Καλησπέρα σας Κύριοι ,
Δεύτερη ημέρα αξύριστος (δεν πήγα δουλειά λόγω κρυώματος που μου τσάκισε τα κόκαλα - γερνάω ... )
Μιας και χτες το MWF είχε πολύ πέραση στις συζητήσεις βγήκε από το ντουλάπι .
Preshave - Κανένα μόνο ζεστό μπάνιο
Σαπούνι - MWF
Μηχανή - Fatip Testina Gentile
Λεπίδα - Bic Chrome #3
Πινέλο - Ω 10065 Συνθετικό
AS - Ακόμα τίποτα - πριν μισή ώρα ξυρίστηκα...
Η διαδικασία για το MWF - το έχω βάλει σε πλαστικό μπολάκι της Nivea που μπαίνει "κουτί" που λέμε , ζεστό νερό πάνω στο σαπούνι (όχι κουταλίτσες μιλάμε να πάρει αρκετό ) και "υποβρύχιο ψάρεμα" μέσα στο νιπτήρα που γεμίζει με ζεστό νερό και το αφήνω πέντε - δέκα λεπτά . Ζεστό νερό στο πρόσωπο και σβουρίζω με το δάχτυλο το νερό που έχει μέσα το μπολάκι να καταλάβω τη γλίτσα.
Το νεράκι αυτό το περνάω στο πρόσωπο με απαλό τρίψιμο αντί preshave....
Είκοσι περίπου σβούρες στο σαπούνι με το συνθετικό και λαδάρω στο χέρι , μετά φορτώνω καλά το πινέλο και περνάω στο πρόσωπο .
Ο αφρός αυτός μου έφτασε για 4 περάσματα παρά το μικρό πινέλο (που παρεμπιπτόντως μου φαίνεται πολύ τίμιο για τα έξι ευρώ που κάνει ειλικρινά εξάλλου δεν έχω άλλο συνθετικό για να κρίνω σωστά) . Στο τέλος ότι λίγος αφρός έμεινε σκουπίζοντας το πινέλο τον πέρασα στο πρόσωπο και τον άφησα για 2 λεπτά μέχρι να ξεπλύνω.
4 λοιπόν περάσματα (Wtg ,Xtg και 2 Atg) η λεπίδα της Bic με έχει αφήσει έκθαμβο για ελληνικό προϊόν (η δεν είναι και απλά το λέμε ελληνικό ; ) θα φάει πολλές δοκιμές και στις άλλες μηχανές , πάντως στο Gentile ταιριάζει πολύ ωραία . Η μηχανή αυτή είναι ιδιαίτερα απαλή και για κάποιον μυημένο στα "σκληρά" (41R 2011 , piccolo etc ) θα ζητήσει η περισσότερα περάσματα η "πάτημα" που εγώ προσωπικά προτιμώ το πρώτο .
BBS ξύρισμα με δέρμα απαλό σαν τη γούνα από Βεγγαλέζα τίγρη

και μάλλον δεν θα βάλω after shave , ίσως το απόγευμα να παίξω με Lucky Tiger Aspen που μου έφερε δώρο το έτερον ήμισυ ...
Καλό απογεματινού , καλό υπόλοιπο ΣΚ και πάντα ξυρίσματα απαλά σαν φτερά αγγέλου σας εύχομαι Κύριοι
Ps Postimage error: Internal Server Error όταν ανεβάζω φωτό
Προστέθηκε μετά από 1 ώρα 10 λεπτά 35 δευτερόλεπτα:
Άντε να μπει και η φωτό με το εν λόγω μπολάκι της Nivea και το MWF να κοιμάται μέσα...

Θα πάρω πενταλέπιδο αν το φτιάξουν σαν του avatar μου ...