Την καλησπέρα μου στους κυρίους!!!
Savon Mystere Porto Kagio ss
Craven Barberia SHD 2-Band Manchurian Badger 26mm
Muhle Rocca 96 w/ Astra πράσινη
Savon Mystere Porto Kagio asl
Ένα σαπουνι, ένα σετάκι, που το περίμενα πως και πως από τα τέλη καλοκαιριού... τις τελευταίες βδομάδες απλά αρκέστηκα στο wallpaper του μιας κι είναι από τα πιο όμορφα μπεϋραμοεξωφυλλα...
Γνωρίζοντας την ASA 2.1 δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από την ποιότητα του σαπουνιού, κι απλά ήμουν περίεργος για το άρωμα του...
Το οποίο απλά τα σπάει, έρωτας με την πρώτη μΥτιά!!!
Όλα είναι στο τόσο όσο για να απολαύσεις ένα κλασσικό, παραδοσιακό Bay Rum...
Απίστευτα γλυκό, ανοίγοντας το σου έρχονται ριπές από δαφνοφυλλα που έχουν μουλιασει σε παλαιωμένο ρούμι... Για την ακρίβεια, είναι σαν να μυρίζεις ένα ρούμι στο οποίο έχουν αφεθεί δαφνοφυλλα, κανέλες, φέτες γλυκού πορτοκαλιού και ολόκληρα μπαχαρικά...
Για αυτούς που δεν αντεχουν το γαρύφαλλο, δεν υπάρχει φόβος μιας κι είναι όπως είπαμε τόσο όσο...
Έχει ένα δίωρο που εχω ξυριστεί κι ακόμη διαρκεί το post shave του...
Πραγματικά, μια υπέροχη υλοποίηση, που κοντραρει άνετα τα αγαπημένα μου Tallow+Steel, με τα οποία μοιράζονται πλέον την κορυφή του μπεϋραμοντεν μου!!!
Γιατρέ μου είπαμε, αν θα εμένα σε κανένα ξερονήσι (κατά προτίμηση Καραϊβικής) θα έπαιρνα μαζί μου είτε ένα μπεϋταμοσαπουνο, είτε ένα δικό σου σαπούνι... Απλά με έβγαλες από το δίλημμα!!!