Le Pere Lucien

Απάντηση
Stathis
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 43 times
Been thanked: 20 times

zanxion έγραψε: 08 Σεπ 2024, 12:33 Αλήθεια, το βαζάκι στο αυτοκόλλητο με το barcode από κάτω τι σειριακό αριθμό έχει; Το δικό μου που ήταν "ξοφλημένο" είχε αριθμό 2021 172 και υποθέτω πως ήταν παραγωγής 2021. Τώρα, τρία χρόνια για ένα tallow σαπούνι είναι πολλά. Γενικά τα σαπούνια με ζωικό λίπος δεν "γερνούν" καλά.

Προστέθηκε μετά από 36 λεπτά 21 δευτερόλεπτα:
Μια συμπλήρωση σ' αυτό που έγραψα πριν. Από εκείνα με ζωικό λίπος, μόνο αυτά που είναι σκληρά, triple milled, αντέχουν στον χρόνο.
Το σαπούνι είναι συσκευασίας refill, το πήρα για να χωράει σε μια θήκη ταξιδιού που έχω.
Πιστεύω πάντως πως όταν πουλήθηκε, είχε την "ηλικία" του...

Added in 2 minutes 11 seconds:
gkarave έγραψε: 08 Σεπ 2024, 11:11 ...πρόταση : σε μπολ ξυρίσματος, τοποθέτησε ένα κουταλάκι του γλυκού από το σαπούνι, δούλεψέ το με το πινέλο, προσθέτοντας νερό και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα στη σαπουνάδα...θέλει υπομονή...απόψεις....
Σε κάθε περίπτωση δε φορτώνω ποτέ από το σαπούνι, πάντα στο μπωλ.
Η όλη κουβέντα που άνοιξα έχει να κάνει με το ανύπαρκτο άρωμα του σαπουνιού, αυτό είναι το θέμα μου :X
aenaos15
Νήπιο
Νήπιο
1
Has thanked: 1222 times
Been thanked: 314 times

Αλήθεια υπάρχει δυνατότητα να δούμε ποιάς χρονιάς ειναι η παραγωγή του σαπουνιού ;;;;
Γιατι και σε μένα σαπούνι που εχει αγοραστεί τον 6-2024 , το αρωμά του είναι '' εξαφανισμένο''......
Νίκος
Άβαταρ μέλους
zanxion
Δημοτικό
Δημοτικό
4
Has thanked: 2855 times
Been thanked: 3209 times

@aenaos15 Κάτω από το βαζάκι, στο αυτοκόλλητο με το barcode:

Εικόνα

Σ' αυτό η παρτίδα είναι του 2021. To δικό σου ποιο σαπούνι είναι;
"If anyone here believes in telekinesis, raise my hand"

Νίκος
Stathis
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 43 times
Been thanked: 20 times

Algebar έγραψε: 08 Σεπ 2024, 13:25 Γι' αυτό το λόγο απέβαλλα το ψυχαναγκαστικό "πρέπει να δοκιμάσω ότι κυκλοφορεί εκεί έξω" και τη διετία 23-24 έχω αγοράσει ένα σαπούνι. Στόχος να μείνω με 5-6 σαπούνια τα οποία θα ευχαριστιέμαι και θα τελειώνω πριν μπαγιατέψουν.

BTW και το SV Cubebe που είναι triple milled έχει εξασθενήσει αρωματικά μετά από 3,5 χρόνια και χωρίς να το βρέχω.
Συμφωνώ κι επαυξάνω
Έχω αποφύγει το να συλλέγω διάφορα σαπούνια ή κρέμες «με το παραμικρό» και χρησιμοποιώ πολύ λίγα.
Τελευταία δε, στρίβω το κεφάλι από την άλλη πλευρά ειδικά σε προιόντα διαφόρων «αρτιζάνων» ξένων αλλά κι ελλήνων. Προτιμώ εταιρείες όπου ο έλεγχος ποιότητας να είναι πιο δεδομένος.
Για το πρόσωπο μου, έχω καταλήξει προ πολλού πως σταθερή αξία είναι και θα είναι το γνωστό «προβατάκι».
aenaos15
Νήπιο
Νήπιο
1
Has thanked: 1222 times
Been thanked: 314 times

zanxion έγραψε: 09 Σεπ 2024, 09:42 @aenaos15 Κάτω από το βαζάκι, στο αυτοκόλλητο με το barcode:

Εικόνα

Σ' αυτό η παρτίδα είναι του 2021. To δικό σου ποιο σαπούνι είναι;

Εικόνα

Δυστυχώς @zanxion δεν μπορω να καταλάβω χρονολογία.
Νίκος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”