Το ξύρισμα της ημέρας : Ιουνιος 2017

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vsmirnios
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
10
Has thanked: 6227 times
Been thanked: 5389 times

Εικόνα
Καλησπέρα στην παρέα.
Ps all natural soap.
Ss proraso green.
Sb Kent synthetic.
Sr Bengall 6/8.
Asb Nivea.
Καλό σαββατοκύριακο σε όλους.
Ordo ab chao
paratairosexthros
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 3384 times
Been thanked: 5292 times

Omega S-pro
Maca root
Maggards V3A-MR 11
Vikings sword #4
Barbon asl
Herbana balm

Περίεργο σετάκι σήμερα,αλλά μου έκατσε πολύ καλά.Ξεχωρίζω την άφτερ προστασία,αν έπρεπε να επιλέξω κάτι που ευχαριστήθηκα περισσότερο.Ιδίως το μπαλμ φρέσκο και δροσερό απ το ψυγείο,ήταν το κερασάκι στην ξυριστό-τουρτα .

Μπράβο στο φίλο σου Θοδωρή, αλλά θαρρώ πως πρέπει να τον αποκαλύψεις. Κυκλοφορούν τέτοιοι επιστήμονες αναμετάξυ μας ;
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
Άβαταρ μέλους
Νώντας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 802 times
Been thanked: 6049 times

costasf έγραψε: Μήπως να τη δοκιμάσεις ξανά σε πιο γήινες ρυθμίσεις, πχ 2-3; Μπορεί να εκπλαγείς.
Καλησπέρα,
Στο 3 λοιπόν για WTG αλλά πήγα στο 4 για ATG, XTG. Θα δείξει. Δοκιμές θα γίνουν κι άλλες,
άλλα ξυραφάκια, διαφορετικές ρυθμίσεις, αρκεί να βρώ τη γωνία. Ε και άμα "ΔΕΝ" έ τότενες βλέπουμε. :P

Εδώ ο άλλος έκανε αφρό με πινελάκι παιχνίδι και ξυρίστηκε με πλαστική μηχανή πεταλούδα παιχνίδι.
Τώρα κατά πόσο έκανε BBS... :D

Parker Variant
Silver Blue #4
Plissoft 24άρι "Μπρούς"
Pino SIlvestre Shavemaster
Korres Κατιφέδες
stergios

Γεια χαρα παιδακια!

1φ, 1π, 1κ + μερεμετια.

#Feather artist ss. (ξυριστικη Εδεμ)
#Feather super pro.
#Omega 18.
#Proraso red soap.
#Proraso menthol asl.
#Myrsol emulsion.

5 ξυρισματα εχω κανει με το σημερινο, με την ss. Τετοιο ξυρισμα δε μου χει κανει καμια μηχανη απ αυτες που εχω δοκιμασει. Επιτελους βρηκα τι ταιριαζει καλυτερα στη μουτσουνα μου! Θαρρεις και τα πραγματα εγιναν πιο απλα στο ξυρισμα. Πιο ευκολα! Ξεκουραστηκε το προσωπο μου. Το διασκεδαζω περισσοτερο, με καλυτερα ξυρισματα! Μεχρι στιγμης κανω απο 2-3 κοψιματακια αμελητεα αλλα τετοιο βαθος ανα περασμα με μηδεν ερεθισμους δεν εχω ξαναπιασει!

Το πινελακι φοβερο! Κολλησα! Λιωνει τα παντα στο πι και φι! Βολικο κρατημα, ιδανικο μεγεθος θυσανου, δεν τρωει τη σαπουναδα, καλο backbone και splash οσο θα θελα! Ο χοιρος ομως πρεπει να τρωγε γουρουνια...8-9 ξυρισματα περιπου και ακομη μυριζει!

5 λεπιδες μεχρι στιγμης και η super pro ηταν η πιο κοφτερη με διαφορα. Μου κοκκινισε λιγο το προσωπο αλλα εφυγε μετα ενα μισαωρο. Επομενη η kamisori...

Το σαπουνι το χω χρησιμοποιησει λιγες φορες παλιοτερα. Το ειχα παρει στον πατερα μου και τωρα καναμε τραμπα! :-) Χημικο αρωμα σανδαλοξυλου αλλα θα λεγα αξιοπρεπες σαπουνι σε ολα. Ευκολο σαπουνι!

Καλο βραδυ παλλουκαρια! Καλο πσκ :-)
Sotisbill
Νήπιο
Νήπιο
9
Has thanked: 189 times
Been thanked: 229 times

Μετά από κουραστική μέρα ήρθε η ώρα της χαλάρωσης! Μπανακι, ξουρα και ξάπλα!
Μηχανη: Edwin Jagger DE89BA11BL, λεπίδα Tiger.
Πινέλο: semogue 610.
Σαπούνια: Arko stick
Pre Shave : Prep The Original Formula (θυμίζει Proraso Eucalyptus με πιο λάιτ την αίσθηση μενθόλης).
Aftershave lotion: Floid Vigoroso.
Aftershave balm :korres calendula.
Άβαταρ μέλους
herco
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
12
Has thanked: 12159 times
Been thanked: 12135 times

1φ, 1π, 1κ
Και αλλες νεες συντομευσεις ? Σε λιγο δεν θα καταλαβαινουν οι νεοι συνξυριστες τι γραφουμε :roll:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Randyman
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 2026 times
Been thanked: 1908 times

Ο χοιρος ομως πρεπει να τρωγε γουρουνια...8-9 ξυρισματα περιπου και ακομη μυριζει!
Δοκίμασε lather στο χέρι σου, ξέπλυνε μόνο τη λαβή όχι το θύσανο και άφησέ το μια νύχτα έτσι με την κρέμα επάνω. Θα γίνει τζιτζί. Την άλλη μέρα ξέπλυνε καλά και στέγνωσε με πετσέτα και άφησε το ανάποδα. Με 3 πινέλα της Omega το χω κάνει, τέλεια όλα!
Εικόνα
stergios

herco έγραψε:
1φ, 1π, 1κ
Και αλλες νεες συντομευσεις ? Σε λιγο δεν θα καταλαβαινουν οι νεοι συνξυριστες τι γραφουμε :roll:
Το σκεφτηκα αλλα ειπα πως οταν θα δουν τα "μερεμετια" θα καταλαβουν... 1 με τη φορα, 1 πλαγια και 1 κοντρα λοιπον. :)
Άβαταρ μέλους
Randyman
Λύκειο
Λύκειο
9
Has thanked: 2026 times
Been thanked: 1908 times

Εικόνα

- Haslinger Sheep Milk
- Omega 49
- Fatip Grande Gold
- Feather
- Proraso ASB Blue

Bonus: Alum Salt of the Earth, PR 1 Million Eau de toilette.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
captain_hx
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
11
Has thanked: 16281 times
Been thanked: 16451 times
Επικοινωνία:

Χθες το απόγευμα,

- Ξυράφι 6/8
- Λουρί Scorcher No.151
- Πινέλο Plissoft
- Σαπούνι Palmolive stick
- Λοσιόν Malizia Uomo Vetyver

Το σαπουνάκι έχει πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες και ειδικά στο γλίστρημα δίνει ρεσιτάλ.

Καλό ΣΚ !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα της ημέρας”