Online shops του εξωτερικού - Αγγλική Γλώσσα

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29532 times
Been thanked: 29732 times

Δύο παρατηρήσεις Αντώνη:

Από τα δυο μαγαζιά που αναφέρεις, μου φάνηκε καλύτερο το πρώτο, αλλά έχει κατά την γνώμη μου 2 μειονεκτήματα. Πρώτον δεν είδα πουθενά Αγγλικά (όπως λέει και ο τίτλος του θέματος) και δεύτερον μου φάνηκε λίγο ακριβός στα μεταφορικά του (16€). Για να μπορέσω να διαβάσω εγώ που δεν ξέρω Γερμανικά αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τον μεταφραστή της google, που δεν είναι και η καλύτερη εικόνα, ειδικά για ένα Ευρωπαϊκό site. Μπορείς να το βάλεις εδώ.

Μιας και το ανέφερες όμως, από εξυπηρέτηση και χρόνους παράδοσης πως είναι;
NavalArchitect

Συμφωνώ με τον Αντώνη (wolfy). Βλέπω αρκετά προιόντα εκεί, αλλά το κιλό Valobra 55 Ευρώ, το στικ 11 Ευρώ, κι όλα αυτά με 16 Ευρώ μεταφορικά στο καπάκι? Βέβαια στη Γερμανία όλοι τόσο το έχουν το στικ (online vendors) και επίσης τα μεταφορικά είναι σε γενικές γραμμές σχετικά ακριβά.

Αναφορικά με τη γλώσσα, απ'όσο έχω δει και καταλάβει, τα περισσότερα Γερμανικά online shops έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Εγω τελευταία παρήγγειλα απο italianbarber απο Καναδά με 15ευρω μεταφορικά. Ήρθαν σε 9 μέρες
Άρης
draminos
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

γεια σας

ξέχασα επειδή πηγαίνω εγώ τακτικά στην γερμανία δεν έχω το πρόβλημα με την αποστολή με τα στέλνει στην γερμανία οποτε δεν πληρώνω τόσο πολλά μεταφορικά
κάνω παραγγελια και μέσα σε 4 μέρες έρχονται και μετά τα πληρώνω

ο άλλος the english scent είναι λίγο παράξενος πρέπει πρώτα να πλήρωσης και μετά πάλι μέσα σε 5-6 μέρες έρχονται.
αλλα έχει πολύ καλές κολόνιες που δεν τα φέρνει άλλος
αλλα συνήθως περνώ από το πρώτο
η από ebay
μάλιστα παρήγγειλα εχθές feather
ΤΑΣ-DS και περιμένω να έρθει τέλη απρίλη :hellas
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Από Καναδά είναι λογικά τα 15€ μεταφορικά. Από Ευρώπη (εκτός Ιταλίας που είναι τραγικοί) όμως είναι πολλά κατά την γνώμη μου!
NavalArchitect

wolfy έγραψε:Από Καναδά είναι λογικά τα 15€ μεταφορικά. Από Ευρώπη (εκτός Ιταλίας που είναι τραγικοί) όμως είναι πολλά κατά την γνώμη μου!
Όταν παρήγγειλα από τον ItalianBarber.com στον Καναδά το περασμένο καλοκαίρι, η αποστολή ήταν ένα RazoRock XXX σαπούνι κι ένα RazoRock Wax. Αν θυμάμαι καλά το κόστος ήταν κάτω των 10 Ευρώ (απλό ταχυδρομείο όμως) και έκανε ακριβώς 6 ημέρες να έρθει το πακέτο.

Τώρα, αν πάμε Ευρώπη, οπουδήποτε σχεδόν κι αν κοιτάξει κανείς (ειδικά Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία, Αυστρία) οι τιμές για τα μεταφορικά είναι πάρα πολύ υψηλές. Οι μόνοι που σώζουν την κατάσταση είναι οι Πορτογάλοι (ThePortugalOnlineShop.com και VintageScent.com). Για Δανία, Σουηδία, κλπ. φυσικά δεν συζητάμε, εκεί δεν αναμένεται τα ταχυδρομικά να είναι μικρότερα.

Οι Ολλανδοί, Γερμανοί κλπ. vendors σχεδόν στην πλειοψηφία τους έχουν μεταφορικά της τάξης των 15-18 Ευρώ. Από Ολλανδία βέβαια η τιμή είναι 18-20 Ευρώ αλλά η αποστολή σ'αυτά τα χρήματα είναι με Ολλανδικά Ταχυδρομεία / ΤΝΤ (κούριερ στην ουσία δηλαδή) και παράδοση σε 5 μέρες. Από Γαλλία, όπου κι αν κοιτάξει κανείς (Institut Karite, Pre de Provence, Martin de Candre) η αποστολή είναι με κούριερ τύπου Colissimo (ένα σέρβις κούριερ) και με σταθερό κόστος 15-20 Ευρώ ανεξαρτήτου μεγέθους παραγγελίας.

Από Αυστρία και Γερμανία, εκτός των προαναφερθέντων vendors, η Muehle αν δεν απατώμαι έχει 10-15 Ευρώ μεταφορικά και αποστολή χωρίς χρέωση για παραγγελία πάνω από 100 Ευρώ. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω μιας και πολύ σπάνια παραγγέλνω από αυτές τις χώρες (λόγω αυξημένου ταχυδρομικού κόστους αλλά και λόγω της επιμονής τους στην αποκλειστική επιλογή Γερμανικής γλώσσας στις περισσότερες ιστοσελίδες).

Οι Άγγλοι φαίνεται να έχουν αρκετή ποικιλία, λογικά συνήθως κλιμακούμενα ταχυδρομικά με αρκετές επιλογές στον τύπο αποστολής και σχετικά καλό σέρβις. Οι τιμές δεν είναι ούτε εκεί πολλές φορές πάρα πολύ χαμηλές, αλλά για να είμαι ειλικρινής προσωπικά προτιμώ να πάρω ένα στικ Valobra στα 6 Ευρώ απ'το Connaught παρά να το πληρώσω 11 Ευρώ από Γερμανία και μάλιστα χωρίς τα ταχυδρομικά.

Αμερική και Καναδάς είναι άλλος κόσμος στην κυριολεξία σ'αυτά (όπως και σε άλλα), με γρήγορο και σχετικά φθηνό σέρβις, αλλά δεν ζούμε εκεί οπότε είναι μάλλον περιττό να το συζητάμε.
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13

Έχεις δίκιο Κωνσταντίνε για τα ταχυδρομικά, αλλά όταν Αγγλία πληρώνω 1,5£ έως 5£ για ένα μικρό δέμα, δεν θα ξαναπλήρωνα ένα σαπούνι ή μια κρέμα σε μεταφορικά!
draminos
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

γεια σας και παλι

υπαρχει μίπος θέμα με τελωνείο ?
για αυτα που κάνουμε παραγγελία?
γιατι με καπνο πίππας υπαρχει κάπιο πρόβλημα !
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Το μόνο που έχει αναφερθεί, αφορά υπερατλαντικές παραγγελίες για straight razor και για aftershave (λόγω του αλκοόλ). Απο Ευρώπη, εγώ δεν θυμάμαι να έχω ακούσει κάτι.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Εμένα Κωνσταντίνε μου έκανε εντύπωση ότι το barbershop products που μου πρότεινες για το bay rum, μου ζήτησε μονο 5λίρες μεταφορικά και αποστολή σε 5-7 εργάσιμες. Σαν λίγα μου φάνηκαν.
Άρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Συλλογές link”