Αποφάσισα να ξεκινήσω το πείραμα της slim,αποκλειστική χρήση της για κάμποσο διάστημα (μετά και την προτροπή του φίλου Άγγελου).Μέχρι τώρα,πάντα μου βγάζει ερεθισμούς και είπα να δω αν όντως φταίει η μηχανή ή κάτι δεν κάνω εγώ καλά.
Αποφάσισα επίσης,να αρχίσω με την λεπίδα passepartout για μένα.Και με ένα εκ των καλύτερων σαπουνιών μου.Γλυκερίνη δεν χρησιμοποιώ,αλλά είπα να την δοκιμάσω για σήμερα.
Το πινέλο σηκώνει ιδανικά τις τρίχες και λόγω μεγέθους αποτέλεσε την επιλογή μου-για face lathering,όπως πάντα.Εφάρμοσα μηδενική κυριολεκτικά πίεση και πήρα τον χρόνο μου.Είπα να το πάω συντηρητικά και με τις ρυθμίσεις-οι ταρζανιές για αργότερα.Η μηχανή κόβει.Άσχετα με την όποια τραχύτητά της,αυτό δεν μπορείς να μην το αναγνωρίσεις.Σήμερα δε,την αισθανόμουν πολύ άνετη στο πρόσωπό μου και έβλεπα τις τρίχες να αφαιρούνται με κάθε πέρασμα όλο και βαθύτερα.Χωρίς ερεθισμούς,το ανέφερα?
Το αποτέλεσμα είναι ένα τρομερό και πεντακάθαρο μπιμπιες.Ο πάγος και το Floid ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ χαλαρωτικό ξύρισμα.
Έτσι μάλιστα!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Μια τυχαία που βρήκα στη ντουλάπα μου. :bigsmilie :bigsmilie :bigsmilie
Άντε και να μην σας αφήνω σε αγωνία. Πήρα σήμερα τα δείγματα - περισσότερα αργότερα το απόγευμα στο σωστό νήμα για να μη μολύνουμε το ξύρισμα της ημέρας.