Καλημέρα!
-Denim Original sc
-Edwin Jagger super badger
-Fatip Grande
-Personna Platinum [1]
-444
-Denim Original asl
Το ξύρισμα της ημέρας: Αύγουστος 2015
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29599 times
- Been thanked: 29863 times
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Omega S-10083
TFS Agrumella
EJ 89
Supermax Vidyut #2 (και :bye :bye )
Πάγος μπλοκ
Nivea silver protect,(κατα)ψυγμένο
Τα είπαμε και προχτές,η λεπίδα δεν κόβει.Γιατί την ξαναχρησιμοποίησα τότε?Για να της δώσω μία ακόμα ευκαιρία.Αλλά δεν την αξιοποίησε,λυπάμαι.2 πλήρη περάσματα έκανα,αλλά στο καθένα περνούσα τη μηχανή πολλές φορές πάνω από τα ίδια σημεία.Αισθάνομαι τρίχες ακόμα πάνω στο πρόσωπο,αλλά δεν το ρισκάρω να προχωρήσω κι άλλο.
ΥΓ:Σκεφτόμουν πόσο θα αναβάθμιζε το ξύρισμα της ημέρας αν μοιράζονταν τα ξυρίσματά τους -πέραν όλων ημών των τακτικών-οι:Βαγγέλης από Μυτιλήνη,Μαρίνος,Στέφανος,Κωνσταντίνος(ο Ασιάτης..) και ο Δημήτρης ο σαπωνοποιός μας.Λόγω σπάνιου εξοπλισμού,ωραίων και προτότυπων συνδυασμών,γνώσης,εμπειρίας,βοήθειας και προτάσεων ως προς επόμενες αγορές και αναγνωστικής απόλαυσης-ικανότητας τους να γίνονται κατανοητοί και κατατοπιστικοί.
Καλή Κυριακή σε όλους!
TFS Agrumella
EJ 89
Supermax Vidyut #2 (και :bye :bye )
Πάγος μπλοκ
Nivea silver protect,(κατα)ψυγμένο
Τα είπαμε και προχτές,η λεπίδα δεν κόβει.Γιατί την ξαναχρησιμοποίησα τότε?Για να της δώσω μία ακόμα ευκαιρία.Αλλά δεν την αξιοποίησε,λυπάμαι.2 πλήρη περάσματα έκανα,αλλά στο καθένα περνούσα τη μηχανή πολλές φορές πάνω από τα ίδια σημεία.Αισθάνομαι τρίχες ακόμα πάνω στο πρόσωπο,αλλά δεν το ρισκάρω να προχωρήσω κι άλλο.
ΥΓ:Σκεφτόμουν πόσο θα αναβάθμιζε το ξύρισμα της ημέρας αν μοιράζονταν τα ξυρίσματά τους -πέραν όλων ημών των τακτικών-οι:Βαγγέλης από Μυτιλήνη,Μαρίνος,Στέφανος,Κωνσταντίνος(ο Ασιάτης..) και ο Δημήτρης ο σαπωνοποιός μας.Λόγω σπάνιου εξοπλισμού,ωραίων και προτότυπων συνδυασμών,γνώσης,εμπειρίας,βοήθειας και προτάσεων ως προς επόμενες αγορές και αναγνωστικής απόλαυσης-ικανότητας τους να γίνονται κατανοητοί και κατατοπιστικοί.
Καλή Κυριακή σε όλους!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- herco
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 12
- Has thanked: 12159 times
- Been thanked: 12134 times
Καλημερα σας
- Alpa Windsor preshave lotion
- Schick Injector N2
- Personna/Ted Pella injector blades
- Kent Infinity Silvertex
- St James of London Black Pepper & Lime
- Pinaud Clubman Vanilla
- Alpa Windsor preshave lotion
- Schick Injector N2
- Personna/Ted Pella injector blades
- Kent Infinity Silvertex
- St James of London Black Pepper & Lime
- Pinaud Clubman Vanilla

- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24935 times
- Been thanked: 7867 times

- SB Omega S 10108
- SS Faena Μαστίχα
- STR Shavette Universal full blade
- RB Astra SP (2)
- ASL Mennen Skin Bracer
Γιάννης
- Spiros
- Δημοτικό
- 12
- Has thanked: 3899 times
- Been thanked: 3837 times
Κυριακάτικη Απόλαυση...
