Ποιά after shave χρησιμοποιείτε?

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Εικόνα

Σε περιπτωσεις οπου το ξυρισμα ειναι βαθυ πχ 11C χρησιμοποιω αυτο
Ειναο το Apollon της Fresh Line
Γραφει ειναι εμπλουτισμενο με αιθερια ελαια απο πρασινο τσαϊ,λεμονοχορτο,τεϊοδεντρο,θυμαρι,κεδρο,γιασεμι
Εξαιρετικα καταπραϋντικο και καμια σχεση η αισθηση του με εκεινο το τσουξιμο-τραβηγμα των λοσιον
Βεβαια δεν εχει εκεινο το "εμπορικο αρωμα" αλλων ομως ειναι σωτηριο αν και λιγο τριμπημενη η τιμη του

[marquee]Με εχει ενθουσιασει Εικόνα στην κυριολεξια ![/marquee]
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Ποια είναι η τιμή του Δορυφέρων? Οινόπνευμα έχει?
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Οχι δεν γραφει τιποτα για αλκοολη στα συστατικα πισω,ουτε με τσουζει
Μετα απο open comp και δεν νοιωθω τιποτα,με εχει σωσει!
Η τιμη ειναι στα 18 ευρω αλλα αν πατε ζητηστε δειγμα θα σας δωσουν φακελακια για δοκιμη
Ετσι βγαζεις 4-5 ξυρισματα για να δεις τελικα αν σ'αρεσει
Δεν εχει αρωμα "εμπορικο" ομως για το δερμα μου ειναι σωτηριο.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14069 times
Been thanked: 8958 times

εντυπωσεις απο Speick ASL :
ουδετερο και διακριτικο αρωμα ... μη εμπορικο αρωμα θα ελεγα ... δεν διαρκει σχεδον καθολου η μυρωδια του .... οπως ειχε πει πολυ σωστα καποιος συναδελφος το αρωμα του συγκεκριμενου ASL σου αφηνει μια εσανς λεμονιου και μελι .... περισσοτερο προς λεμονι ... ουτως η αλλως στα συστατικα του αναφερεται καπου οτι εχει λεμονι .... σε σχεση με τα αλλα ASL που εχω χρησιμοποιησει (Old Spice,Brut,Aqua Velva) στο λαιμο με ετσουζε .... οχι κανενα τρελο τσουξιμο βεβαιως .... λιγο τσουξιμο και σε 2 sec εφευγε .... δεν με ενοχλησε ομως καθολου αυτο το τσουξιμο ... ισα ισα που νομιζω οτι ειναι και καλο .....

εν ολιγοις το συστινω ανεπιφυλακτα .....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
y.v
Δημοτικό
Δημοτικό
13
Has thanked: 927 times
Been thanked: 1832 times

Σπανίως χρησιμοποιώ after shave...(ισως είναι το δερμα μου τέτοιο, δεν νοιώθω την ανάγκη του και είτε βάλω είτε δεν βάλω δεν βλέπω διαφορά)
Οταν χρησιμοποιώ, χρησιμοποιώ το Castle Forbes Lavender After shave balm.
Εγώ το βρίσκω εξαιρετικό!
Ισως το καλύτερο που έχω δοκιμάσει, αν και το χρησιμοποιώ συνήθως μόνο όταν είμαι σε διακοπές και επειδή έμεινα αξύριστος για μεγάλο διάστημα τα γένια έστριψαν, με ερέθισαν και μου έφεραν φαγούρα .
Τότε μετα την απόλαυση να τα ξυρίσω και να απαλαγώ επιτέλους από την φαγούρα, το βάζω και εξαφανίζει τις κοκκινίλες και τον ερεθισμό που μου έχουν ήδη δημιουργήσει.
Γιάννης B.
NavalArchitect

Αρκετά after shave lotions αλλά και balms, όλα αυτά τα χρόνια για μένα. Έχω μεγάλη αδυναμία στις κρέμες προσώπου ή στα after shave balms, ανάλογα με την περίσταση φυσικά.

Αυτή την εποχή χρησιμοποιώ το after shave lotion & after shave balm της Chanel, στο άρωμα Bleu που έβγαλε σχετικά πρόσφατα (πέρυσι ή πρόπερσι αν δεν απατώμαι). Παρ'όλο που είναι fragranced και τα δύο, είναι πάρα πολύ καλά και τα συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ειδικά το after shave lotion είναι και αρκετά ενυδατικό (σχετικά πάντα με το πόσο μπορεί να είναι ενυδατικό ένα τέτοιο προιόν).

Το Castle Forbes που ανέφερε ο Γιάννης πιό πάνω το έχω δοκιμάσει, δεν είμαι από αυτούς που το προτιμούν όμως για να είμαι ειλικρινής. Θα έλεγα ότι το βρίσκω λίγο λιπαρό.

Το Speick είναι καλό, ανακουφίζει πολύ (όσο κι αν κάποιος μπορεί να νιώσει ένα μικρό τσούξιμο στην αρχή). Είναι από τα καλύτερα στην αντιμετώπιση ερεθισμών. Το balm του είναι επίσης καλό, και με την ίδια μυρωδιά. Η κρέμα του (Intensive cream, στο dispenser) είναι αρκετά δυνατή και για δυνατό χειμώνα κατά προτίμηση.

Άλλη μία κρέμα που χρησιμοποιώ τους τελευταίους 2-3 μήνες είναι η Kiehl's. Πολύ καλή και διακριτική, δεν είναι ούτε πολύ βαριά ούτε πολύ αδύναμη. Αυτή φυσικά την βάζω αντί του after shave balm, οπότε χρησιμοποιείται αμέσως μετά το after shave lotion, με τη διαφορά ότι επειδή είναι κανονική ενυδατική κι όχι after shave balm βάζω και στο κούτελο, δηλαδή κανονική ενυδάτωση σ'όλο το πρόσωπο.

Όταν ήρθα στη Shanghai ένα μήνα πριν, είχα φέρει και την Santa Maria Novella μαζί μου, όμως ομολογώ πως δεν την έχω καν χρησιμοποιήσει ακόμη (το balm Chanel και η Kiehl's κάνουν καλή δουλειά).

After shaves που μου έχουν λείψει και ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω ξανά μόλις μπω επιτέλους σ'ένα σπίτι (και πάψω να είμαι on-the-go ζώντας σε ξενοδοχεία) είναι τα Floid Suave/Vigorosso, D.R. Harris Arlington, Brut και Alt-Innsbruck.
mag-The barber
Νήπιο
Νήπιο
11
Been thanked: 2 times

Τα δικα μου
1 english leather
2 pinad claubman
3 old spice
4 floyd
5 pashana
Αρσενικός γίνεσαι από τα γονίδια σου. Άντρας από την ηλικία σου, Κύριος, όμως από την συμπεριφορά σου.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

Χειμωνιατικα αφτερ σειβ=floid balsam,proraso white liquid cream,prosar balsam.Καλοκαιρινα αφτερ σειβ=brut oceans,proraso green,aqua velva. :thumbsup
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14069 times
Been thanked: 8958 times

χειμερινα : Old Spice και Marlborough Dr Harris
καλοκαιρινο : Aqua Velva
4seasons : Proraso με ευκαλυπτο και μεντα

ολα αυτα τα ASL που ανεφερα ειναι καταπληκτικα .... αναντικαταστατα για μενα ... βεβαιως του Harris δεν εχω δοκιμασει τα υπολοιπα ASL που σιγουρα καποια θα μου αρεσουν ....
Ford Focus MkII f/l 2008
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17335 times

refresh & update μαζι
χειμωνα
1.proraso asc
2.arko cool

καλοκαιρι