Κριτική για το σαπούνι του Δημήτρη

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Έκανα τη σύγκριση με του Μάικ γιατί τα χρησιμοποίησα ταυτόχρονα και γιατί, όπως σωστά επεσήμανε κι ο Νίκος, κινούνται και τα δύο σε παρόμοιο επίπεδο.

Ως προς τις ομοιότητες Δημήτρη, σωστά αναφέρεις ότι και του Μάικ απαιτεί πολύ νερό. Στην δική μου επιδερμίδα όμως αισθάνομαι τον Μάικ να με προστατεύει κάπως καλύτερα από το ξυράφι - σε επίπεδο ενυδάτωσης και γλιστρήματος και τα δυο σαπούνια αισθάνομαι ότι κινούνται σε παρόμοια επίπεδα... Δεν είναι τεράστιες οι διαφορές, ωστόσο με το σαπούνι του Μάικ, όσο ταλαιπωρημένο δέρμα κι αν έχω, ποτέ δεν ερεθίστηκα από ξυράφι. Σε 2-3 δύσκολες περιπτώσεις το Dimitri's δεν έφτασε στα ίδια επίπεδα προστασίας.
Σε κάθε περίπτωση πάντως μιλάμε για διαφορές εμφανείς κυρίως στον έμπειρο χρήστη και οπωσδήποτε σε πιο τραβηγμένες καταστάσεις..

Σχετικά με τα αρώματα, Δημήτρη θα διαφωνήσω, νομίζω ότι η λεβάντα σου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αιθέρια έλαια του Μάικ. Και πολύπλευρο χαρακτήρα έχει, και αρκετά φυσικό. Κατά πόδας ακολουθεί και το περγαμόντο. Το μόνο σημείο που υστερεί είναι η ένταση (έχω την 1η παρτίδα), αν και αυτό για κάποιους μπορεί να είναι θετικό.
nikos.a

Δημήτρη, αν μου επιτρέπεις, να κάνω μια πρόταση για το επόμενο. Avocado. Υπέροχο άρωμα, ιδιότητες πολύ καλές για την επιδερμίδα και καθαρό ΕΟ.
Εκτός αν έχεις σκεφτεί κάτι άλλο...
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

Νίκο μου φαίνεται ότι το επόμενο θα είναι unscented. Μου έχουν πει κάποιοι φίλοι ότι έχουν ευαίσθητες επιδερμίδες και θα προσπαθήσω να το φτιάξω.

Ενδιαφέρον όμως και το Avocado. Δεν πρέπει να έχω δει αιθέριο έλαιο, μόνο το λάδι avocado. Το έχεις δει κάπου;
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
nikos.a

Το Avocado oil εννοούσα. Έχεις δίκιο. Θα μπερδεύτηκα από την ομόνυμη κρέμα της ΤοΟBS. Μόλις είδα ότι έχει και parfum... Τώρα το κατά πόσο αρωματίζει δεν το γνωρίζω. Προς το unscented θα πηγαίνει, με μια απαλή μυρωδιά.
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Πολύ ενδιαφέρουσα η ανάλυση σου Βασίλη. Ίσως προσπαθήσω να αλλάξω λίγο τη συνταγή για περαιτέρω βελτίωση.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Άβαταρ μέλους
alka
Νήπιο
Νήπιο
10
Has thanked: 48 times
Been thanked: 176 times

Προμηθεύτηκα από το Etsy το σαπούνι του Δημήτρη, κυρίως λόγω του ότι εμπιτεύθηκα τους συμφορουμίτες αλλά και επειδή με έχει πιάσει "λύσσα" να υποστηρίζω ελληνικά προιόντα.

Για την απόδοση του σαπουνιού δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα διθυραμβικά σχόλια. Είναι ακριβέστατα.

Για ποιό λόγο λοιπόν μια ακόμα κριτική;

Πολύ απλά για την απίστευτη και πολύ πλούσια μυρωδιά λεβάντας που γεμίζει τον χώρο από την στιγμή που ανοίγω το καπάκι. 'Οταν το παρέλαβα ήμουν στο γραφείο και το άνοιξα. Τα κορίτσια του γραφείου έπαθαν πλάκα! Όταν δε ξυρίστηκα το λάγρεψα. Καθυστερώ να βάλω asl για να μην σκεπάσω αυτή την μυρωδιά.

Συγχαρητήρια!
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13

Τα κορίτσια του γραφείου έπαθαν πλάκα!
Αυτό πρέπει να το βάλω στις κριτικές!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Υποθέτω ότι πρόκειται για τη δεύτερη παρτίδα λεβάντας, την πιο ενισχυμένη.....
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

dimitris έγραψε:Αυτό πρέπει να το βάλω στις κριτικές!
Καλύτερα να το κάνεις slogan και να το αναγράφεις πάνω στην συσκευασία... 8)
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
kikos7
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 7181 times
Been thanked: 6589 times

Αν και πολύ νέος στο κλασικό ξύρισμα είχα την τύχη μέσα από αυτό το θέμα να μάθω για το σαπούνι του Δημήτρη και να το προμηθευτώ μέσω του etsy.
Λόγω της ελάχιστης εμπειρίας μου δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις, (έχω μόνο ακόμα ένα σαπούνι και μία κρέμα).
Απλά έμεινα έκπληκτος από την ποιότητά του, την ισορροπημένη μυρωδιά λεβάντας, το πόσο εύκολα και σωστά άφρισε, την ευκολία στο ξύρισμα που μου δίνει και το πόσο ήρεμη είναι η επιδερμίδα στο τέλος. Για μια στιγμή νόμισα πως σε 15 μέρες έγινα master του κλασικού ξυρίσματος :lachtot
Αξίζουν πραγματικά χίλια μπράβο.
Λεπτομέρεια... αλλά θα ήθελα και εγώ να το δω να κυκλοφορεί με μία δίχρωμη ετικέτα και ιδανικά σε μπολ από ξύλο ελιάς.
Δημήτρης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”