Μη πτοείσαι Κωνσταντίνε, το άφησες κάμποσο καιρό και όσο το αφήνεις σε αφήνει και αυτό!Σίγουρα θέλει κάποια λεπτά ασχολίας παραπάνω για το straight αλλά κάποια λεπτά όμως.Σκέψου όμως ότι σου προσφέρει ότι καλύτερο υπάρχει σε θέμα ξυρίσματος!
Πάντως αν είναι για κανα chubby 2 και δε σου κάθεται καλά είμαι διαθέσιμος να το συζητήσουμε :megagrin !
Το ξύρισμα της ημέρας: Απρίλιος 2012
- boltsis
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 366 times
- Been thanked: 320 times
Dovo Silver Steel Prima, Joseph Allen & Sons Sheffield ,C.V Heljestrand Ringdove Νο55,Dubl Duck Satinedge,Thomas Turner & Co,Thiers-Issard Spartacus "dreadnought",Frederick Reynolds Sheffield
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
Mercur 34c, Merkur Futur Gold
Ηλίας
- coccolino
- Γυμνάσιο

- 14
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Κωνσταντίνε, μέχρι να "βρείς" το χέρι σου και όλα να πηγαίνουν καλά δοκίμασε να το κάνεις βράδυ το ξύρισμα που θα έχεις την άνεση του χρόνου και δεν θα πρέπει να είσαι με την ψυχή στο στόμα.
Δέν έχεις περάσει και λίγη ταλαιπωρία τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια, οπότε δώσε λίγο χρόνο κι όλα θα πάνε καλά.
Δέν έχεις περάσει και λίγη ταλαιπωρία τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια, οπότε δώσε λίγο χρόνο κι όλα θα πάνε καλά.
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
- vanm66
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 350 times
Κωνσταντίνε, σιγά σιγά νομίζω θα το ξαναβρείς.
Αν πάλι δε σου κάθεται καλά κάτι από τον εξοπλισμό σου, οι φίλοι σου στο φόρουμ θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα σε απαλλάξουμε... :megagrin
Σήμερα πρωί:
SB FS best badger
SS Valobra Menthol
SR Gillette slim adj. (@6-4)
RB Gillette Super Stainless (2)
ASL Floid Blue
444
:dance3 :dance3 :dance3
Αν πάλι δε σου κάθεται καλά κάτι από τον εξοπλισμό σου, οι φίλοι σου στο φόρουμ θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και θα σε απαλλάξουμε... :megagrin
Σήμερα πρωί:
SB FS best badger
SS Valobra Menthol
SR Gillette slim adj. (@6-4)
RB Gillette Super Stainless (2)
ASL Floid Blue
444
:dance3 :dance3 :dance3
Βαγγέλης
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Κωνσταντίνε, δεν είμαι και ο πιο έμπειρος για να μιλήσω, αλλά θα σου πω τη γνώμη μου :bigsmilie
(τουλάχιστον τι θα έκανα εγώ στη θέση σου)...
Θα διάλεγα το αγαπημένο μου ξυράφι (δεν θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα γιατί εγώ έχω μόνο ένα, αλλά τώρα μιλάμε για εσένα!!!), το πινέλο που με βολεύει περισσότερο, ένα σαπούνι που κάνει εύκολα ποιοτικό αφρό και άρωμα που με φτιάχνει (sienna στην περίπτωσή μου), και θα κρατούσα αυτόν τον συνδυασμό για κανένα μήνα, ενώ στην αρχή θα ξυριζόμουν βράδυ για να έχω άνεση χρόνου (όπως είπε και ο Γιώργος), μία φορά κάθε δύο μέρες για να ξεκουράζεται το δέρμα...
Δηλαδή κάπως σαν να ξεκινάς τώρα το παραδοσιακό ξύρισμα.
(φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να τα σκέφτηκες και μόνος σου, αλλά σου τα είπα και εγώ για να τα εμπεδώσεις :megagrin ).
(τουλάχιστον τι θα έκανα εγώ στη θέση σου)...
