Αποστολε εγω την δοκιμασα με futur , ημουν ομως ενημερωμενος απο εσας και ετσι πολυ προσεκτικα
δεν ειχα κανενα κοψιμο . Θα κανω το ιδιο και με την 34c και θα σας πω .
Με την futur παντως η feather ακουγοταν ποιο εντονα οταν εκοβε τα γενια αρα μπορω μαλλον να συμπερανω
οτι ειναι ποιο κοφτερες .
Τι ξυράφι προτείνετε;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Νίκο έχει να κάνει και με πότε δοκιμάζει κανείς νκάτι. Εγώ δοκίμασα Fetaher όταν ήμουν στο wet shaving 1-2 μήνες...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 211 times
Προφανώς συμφωνούμε όλοι ότι το best-buy και κορυφαίο value for money είναι οι personna.
Οι astra , όσοι τις έχετε δοκιμάσει , θεωρείτε ότι είναι εξίσου καλές ή καλύτερες;;;
Οι astra , όσοι τις έχετε δοκιμάσει , θεωρείτε ότι είναι εξίσου καλές ή καλύτερες;;;
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24728 times
- Been thanked: 7863 times
Προσωπικά θεωρώ καλύτερες όπως έχω ξαναγράψει και με αυτή την σειρά τις:
1. Feather
2. Astra SP
3. Personna
ΥΓ. Ωραίο avatar Δημήτρη :megagrin Για τι χρονολογία μιλάμε?
1. Feather
2. Astra SP
3. Personna
ΥΓ. Ωραίο avatar Δημήτρη :megagrin Για τι χρονολογία μιλάμε?
Γιάννης
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Προσωπικη εκτιμηση μετα το σημερινο πειραμα :
(1& 2 περασμα feather + futur )+(3 περασμα astra + 34c ) <= πλησιασε σχεδον το ξυρισμα με straight .
(1& 2 περασμα feather + futur )+(3 περασμα astra + 34c ) <= πλησιασε σχεδον το ξυρισμα με straight .
Νίκος
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
"Αδύνατο να μάθεις τα φρονήματα, τη σκέψη, την ψυχή του κάθε ανθρώπου προτού πάρει στα χέρια του εξουσία." Σοφοκλης
- zamc
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 49 times
Βασικά με τις feather ισχύει το παλιο ρητό που έλεγε..."Λούσου με ultrex και θα δείς" :hystericalbs1
Οπότε ξυρίσου με feather και θα δείς :megagrin
Εγώ πιστεύω πώς όλα παιζουν ρόλο για το πώς θα κρίνει κάποιος μια λεπίδα. Πχ αν δεν κάνεις καλή προετοιμασία κάνεις και κακό αφρό, τί να σου κάνει η λεπίδα απο μόνη της. Και την αγαπημένη σου λεπίδα να βάλεις στη μηχανή, χάλια ξύρισμα θα σου κανει!
Οποτε και για τις feather ισχύει το δοκίμασε και κρίνε! Εγώ που τις δοκίμασα τις θεωρώ απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη). Προσωπική άποψη πάντα!
Οπότε ξυρίσου με feather και θα δείς :megagrin
Εγώ πιστεύω πώς όλα παιζουν ρόλο για το πώς θα κρίνει κάποιος μια λεπίδα. Πχ αν δεν κάνεις καλή προετοιμασία κάνεις και κακό αφρό, τί να σου κάνει η λεπίδα απο μόνη της. Και την αγαπημένη σου λεπίδα να βάλεις στη μηχανή, χάλια ξύρισμα θα σου κανει!
Οποτε και για τις feather ισχύει το δοκίμασε και κρίνε! Εγώ που τις δοκίμασα τις θεωρώ απο τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη). Προσωπική άποψη πάντα!
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Σωστός ο Χρήστος, για αυτό και όταν δοκιμάζουμε κάτι το δοκιμάζουμε πολλές φορές κρατόντας σταθερές τις άλλες παραμέτρους...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- hero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 73 times
- Been thanked: 249 times
Ετσι ειναι Αποστολε .
Η δοκιμη επισης πρεπει να γινεται και να συγκρινεται με αλλο προιον στα σημεια που εχουμε προβλημα .
Το λεω αυτο γιατι εγω π.χ εχω ερεθισμους στον λαιμο αλλα μονο στην αριστερη πλευρα , κατι γινεται εκει
που δεν το ειχα εντοπισει , με τις feather και astra δεν ειχα τετοιο προβλημα . Αρα εαν δοκιμαζα
τις παραπανω λαμες και το προβλημα επιδεινονοταν για μενα θα ηταν αχρηστο προιον και εκεινο
που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα θα ηταν καταλληλοτερο για μενα .Με το straight επισης δεν εχω προβλημα
σε εκεινη την περιοχη και αφου δεν εχω και με αυτες τις λαμες αρα δεν ηταν θεμα τεχνικης .
Προταση απο μενα ειναι οτι δια της ατοπου απαγωγης πολλες φορες μπορουμε να λυσουμε προβληματα
που μας δημιουργουν ακομα και ο συνδιασμος προιοντων π.χ μηχανη με λαμα , λαμα με σαπουνι ή κρεμα .
Η δοκιμη επισης πρεπει να γινεται και να συγκρινεται με αλλο προιον στα σημεια που εχουμε προβλημα .
Το λεω αυτο γιατι εγω π.χ εχω ερεθισμους στον λαιμο αλλα μονο στην αριστερη πλευρα , κατι γινεται εκει
που δεν το ειχα εντοπισει , με τις feather και astra δεν ειχα τετοιο προβλημα . Αρα εαν δοκιμαζα
τις παραπανω λαμες και το προβλημα επιδεινονοταν για μενα θα ηταν αχρηστο προιον και εκεινο
που χρησιμοποιουσα μεχρι τωρα θα ηταν καταλληλοτερο για μενα .Με το straight επισης δεν εχω προβλημα
σε εκεινη την περιοχη και αφου δεν εχω και με αυτες τις λαμες αρα δεν ηταν θεμα τεχνικης .
Προταση απο μενα ειναι οτι δια της ατοπου απαγωγης πολλες φορες μπορουμε να λυσουμε προβληματα
που μας δημιουργουν ακομα και ο συνδιασμος προιοντων π.χ μηχανη με λαμα , λαμα με σαπουνι ή κρεμα .
Νίκος