Το ξύρισμα της ημέρας: Ιούνιος 2018

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16451 times
Επικοινωνία:

Καλημέρα και καλή Κυριακή!
  • Eskilstuna 6/8
  • The Scorcher No.151
  • Omega 651 Silvertip
  • Palmolive Rinfrescante
  • Aqua Velva ΗΠΑ
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Antonis
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
14
Has thanked: 30359 times
Been thanked: 30841 times

Καλημέρα!

- TOBS Sandalwood sc
- Edwin Jagger super badger
- Gillette Fatboy @9
- Feather [1]
- 444
- Alt Innsbruck EDC

Ένα απολαυστικό ξύρισμα, μετά από ένα ταξιδιωτικό διήμερο στην Ουγγαρία (Βουδαπέστη). Αύριο πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναχώρηση για πενθήμερο ταξίδι στην Ισπανία.

Την TOBS την λατρεύω, είναι το αγαπημένο μου σανδαλόξυλο. Την Alt την αγάπησα στην πορεία και κάνει φανταστικό συνδυασμό με την TOBS. Γενικά μοσχοβολούσε το μπάνιο πανέμορφα και το συνολικό ξύρισμα ήταν πολύ super!
Άβαταρ μέλους
kikos7
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
11
Has thanked: 7239 times
Been thanked: 6827 times

-Savon Mystere Hypothermia
-Shavemac 2band
-Maggard V3A+MR11
-Gillette Platinum
-Aqua Velva asl (US)

Ωραίο ξυραφάκι και το Gillette Platinum. Για εμένα, το ίδιο αποτελεσματικό, κοφτερό με το Silver Blue αλλά πολύ πιο γλυκό. Αγαπημένο, φοβερό, τρομερό για το επόμενο 24ωρο, από αύριο βλέπουμε...
Καλή Κυριακή, καλό μπάνιο!
Δημήτρης
Άβαταρ μέλους
alexn
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 13295 times
Been thanked: 13597 times

Καλημέρα κύριοι και καλή Κυριακή
σήμερα ένα ξύρισμα που έφερε τα πάνω κάτω στην ξυριστική εμπειρία μου,
ο λόγος μια μηχανή OC,η merkur 15c,(δάνειο του Ακη [mention]Akist[/mention]
Kent inf silv
Agrumella ss
Merkur 15c+Astra pl#3
Tea trea Witch hazel
korres lime fir wood

Εικόνα
δεν έτυχε δεν έκατσε και δεν είχα ποτέ μια oc,το ξύρισμα ήταν περίπατος στο γκαζόν,ένα πέρασμα και στα πιο δύσκολα σημεία(πηγούνι και πέριξ αυτού)μπαμπάκι και τέλος, τι να πω.
Όσο για το σαπούνι, είναι εφιάλτης των Hi end σαπουνιών.
Θα μου επιτρέψετε να πω ότι ακόμα και για τους αρχάριους μια open comb θα τους λαμπικάριζε άνετα!!!
Ακη σ' ευχαριστώ!!!
Αλέξανδρος.
Άριστον υγιαίνειν, δεύτερον δε κάλλος, τρίτον δε πλούτος.
stergios

Γεια χαρα καλα και κακα παιδια!
Αποκαλυπτικο θα το λεγα το σημερινο ξουρισμα! Αφου: Ειχα καποιες injectors στο σκοταδι εδω κ εξι μηνες για τις οποιες αγορασα απο pasteur λεπιδες hair mini, οι οποιες ηταν κ οι μοναδικες στο καταστημα. Ετσι τοτε ξυριστηκα με μια E type. Πολυ επιθετικη. Βαθια αλλα αγρια ξουρα οσο δε φανταστηκα απο μια τετοια μηχανη. Νομιζα οτι το κανα με κοσια. Ετσι παρ' οτι πιστευα οτι φταινε πολυ οι λεπιδες, την παρατησα τη μηχανη πετωντας και τη λεπιδα φυσικα.

Αφου ενας καλος φιλος-Αη Βασιλης, τις προαλλες μου εφερε αλλες λεπιδες και τον υπερευχαριστω πολυ :ty και ευχομαι να ναι καλα...σημερα εβαλα το γεμιστηρα στην ηπιοτερη type G...και εχω παθει αγαλμα λοιπον! :shock: Τι ν τουτο πασα μου?! Πολυυυ smooth και πολυ επιθετικο! Απιστευτο εργαλειακι που δε το πιανει το ματι σου! Μου ειναι λιγο "ξενο" πιανοντας το στο χερι μου για να βρω τη γωνια. Η οποια ειναι μια και μοναδικη. Η Palmo εδωσε ρεστα και με 3 περασματα εφτιαξα ενα πολυυ απολαυστικο ξυρισματακι χωρις ιιιχνοος ερεθισμου η αιματος! Εξαιρετικα βαθυ και πολυ φιλικο προς το δερμα! Αποτριχωση σε λεω!

Μπηκε στα πολυ αγαπημενα μηχανηματακια! Τελικα μου ταιριαζουν οι μηχανες χωρις μεγαλο διακενο κ με κλειστη γωνια κοπης. ( Sheraton, Paa fasan, Gibbs, Gillette old, New ) Τη διαφορα τη νιωθω στην κοντρα και πιο ειδικα στο μουστακι που αλλες μηχανες μου τραβουν πολυ την τριχα κ ματωνουν οι θυλακες χωρις να με κοβουν.

Η κρεμα κ το πινελο ρεστα. Με χαλαει λιγο το δευτερο φορτωμα των χοιρων αλλα δε βαριεσαι, εχει κ αυτο τη χαρη του. Μετα απο διαφθορα καποιου σατανα μαλλον θα πυροβολησω κ ενα premium Omega boar 11829 :romance-heartbeating: . Μ αρεσουν οι διαστασεις του knot πολυ.

Βαλσαμο το Don Miguel! Αρωματοθεραπεια κυριολεκτικοτατα!

* Schick injector G8.
* Schick platinum blade.
* Omega 10098 Pro - αγριογουρουνο εξημερωμενο!
* Palmolive sensitive sc.
* Myrsol Don Miguel asl.

Εικόνα

Να ευχαριστηθειτε την Κυριακη οτι και αν κανετε, οτι και αν σας τυχει! Κανενας δεν μπορει να μας χαλασει χωρις την αδεια μας... Καλο απογευμα ρε... :handgestures-thumbupleft: :greetings-wavingyellow:
Άβαταρ μέλους
rhtoras
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 2713 times
Been thanked: 1756 times

Aυτό για το διάκενο ξαναπέστο.Και το κατάλαβα καλά όταν δοκίμασα double open comp της yaqi,την DLC.
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.

Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

Την καλησπέρα μου σε όλους! Πολύ πιεστική η τελευταία βδομάδα, με το ξύρισμα να αποτελεί ίσως τη μοναδική απόλαυση (μαζί με τον λιγοστό ύπνο)...
Επανέρχομαι με

