Merkur 11c
- Δορυφέρων
- Εξειδίκευση

- 15
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 148 times
Για μενα δεν στεκει σαν δικαιολογια
Δεν ειναι δα και η μητρα για την χρυση λιρα να πεις αντε ξαναφτιαξε την
Καποιος αλλος λογος θα ειναι,μηπως οι πωλησεις δεν ηταν μεγαλες και ειπαν δεν τους συμφερει να κρατησουν την γραμμη παραγωγης;
Μηπως καποια στιγμη βγαλουν κατι αλλο;
Για μειωση κοστους επρεπε καποιο μοντελο να το "φαει το σκοταδι";
:confused
Δεν ειναι δα και η μητρα για την χρυση λιρα να πεις αντε ξαναφτιαξε την
Καποιος αλλος λογος θα ειναι,μηπως οι πωλησεις δεν ηταν μεγαλες και ειπαν δεν τους συμφερει να κρατησουν την γραμμη παραγωγης;
Μηπως καποια στιγμη βγαλουν κατι αλλο;
Για μειωση κοστους επρεπε καποιο μοντελο να το "φαει το σκοταδι";
:confused
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Βασικα και σε μενα δεν στεκει η "δικαιολογια". Το 34c συνεχιζεται να παραγεται και εχει την ιδα λαβη με το 11c ενω τα αλλα open comb της εταιρειας συνεχιζονται να παραγονται! Δεν ξερω τι μπορει να σκεφτηκαν..

- marinos79
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 190 times
- Been thanked: 762 times
Καλημέρα, σήμερα είπα να αφήσω τις αγαπημένες μου Gillette και να δοκιμάσω την Merkur 11c, που αγόρασα χθές στο παζάρι. Ναί μεν είναι μιά όμορφη μηχανή, με το Γερμανικό φινίρισμα στα μέταλλα, αλλά η αίσθηση που δίνει στο δέρμα σου θυμίζει άγριο και πολύ επιθετικού εργαλείο.
Σίγουρα δεν σε προδιαθέτει γιά ένα απολαυστικό πρωινό ξύρισμα, αφού πρέπει να προσέχης διαρκώς και να υπολογίζης την κάθε σου κίνηση, στερόντας σου την ανεμελιά και την ευχαρίστηση του να κάνης ένα ωραίο δώρο στο δέρμα σου.
Θυμίζει το ξύρισμα που κάνεις με την Gillette old type, ή την Gillete goodwill (αυτή με τους ρόμβους στη κεφαλή) και τέλος με στην συμπατριώτισσά της, την Rotbart open comb.
Καμία σχέση με τις υπόλοιπες open comb της Gillette, που ναι μεν αισθάνεσαι την λεπίδα, αλλά ταυτόχρονα σου δίνουν αίσθηση σιγουριάς, με αποτέλεσμα το ξυράφι να τρέχη στο πρόσωπο, αφήνοντας πίσω του μόνο απαλότητα.
Μιά μηχανή, όχι γιά κάθε ημέρα που την έχω πλέον γιά την συλλογή μου και μόνο.
Σίγουρα δεν σε προδιαθέτει γιά ένα απολαυστικό πρωινό ξύρισμα, αφού πρέπει να προσέχης διαρκώς και να υπολογίζης την κάθε σου κίνηση, στερόντας σου την ανεμελιά και την ευχαρίστηση του να κάνης ένα ωραίο δώρο στο δέρμα σου.
Θυμίζει το ξύρισμα που κάνεις με την Gillette old type, ή την Gillete goodwill (αυτή με τους ρόμβους στη κεφαλή) και τέλος με στην συμπατριώτισσά της, την Rotbart open comb.
Καμία σχέση με τις υπόλοιπες open comb της Gillette, που ναι μεν αισθάνεσαι την λεπίδα, αλλά ταυτόχρονα σου δίνουν αίσθηση σιγουριάς, με αποτέλεσμα το ξυράφι να τρέχη στο πρόσωπο, αφήνοντας πίσω του μόνο απαλότητα.
Μιά μηχανή, όχι γιά κάθε ημέρα που την έχω πλέον γιά την συλλογή μου και μόνο.
- vanm66
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 350 times
Συμφωνώ κι εγώ Μαρίνο.
Σε μένα αυτό ισχύει για όλες τις open comb. Δεν είναι για καθημερινό ξύρισμα.
Έχω καταλήξει ότι για μένα οι ιδανικότερες μηχανές για καθημερινό ξύρισμα (που κάνω προσωπικά) είναι οι Gillette Superspeed και Flare tip.
Σε μένα αυτό ισχύει για όλες τις open comb. Δεν είναι για καθημερινό ξύρισμα.
Έχω καταλήξει ότι για μένα οι ιδανικότερες μηχανές για καθημερινό ξύρισμα (που κάνω προσωπικά) είναι οι Gillette Superspeed και Flare tip.
Βαγγέλης
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30838 times
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
47,27€?
:eek :mad :eek
Kαι σιγουρα δεν ειναι απο επιχρωμιομενο ατσαλι!... :dash
:eek :mad :eek
Kαι σιγουρα δεν ειναι απο επιχρωμιομενο ατσαλι!... :dash

- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
Αν την θες καινούργια και πρόκειται για μηχανή που δεν κυκλοφορεί πλέον, πρέπει να τα ακουμπήσεις δυστυχώς.
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- YMMV
- Γυμνάσιο

- 13
- Has thanked: 998 times
- Been thanked: 1110 times
Αντώνη περνούσα από εκεί και ρώτησα, δεν είναι 11c αυτή που έχει στο κατάστημα αλλά 15c (η φωτό φαίνεται ότι είναι λάθος)
Γιώργος