Ηλεκτρονικο Τσιγαρο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
Αυτή η συζήτηση είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Ιασονα θα σε απογοητευσω - μου το εδωσε ετοιμο (ωριμασμενο) φιλος συνατμιστης και δεν εχω ιδεα πως και τι , εκτος του οτι χρησιμοποιησε βαση Suave (100% VG) της Umami.

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 830 times
- Been thanked: 2604 times
Θα φτιαξω κανα 20μελο με την προτεινομενη και θα το αφησω κανα διβδομαδο.
Το Ιασονας με Ο
- kikos7
- Γυμνάσιο

- 10
- Has thanked: 7204 times
- Been thanked: 6597 times
Από ΤΡΑ κάνω το black honey 5% και ry4 double 7% διάλυση. Αγαπημένη συνταγή που φτιάχνω 3 χρόνια πλέων είναι στα 10μλ βάση 2σταγ. capuccino + 3σταγ. tuscan reserve από flavorart.
Δημήτρης
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
Εορταστικη αναβαθμιση σε επισκευασιμο ατμοποιητη. Πηρα τον HC Pyrex και δωρεαν μαθημα κατασκευης αντιστασης :-)
Αντισταση στο 1.5ohm (28αρι Kanthal, 6 σπειρες, 2.5mm διακενο) και εμεινα αφωνος απο τη γευση και το ντουμανι ! Κακως δεν ξεκινησα κατευθειαν απο επισκευασιμους.
Αντισταση στο 1.5ohm (28αρι Kanthal, 6 σπειρες, 2.5mm διακενο) και εμεινα αφωνος απο τη γευση και το ντουμανι ! Κακως δεν ξεκινησα κατευθειαν απο επισκευασιμους.

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
Welcome to the club!!!
Τι βαμβακι χρησιμοποιεις;
Τι βαμβακι χρησιμοποιεις;
Το Ιασονας με Ο
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
Ευχαριστω Ιασονα !
Βαμβακι εχω Γιαπωνεζικο οργανικο noname - το επομενο (που θα αργησει πολυ) θα ειναι Nacamichi.
Βαμβακι εχω Γιαπωνεζικο οργανικο noname - το επομενο (που θα αργησει πολυ) θα ειναι Nacamichi.

- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
Πρωινη βολτα στo Ηλεκτρονικοτσιγαραδικo (Καλλιθεα) - δοκιμες σε After8 υγρα (Αμβροσια, Breakfast, Smoke) και αγορα του τελευταιου - φοβερα υγρα !
Και αφου κατεστρεψα 1 μετρο Kanthal για να φτιαξω "αυτοματοποιημενη" αντισταση με το Kuro coiler - το παρατησα και την εφτιαξα με το χερι και με την πρωτη. Απετυχα και με την τοποθετηση του βαμβακιου την πρωτη φορα αλλα τελικα ολα εστρωσαν και τωρα ειμαι αραχτος και ντουμανιαζω το σπιτι αγκαλια με τον HC :-)
Και αφου κατεστρεψα 1 μετρο Kanthal για να φτιαξω "αυτοματοποιημενη" αντισταση με το Kuro coiler - το παρατησα και την εφτιαξα με το χερι και με την πρωτη. Απετυχα και με την τοποθετηση του βαμβακιου την πρωτη φορα αλλα τελικα ολα εστρωσαν και τωρα ειμαι αραχτος και ντουμανιαζω το σπιτι αγκαλια με τον HC :-)

- Iasonas
- Εξειδίκευση

- 13
Ηρακλη εγω σε Kuro ποτε δεν ειχα θεμα, συνηθεια ειναι. Ειδες που στα λεγαμε για τα After 8;
Σημερα περασα αοι την Alter Ego και πηρα ενα αρωμα Blueberry που εβγαλε προσφατα. Επισης εκανα την πρωτη μου βολτα απο το Queen στην Σολωνος 15, Πηρα ενα American Stars Blueberry Cheesecake και πραγματικα ο Τασος και ο Χρηστος με σκλαβωσαν με την συμπεριφορα τους! Ο ορισμος που επαγγελματια!
Σημερα περασα αοι την Alter Ego και πηρα ενα αρωμα Blueberry που εβγαλε προσφατα. Επισης εκανα την πρωτη μου βολτα απο το Queen στην Σολωνος 15, Πηρα ενα American Stars Blueberry Cheesecake και πραγματικα ο Τασος και ο Χρηστος με σκλαβωσαν με την συμπεριφορα τους! Ο ορισμος που επαγγελματια!
Το Ιασονας με Ο
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 12
Οντως Ιασονα, τα After8 εχουν αυτο το κατι που λειπει απο πολλα αλλα υγρα εκει εξω. Και το 25days μου αρεσε και ειδα και επαθα να καταληξω σε ενα μονο (το Smoke).
Ηθελα να παω στα εγκαινια του Queen την περασμενη βδομαδα - μοιραζαν και δωρα σε ολους - αλλα τελικα ως συνηθως το ξεχασα...
Οσο για το Alter Ego, συνεχιζει να πουλαει το Μ3 (Singelei Zmax) στα 29.90 - πηρα ενα για τον κολλητο μου και μαλλον θα παρω και εγω :-P
** Ειναι ανησυχητικο παντως που γραφουμε μονο εμεις εδω - υπαρχει πολυς κοσμος που ατμιζει και στο δικο μας φορουμ.
Ηθελα να παω στα εγκαινια του Queen την περασμενη βδομαδα - μοιραζαν και δωρα σε ολους - αλλα τελικα ως συνηθως το ξεχασα...
Οσο για το Alter Ego, συνεχιζει να πουλαει το Μ3 (Singelei Zmax) στα 29.90 - πηρα ενα για τον κολλητο μου και μαλλον θα παρω και εγω :-P
** Ειναι ανησυχητικο παντως που γραφουμε μονο εμεις εδω - υπαρχει πολυς κοσμος που ατμιζει και στο δικο μας φορουμ.

- Constantinos
- Νήπιο

- 9
- Has thanked: 47 times
- Been thanked: 100 times
καλησπέρα, ασχολούμαι και εγώ με το παραπάνω sport εδώ και 4 - 5 χρόνια. Έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου, αλλά εδώ και 1 χρόνο έχω κολλήσει με το cloupor 30w και τον kayfoun lite. Από υγρά φτιάχνω μόνος μου.....
Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας...