...
- boltsis
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Εχθές μου κλέψανε το κινητό μου , αυτό που τραβούσα τα βίντεο, έβγαλα επιχείλιο έρπητα και δε μπορω να ξυριστώ και σήμερα έμαθα πως η Fatboy pου νόμιζα πως είχα είναι η slim!
Kάποιο εικονίδιο αγιασμού υπάρχει παρακαλώ μήπως και λυθούν τα μάγια?
Kάποιο εικονίδιο αγιασμού υπάρχει παρακαλώ μήπως και λυθούν τα μάγια?
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας