Dovo Bismarck 6/8"
Custom Finest Badger (TGN)-Omega Handle
Dimitri's, home made tallow based soap (MkII), Bay Rum
D.R. Harris Marlborough ASL
Face Lather
Neil Miller-2.5"Latigo Leather
WTG, XTG & ATG (neck)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Merkur 34C (Feather #1)
EJ Best Badger
Cella
Aqua Velva (USA)
Μετά από 6 ξυρίσματα με Personna Platinum επιστροφή στην Feather.
Θέλει περισσότερη προσοχή, είναι πιο "δύσκολη" λεπίδα, αλλά σε αποζημιώνει με ξύρισμα βαθύ και ουσιαστικό. Ξυρίστηκα νωρίς το πρωί και το πρόσωπό μου είναι ακόμα σαν φρεσκοξυρισμένο, κάτι που δεν συνέβαινε με την Personna, την επόμενη μέρα είχα ήδη 5 o'clock shadow.
Πλύσιμο με davines grooming body wash with amaranth oilΔεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ενυδατώνει αρκετά
Proraso BlueΛατρεύω το άρωμά του
Merkur 42C + Personna Blue
hjm Pure Badger 181P26Όσο το χρησιμοποιώ, τόσο μου αρέσει! Το τσιμπηματάκι είναι μια χαρά, σχεδόν το επιζητά κανείς μέσα στον τόοοοοοοοοοσο αφρό που κάνει!
Lucky Tiger AS & face tonicΑπό τα πολύ αγαπημένα μου επίσης! Πολύ ανοιξιάτικο, ρετρό άρωμα εσπεριδοειδών και καταπληκτική αίσθηση στο δέρμα: αμέσως αισθάνεσαι το δέρμα σου να μαλακώνει, να γίνεται πιο ελαστικό... Δυστυχώς στην Ευρώπη βγαίνει αρκετά ακριβό (κάπου ~20€), αλλά το λατρεύω.
Πολύ ωραίο ξύρισμα αλλά ένα μπούκωμα που με ταλαιπωρεί μέρες τώρα :dash με εμπόδισε να απολαύσω τα αρώματα....
ΥΓ: Επειδή μέχρι στιγμής έχω σπάσει 2-3 κεραμικά μπολ στο μπάνιο :boeller , στη σημερινή βόλτα μου στου Ψυρρή, σε μία από αυτές τις τρύπες που έχουν από τσιμπιδάκια μέχρι βαρέλια και που ξεχειλίζουν από εκατομμύρια πραγματάκια για το σπίτι, πήρα ένα τέτοιο:
Είναι από αλουμίνιο και -ως μεταλλικό- δεν κρατάει ιδιαίτερη ζέστη. Τα βαθουλωματάκια όμως που έχει το κάνουν να αφρίζει σαν λυσσασμένο! :xp1 Τουλάχιστον είναι ελαφρύ και δεν σπάει :megagrin
Μηχανή: Merkur 34c HD
Λεπίδα: feather #5
Κρέμα - Σάπωνας: proraso white soap
Πινέλο: omega 80097
Μετά το ξύρισμα: old spice whitewater + καλέντουλα weleda