Γειά σας αγαπητοί φίλοι. Καλή εβδομάδα να έχουμε!
Κυριακάτικο ξύρισμα με γένια 3 ημερών μετά από ντους / λούσιμο
Πλύσιμο με σαπούνι γλυκερίνης Παπουτσάνης
Proraso White Pre-Shave Cream
Klar Seifen Shaving Soap
Semogue 1460 - Bowl Lathering
Merkur 33C κεφαλή - ΑΤΤ λαβή
Astra SP λεπίδα
Nivea 0% - Sensitive ASL
La Toja ASL + 444
Για ακόμα μια φορά θα εκθειάσω το σαπούνι. Σαπουνάρα!! Πολυτέλεια...καταπληκτικές ιδιότητες και άρωμα που μου αρέσει επίσης. Θα ήθελα επίσης να επισημάνω ότι το ASL της La Toja πραγματικά αναζωογονεί και κάνει το δέρμα λείο. Πολύ καλό προϊόν για τα λεφτά του...Ήταν ένα καταπληκτικό, απολαυστικό ξύρισμα.. :thnx
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- sakis64
- Νήπιο
- 14
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 274 times
Γεια σας και από μένα συνφορουμίτες.!!
Σήμερα περίεργο ξύρισμα με άψογο τελικό αποτέλεσμα αλλά πολύ πόνο...Και θα εξηγηθώ..
Αφού έβαλα και preshave της Gilette το οποίο γενικώς μου κάνει καλή δουλειά και έτριψα ξεπλένοντας με πολύ νερό χλιαρό προς ζεστό ,άπλωσα με το πινέλο με πολύ πινέλιασμα ωραίο αφρό από τη Proraso κρέμα την πράσινη..
Ενώ απλώθηκε πολύ καλά ο αφρός φορτώνω και μια feather καινούργια αφού τη "φέλλωσα" στο Edwin Jagger DE89..πάω να αρχίσω με ελαφρές μικρές κινήσεις υπό την κλασσική γωνία τη μια πλευρά WTG παρατηρώ φοβερό τράβηγμα!!
Συνεχίζω λίγο ακόμα το ίδιο...Λέω θα φταίει το σκαρί της συγκεκριμένης λεπίδας,την αλλάζω βάζω νέα personna platinum(πολύ καλές και σχετικά ήπιες για εμένα) Πάλι τράβηγμα και τσίμπημα σκάλωνε στο μούσι...Μιλάω για μούσι 3 ημερών...Τέλος πάντων συνέχισα με την ίδια άσχημη αίσθηση το ξυράφι τσίμπαγε πολύ πρώτη φορά στα χρονικά,μετά από πολύ τράβηγμα και τσίμπημα,ξέπλυμα και δεύτερο χέρι με νέα δόση κρέμας μόνο τότε κύλαγε καλά το ξυράφι...
Δεν ξέρω τί να πώ!!Σε τί να το αποδώσω.Το ακριβώς προηγούμενο ξύρισμα ήταν χωρίς preshave επειδή βιαζόμουν έβαλα NIVEA αφρό Sensitive και λόγω βιασύνης Gilette Sensor 3 το πλαστικό!Ε λοιπόν τότε ούτε τράβηγμα ούτε τίποτα,και εκτός ενός σημείου κανένα κόψιμο..
Σήμερα μήπως έφταιξε ότι το προηγούμενο ξύρισμα είχε γίνει με disposable 3λέπιδο ξυραφάκι(Sensor 3)?Aν και γενικά αυτό ΔΕΝ παίζει κανένα ρόλο!Εντωμεταξύ το αποτέλεσμα παρά το 20 λεπτο που μου πήρε συνολικά,εξαιρετικό!!!Μόνο 2 κοψιματάκια με λίγο στύψη έφυγαν!Ούτε σημάδι ούτε τίποτα.Αλλά ο πόνος γιατί;;
Τα φώτα σας "συνάδελφοι"!
Σήμερα περίεργο ξύρισμα με άψογο τελικό αποτέλεσμα αλλά πολύ πόνο...Και θα εξηγηθώ..
