Την καλησπέρα μου στους κυρίους και Χρόνια Πολλά!!!
Omega Evo 2
Stirling Baker Street
Blackbird Lite w/ Perma blade
Epsilon Scottish Spirit asl
Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι θα με είχε ξετρελλανει τόσο το Scottish spirit... Απλά, υπέροχο!!!
.'. Κώστας .'. ένας vintage έφηβος
Heck, Bay Rum was invented to refresh sailors who were pirating ‘round the Caribbean; if that’s not a group that knows how to beat the heat, I’m not sure who is.
SimFix.F1
Nordic.Shaving.Company.Citrus&Ginger ss
Parker.87R
Feather
Malizia.Uomo.Vetyver asl
Την συγκεκριμένη Parker την είχα αποστρατεύσει. Πολύ δύσκολα με ξύριζε σωστά. Πάντα σε γένια ημέρας.
Απλά δεν την έδιωχνα γιατί μου αρέσει πολύ το σουλούπι της. Νομίζω πως είναι απομίμηση της παλιάς Gillette Rocket.
Σήμερα σε γένια δύο ημερών και με κοφτερή λεπίδα, το ξύρισμα ήταν άψογο.
Σχολιασμός: Η μηχανή είναι πολύ καλή και όχι μόνο για τα λεφτά της. Η κεφαλή που έχει με κοντύτερη λαβή φυσάει (λέγε με 97R) με την μακρυά λαβή της 65R το ξύρισμα είναι διαφορετικό - όπως ήταν αναμενόμενο - αλλά και πάλι εξαιρετικό. Η λεπίδα δεν με εντυπωσίασε, θα χρησιμοποιηθεί και με άλλες μηχανές βέβαια και με ποικιλία μήκους στα γένια. Το σαπούνι, είναι πολύ καλό, τσιμπημένο; Τσιμπημένο! Αλλά πολύ καλό, έφτιαξα τον αφρό σε μπολ όπως ήθελα εγώ, υπέροχος, άφθονος, υπέροχα αρωματικός, όχι ιδιαίτερα προστατευτικός και γλιστερός, ωστόσο πολύ καλός. Το ποστ σε συνδυασμό με το μπαλμ είναι υπέροχο, δεν μοιάζει με άλλων σαπουνιών (λ.χ. LPL, B&M, PAA και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, ούτε και με τριπλής άλεσης) αλλά μου αρέσει (μιλάμε πάντα για σχεδόν αδιόρατες διαφορές που από πρόσωπο σε πρόσωπο ίσως και να μην υπάρχουν ή να πολλαπλασιάζονται - προς αποφυγή παρεξηγήσεων).