Το ξύρισμα της ημέρας: Μάιος 2014
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
- Iasonas
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Δημητρη οπως ειχα πει το σαπουνι αυτο δεν αφριζει (δηλαδη αφριζει στιγμιαια και μετα χανεται). Ωστοσο παρολο που δεν εχει πλουσιο αφρο το προσωπο υπαρχει κατι σαν γλιτσα που επιτρεπει στο ξυραφι να γλιστραει. Αυτο που με εχει ωστοσο εντυπωσιασει ειναι η περιποιηση μετα το ξυρισμα, το προσωπο ειναι μαλακο και ενυδατωμενο (το δικο μου τουλαχιστον).
Γενικα ειναι ενα σαπουνι που με μια μηχανη μεσαιας επιθετικοτητας απλα κανεις την δουλεια σου.
Γενικα ειναι ενα σαπουνι που με μια μηχανη μεσαιας επιθετικοτητας απλα κανεις την δουλεια σου.
Το Ιασονας με Ο
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 11
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12133 times
Καλησπερα σας
- Schick Injector N2
- Vintage blade
- Simpson The Duke 2 best
- Derby Lemon sc
- Μενουνος Λεμονι
* Τωρα ειδα οτι και ο Ιασονας προτιμησε τον Μενουνο - τα μεγαλα πνευματα :-P
- Schick Injector N2
- Vintage blade
- Simpson The Duke 2 best
- Derby Lemon sc
- Μενουνος Λεμονι
* Τωρα ειδα οτι και ο Ιασονας προτιμησε τον Μενουνο - τα μεγαλα πνευματα :-P

- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24695 times
- Been thanked: 7863 times
- SB Semogue OC SE 2012
- Truefitt & Hill No. 10
- SR Feather AS-D1
- RB Feather (8)
- ASL Alt Innsbruck
H No. 10 στην πρώτη δοκιμή φαίνεται καλή. Μάλλον παραφόρτωσα το πινέλο με αποτέλεσμα ο αφρός να βγει πολύ πηχτός...
- Truefitt & Hill No. 10
- SR Feather AS-D1
- RB Feather (8)
- ASL Alt Innsbruck
H No. 10 στην πρώτη δοκιμή φαίνεται καλή. Μάλλον παραφόρτωσα το πινέλο με αποτέλεσμα ο αφρός να βγει πολύ πηχτός...
Γιάννης
- Stam
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 209 times
Merkur 34C
Feather #7
EJ Best Badger
Nivea SC
Aqua Velva (US)
Εδώ και μία βδομάδα λόγω δουλειάς έχει καθημερινό ξύρισμα σε άγριες ώρες.
Έμεινα λίγο παραπάνω στα παπλώματα και επειδή είχα λιγότερο χρόνο στη διάθεσή μου ξέθαψα από το βάθος του ντουλαπιού μια κρέμα Nivea που είχα πάρει πολύ πριν ασχοληθώ με το ΠΞ, για να μην μπλέξω με Mitchell's και σια.
Τελικά έχω τεράστια αδυναμία στο άρωμα της Nivea. Κάθε φορά με το που την "ανοίξει" το νερό και βγάλει αυτήν την κλασσική μυρωδιά ,ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει, με κερδίζει. Κρίμα που σαν κρέμα δεν λέει τίποτα συγκρινόμενη με τα Cella, MWF που έχω στην κατοχή μου.
Πώς θα χαρακτηρίζατε το άρωμα αυτό? Τι συστατικά επικρατούν? Πραγματικά θα με ενδιέφερε να βρώ κάποιες ποιοτικότερες κρέμες/σαπούνια, στο ίδιο αρωματικό μήκος κύματος.
Feather #7
EJ Best Badger
Nivea SC
Aqua Velva (US)
Εδώ και μία βδομάδα λόγω δουλειάς έχει καθημερινό ξύρισμα σε άγριες ώρες.
Έμεινα λίγο παραπάνω στα παπλώματα και επειδή είχα λιγότερο χρόνο στη διάθεσή μου ξέθαψα από το βάθος του ντουλαπιού μια κρέμα Nivea που είχα πάρει πολύ πριν ασχοληθώ με το ΠΞ, για να μην μπλέξω με Mitchell's και σια.
Τελικά έχω τεράστια αδυναμία στο άρωμα της Nivea. Κάθε φορά με το που την "ανοίξει" το νερό και βγάλει αυτήν την κλασσική μυρωδιά ,ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει, με κερδίζει. Κρίμα που σαν κρέμα δεν λέει τίποτα συγκρινόμενη με τα Cella, MWF που έχω στην κατοχή μου.
Πώς θα χαρακτηρίζατε το άρωμα αυτό? Τι συστατικά επικρατούν? Πραγματικά θα με ενδιέφερε να βρώ κάποιες ποιοτικότερες κρέμες/σαπούνια, στο ίδιο αρωματικό μήκος κύματος.
Νομίζω ότι αυτό που ψάχνεις είναι η μπλε σειρά της Proraso, η οποία έχει κρέμα και balm.
- Νώντας
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6048 times
Άν και με μιά φορά σίγουρα δεν έγινε τίποτε, με τη Νιβέα καλύτερα να χρησιμοποιείς γουρουνάκι και όχι ασβό.
Σιλικόνη γάρ...
Σιλικόνη γάρ...
- Petros.Mp
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 1131 times
- Been thanked: 2139 times
Mercur 34c
Feather(1)
Omega 48
La toja stick
Floid vigoroso
Ξυρισματάρα !
Feather(1)
Omega 48
La toja stick
Floid vigoroso
Ξυρισματάρα !
Πέτρος
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.