Θα διάλεγα το αγαπημένο μου ξυράφι (δεν θα προβληματιζόμουν ιδιαίτερα γιατί εγώ έχω μόνο ένα, αλλά τώρα μιλάμε για εσένα!!!), το πινέλο που με βολεύει περισσότερο, ένα σαπούνι που κάνει εύκολα ποιοτικό αφρό και άρωμα που με φτιάχνει (sienna στην περίπτωσή μου), και θα κρατούσα αυτόν τον συνδυασμό για κανένα μήνα, ενώ στην αρχή θα ξυριζόμουν βράδυ για να έχω άνεση χρόνου (όπως είπε και ο Γιώργος), μία φορά κάθε δύο μέρες για να ξεκουράζεται το δέρμα...
Δηλαδή κάπως σαν να ξεκινάς τώρα το παραδοσιακό ξύρισμα.
(φυσικά όλα τα παραπάνω μπορεί να τα σκέφτηκες και μόνος σου, αλλά σου τα είπα και εγώ για να τα εμπεδώσεις :megagrin ).
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
-
NavalArchitect
Μανώλη συμφωνώ απόλυτα και ευχαριστώ για το σχόλιο. Έχω κουραστεί εδώ από άλλους παράγοντες (μετακόμιση, αλλαγή δουλειάς, ταξίδια, κλπ.) και δεν είμαι τώρα σε θέση να απολαύσω ή να συγκεντρωθώ στο ξύρισμα.
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4912 times
- Κρέμα Ξυρίσματος Gillette
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle CherryWood
- DE Merkur 34c
- Λεπίδα SuperMax Stainless [1 και δεν βλέπω να πηγαίνει για 2ο :boing ]
- ASB Avéne
- ASL Aqua Velva
- Πινέλο Ξυρίσματος SOC Bristle CherryWood
- DE Merkur 34c
- Λεπίδα SuperMax Stainless [1 και δεν βλέπω να πηγαίνει για 2ο :boing ]
- ASB Avéne
- ASL Aqua Velva
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Loizos
- Νήπιο

- 14
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
3ο ξύρισμα με την Muhle R101. Σειρά για δοκιμή με την καινούρια μηχανή πήρε το ξυραφάκι Gillette 7 o' clock sharp edge. Μετά το πρώτο πέρασμα πήγε στα σκουπίδια και τη θέση του πήρε το astra keramik. Τελικά για τη μούρη μου τα ξυραφάκια της astra είναι ότι πρέπει. Αναλυτικά...
Προετοιμασία: Ντουζάκι με σαπούνι Tabac
Πινέλο: Muhle Silvertip Fiber
Σαπούνι: Tabac
Μηχανή: Muhle R101
Ξυραφάκι: Gilette 7 o' clock sharp edge / Astra Keramik
ASB: Kaloderma
Σήμερα το ξύρισμα δεν ήταν τόσο βαθύ όσο τις άλλες δύο φορές αλλά δεν είχα καθόλου ερεθισμούς η κοψιματάκια. Ήταν τόσο βαθύ όσο ένα καλό ξύρισμα με την 11c. Σιγά σιγά θα τη συνηθίσω. Φοβάμαι τη μέρα που θα αισθανθώ άνετος μαζί της... :doener
Προετοιμασία: Ντουζάκι με σαπούνι Tabac
Πινέλο: Muhle Silvertip Fiber
Σαπούνι: Tabac
Μηχανή: Muhle R101
Ξυραφάκι: Gilette 7 o' clock sharp edge / Astra Keramik
ASB: Kaloderma
Σήμερα το ξύρισμα δεν ήταν τόσο βαθύ όσο τις άλλες δύο φορές αλλά δεν είχα καθόλου ερεθισμούς η κοψιματάκια. Ήταν τόσο βαθύ όσο ένα καλό ξύρισμα με την 11c. Σιγά σιγά θα τη συνηθίσω. Φοβάμαι τη μέρα που θα αισθανθώ άνετος μαζί της... :doener
-
NavalArchitect
Τετάρτη 25/4
Merkur Progress & Wilkinson
Simpsons Colonel X2L Butterscotch two-band LE
D.R. Harris Lavender soap
La Toja Manantiales after shave lotion
Sisley Restorative facial cream
Amouage Reflection
Merkur Progress & Wilkinson
Simpsons Colonel X2L Butterscotch two-band LE
D.R. Harris Lavender soap
La Toja Manantiales after shave lotion
Sisley Restorative facial cream
Amouage Reflection
- Antonis
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 14
- Has thanked: 30359 times
- Been thanked: 30840 times
Λοΐζο χρήσιμες οι πληροφορίες σου, εδώ και πολύ καιρό μου έχει καρφωθεί η R41...