Ξύρισμα Δευτέρας

- P/S τίποτα, όπως κάθε φορά πρώτης δοκιμής καινούργιου σαπουνιού - κρέμας.
- SS Wholly Kaw Monaco Royale, δείγμα. Το ζωντανό παράδειγμα του πώς τα συστατικά στην ετικέτα από μόνα τους δε λένε τίποτα απολύτως... tallow, γάλα γαϊδουριού, λανολίνη, βούτυρο καριτέ, βούτυρο κακάο, γλυκερίνη... ναι και...;
Αρχικά με παίδεψε πολύ στον αφρισμό, δεν μπορούσα να βρω με τίποτα την ιδανική ποσότητα νερού.
Δεύτερον, το άρωμά του για μένα κάκιστο, προσωπικά μου έβγαλε φτήνια.
Προστασία - γλίστρημα - residual slickness - post shave άνω του μέσου όρου σίγουρα, αλλά σε καμία περίπτωση δε βλέπω πώς δικαιολογούνται τα 24 δολλάρια που ζητάει και επίσης, όπως είπα και στην αρχή, ούτε κατά διάνοια δε μου έδωσε το κάτι παραπάνω με βάση την πληθώρα των συστατικών που περιέχει. ΠΟΚ φυσικά όπως και παντού, ούτως ή άλλως τα Wholly Kaw εκθειάζονται σε όλα τα reviews που διάβασα, αλλά για μένα δεν... πολύ σημαντικό δίδαγμα επίσης, ποτέ μην αγοράζεις προϊόντα που θα σε ''τσούξουν'' χωρίς δοκιμή. Samples ξανά και ξανά.
- SB Simpsons Berkeley 46 - Best.
- SR Lord L6 κεφαλή - EJ DE89LBL λαβή - Supermax λεπίδα.
- AS Osma Alum - Reuzel Shave Cream. Ναι, κρέμα ξυρίσματος ως after. Μετά το πέρασμα της στυπτικής πέτρας, ξέπλυμα και άπλωμα της κρέμας με τα χέρια σα να επρόκειτο να ξυριστώ ξανά. 10 λεπτά μετά ξέβγαλμα και έτοιμος: επιδερμίδα βελούδο και διακριτική παρουσία της αρωματάρας της Reuzel για καμιά ώρα μετά. Πρέπει να μάθω το άρωμα του splash της εταιρείας, αν είναι ίδιο με της κρέμας μπαίνει στο wishlist...

Εικόνα

Ξύρισμα Πέμπτης

- SS RazoRock Blue Barbershop. Σε συνέχεια των προηγούμενων, για μένα κλάσεις ανώτερο του Monaco, χωρίς tallow, γάλατα και συναφή...
- SB Ω 49.
- SR Lord L6 κεφαλή - EJ 89LBL λαβή - Supermax λεπίδα. Το πλάνο λέει αγορά της λαβής MR8 (150g) του Maggard για να ''παντρευτεί'' την εξαιρετική για μένα κεφαλή της Lord και η Jagger να πάει καλιά της...
- AS Osma Alum - Aqua Velva. Η εξτρά μενθόλη την έχει απογειώσει, δροσιά και αίσθηση σε άλλα επίπεδα...

Εικόνα

Καλή συνέχεια σε όλους!
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
tasosk
Νήπιο
Νήπιο
8
Been thanked: 69 times

Απογευματινο ξυρισματακι με polsilver ξυραφακι ,merkur 34c, yaki πινελο την σαπουναρα (να ναι καλα αυτος που μου την προτεινε εδω μεσα) captain fewcet, κ κλασσικα 444+ floid vigorosso. Καλο υπολοιπο κυριακης να εχουμε
stergios

Rossobianco έγραψε: 10 Ιουν 2018, 16:11 Το πλάνο λέει αγορά της λαβής MR8 (150g) του Maggard για να ''παντρευτεί'' την εξαιρετική για μένα κεφαλή της Lord και η Jagger να πάει καλιά της...
Προσωπικα νομιζω πως ειναι πολυ βαρια για μια κεφαλη σαν της lord. Για να μην πω οτι τη θεωρω bulky γενικα για οτιδηποτε. Μηπως να σκεφτοσουν την αγορα μιας αλλης μηχανης οικονομικης, τυπου yintal, yaqi, qshave κ.α και να εναλλασεις και τις λαβες? :)
Άβαταρ μέλους
Rossobianco
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 1169 times
Been thanked: 1446 times

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου Στέργιο, απλά μου έχει καρφωθεί η συγκεκριμένη λαβή και θέλω οπωσδήποτε να τη δοκιμάσω. Γιατί θεωρείς ότι δε θα κάνει για την κεφαλή της Lord συγκεκριμένα;
ΙΑΣΟΝΑΣ
Η κουλτούρα είναι σαν τη μαρμελάδα· όσο λιγότερη έχεις, τόσο περισσότερο την απλώνεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”