Πρι Γλυκερίνης Παπουτσάνης κίτρινο
Yaqi Synthetic Timberwolf 26mm
LPL Traditonnel
Muhle R41 base plate+R89 top cap
Gillette 7 O'clock Permasharp #1
Aqua Velva Williams
Χαίρετε
► Εμφάνιση spoiler
Γένια 2.5 ημερών.
Σήμερα επιτέλους έγινε η δοκιμή του R41 base plate σε συνδυασμό με το R89 top cap, που λέγεται πως είναι πολύ κοντά στην 2011. 1.5 χέρι wtg κ μισό atg σε λαιμό κ κάτω από σαγόνι. Δεν έχω δοκιμάσει την R41 2011, αλλά νομίζω πως πραγματικά υπήρχε διαφορά. Προς το καλύτερο. Αποτέλεσμα γυαλί με τον τρόπο που προανέφερα, ίσως κ καλύτερο από την αρχική μου. Χωρίς κάποια μικροσκαλώματα που έκανε η δική μου στο κόντρα κ τρομάζουν ελαφρώς. Επίσης μηδέν νικς, που όλο κ κάποιο προέκυπτε στο κόντρα. Από δω και πέρα εννοείται πως θα την δουλεύω έτσι. Το προτείνω εστω κ σαν δοκιμή. Το timberwolf έχει την απαλότητα του Moka, αλλά πολύ καλύτερη αποτελεσματικότητα. Εντάξει το φόρτωμα εκ των πραγμάτων δεν είναι εύκολο, αλλά στα υπόλοιπα πολύ ικανοποιητικό. Τελείωμα με Αqua Velva Williams κ vifrex για φουλ μενθόλη. Πως δεν είχα δοκιμάσει ποτέ αυτό το asl. Έπρεπε να πάρω το 400άρι, αλλά είπα πως θα το σιχαθώ .
Mühle R41 Ti
Gillette Silver Blue
Rhodium 26mm
DG Sunrise on Lasalle
Ti & Zamac δίνουν σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα, ίσως η Ti λίγο πιο smooth αποτέλεσμα. Η Ti είναι 5γρ ελαφρύτερη με πολύ καλή κατασκευή & φινίρισμα! Θα έλεγα ότι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει, r41 συλλεκτική τιτανίου 30€ πιο ακριβή από ss; Νομίζω ότι αξίζει να την αποκτήσεις!!
Rhodium 26mm ~flat Τεραααααστιο, μόνο για κεφάλι!
DG τρομερό άρωμα
Απογευματινό Ξύρισμα...δυστυχώς, χωρίς φωτογραφία... ξεχάστηκα...
HAGS Barbershop set, VI formula, καλό σαπούνι, συμπαγής αφρός, προστασία και post shave σε καλό επίπεδο... μου άρεσε ιδιαίτερα το afsl άρωμα μεστό και διακριτικό, τόσο ... όσο... μου άρεσε !!!
Brush : Omega, Roma, colloseum,
Blade : Astra, Platinum, 1η χρήση,
Razor : Razorrock, Lupo, dc, ασφαλής επιλογή για γένια δύο ημερών, με ήπια λεπίδα...