Αφού έβαλα και preshave της Gilette το οποίο γενικώς μου κάνει καλή δουλειά και έτριψα ξεπλένοντας με πολύ νερό χλιαρό προς ζεστό ,άπλωσα με το πινέλο με πολύ πινέλιασμα ωραίο αφρό από τη Proraso κρέμα την πράσινη..
Ενώ απλώθηκε πολύ καλά ο αφρός φορτώνω και μια feather καινούργια αφού τη "φέλλωσα" στο Edwin Jagger DE89..πάω να αρχίσω με ελαφρές μικρές κινήσεις υπό την κλασσική γωνία τη μια πλευρά WTG παρατηρώ φοβερό τράβηγμα!!

Δεν ξέρω τί να πώ!!Σε τί να το αποδώσω.Το ακριβώς προηγούμενο ξύρισμα ήταν χωρίς preshave επειδή βιαζόμουν έβαλα NIVEA αφρό Sensitive και λόγω βιασύνης Gilette Sensor 3 το πλαστικό!Ε λοιπόν τότε ούτε τράβηγμα ούτε τίποτα,και εκτός ενός σημείου κανένα κόψιμο..
Σήμερα μήπως έφταιξε ότι το προηγούμενο ξύρισμα είχε γίνει με disposable 3λέπιδο ξυραφάκι(Sensor 3)?Aν και γενικά αυτό ΔΕΝ παίζει κανένα ρόλο!Εντωμεταξύ το αποτέλεσμα παρά το 20 λεπτο που μου πήρε συνολικά,εξαιρετικό!!!Μόνο 2 κοψιματάκια με λίγο στύψη έφυγαν!Ούτε σημάδι ούτε τίποτα.Αλλά ο πόνος γιατί;;
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
+1paratairosexthros έγραψε:
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- Harry
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Σήμερα το βράδυ:
Merkur 34c & Astra Superior Platinum
Omega 65
D.R. Harris Arlington stick
Old Spice Whitewater
Merkur 34c & Astra Superior Platinum
Omega 65
D.R. Harris Arlington stick
Old Spice Whitewater
Χάρης
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Αγαπητέ πολύ φοβάμαι πως θα απογοητευτείς από τα ξυρίσματα (τουλάχιστον τα δικά μου). Αλλά έχεις δίκιο:paratairosexthros έγραψε: ΥΓ:Σκεφτόμουν πόσο θα αναβάθμιζε το ξύρισμα της ημέρας αν μοιράζονταν τα ξυρίσματά τους -πέραν όλων ημών των τακτικών-οι:Βαγγέλης από Μυτιλήνη,Μαρίνος,Στέφανος,Κωνσταντίνος(ο Ασιάτης..) και ο Δημήτρης ο σαπωνοποιός μας.Λόγω σπάνιου εξοπλισμού,ωραίων και προτότυπων συνδυασμών,γνώσης,εμπειρίας,βοήθειας και προτάσεων ως προς επόμενες αγορές και αναγνωστικής απόλαυσης-ικανότητας τους να γίνονται κατανοητοί και κατατοπιστικοί.
Καλή Κυριακή σε όλους!
Pre-shave: Ντούς
Σαπούνι: TFS Hercules
Πινέλο: Omega S10018 - S-brush μπλε
Μηχανή: Custom λαβή με Gillette New LC κεφαλή
Λεπίδα: Super Iridium
After shave: Myrsol Formula K
Τελικά ο Ηρακλής έχει ταξιδέψει πολύ μαζί μου - αλλά αρχίζει και τελειώνει. Γενικά όλο το setup είναι το ταξιδιωτικό μου εκτός του σαπουνιού. Αύριο θα ανεβάσω και φωτογραφίες.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
- dimitris
- Εξειδίκευση
- 13
- Has thanked: 149 times
- Been thanked: 1807 times
Σάκη είχες τη σωστή γωνία στη μηχανή; Το θεωρώ απίθανο να φταίνε οι λεπίδες - αφού άλλαξες και δυο.sakis64 έγραψε:Γεια σας και από μένα συνφορουμίτες.!!
Κάτι θα φταίει στη προετοιμασία σου, τα γένια σου δεν μαλάκωσαν αρκετά. Δοκίμασε πάλι να ξυριστείς μετά από ντους.
Και μην πτοείσαι! Η μισή ευχαρίστηση στο ΠΞ είναι να βρείς τι δουλεύει και τι όχι!
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός