Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ξύδι δεν κάνει. Τουλάχιστον αυτό είναι που μου έχει ξεκαθαρίσει ο Γιώργος από την αρχή!!!!
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ!!!! ΟΧΙ ΞΥΔΙ!!! Έτσι μου είχε πει....
Μέθοδοι καθαρισμού της Ξυριστικής Μηχανής
- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Κωνσταντίνος
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Μου αρέσει να φροντίζω ότι αγαπάω.
Κωνσταντίνος 2015
Όσο πιο πολλά ενδιαφέροντα έχει ένας άνθρωπος τόσο πιο πολύ καλυτερεύει και τον εαυτό του.
Κωνσταντίνος 2015
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 180 times
Έχουμε καταλήξει σε κάποια μέθοδο σίγουρη; Θέλω να κάνω καθαρισμό και απολύμανση σε μια μηχανή της οποίας η λαβή έχει ξεφτίσει και φοβάμαι πολύ μη την χαλάσω...
Νομίζω έχω S.A.D.
“I have come here to chew bubblegum and kick ass…and I’m all out of bubblegum.”
Μην κοιτάς το τι· αλλά το γιατί!
- Stam
- Νήπιο
- 11
- Has thanked: 314 times
- Been thanked: 209 times
Νομίζω ότι αν ξεφτύσει η επίστρωση και θες να επιστρέψει στην αρχική κατάσταση, η μόνη επιλογή είναι η επιμετάλλωση. Εάν μιλάμε για απλή θαμπάδα επιφανειακή ένα προϊόν του τύπου NEVRDULL που προτείνει ο Στέφανος θα είναι αρκετό λογικά.
Ο καθαρισμός γίνεται μόνο με στόχο να αφαιρέσει τα υπολείμματα σαπουνιού και αλάτων που συσσωρεύονται από τη χρήση των μηχανών και πρέπει να γίνεται γιατί εν τέλει αυτά είναι που διαβρώνουν την επίστρωση.
Είναι χαρακτηριστικά εμφανές στην Super Speed που μου ήρθε. Θέλω να την επιχρυσώσω αλλά δεν νομίζω οι διάφοροι που κάνουν επιμεταλλώσεις να αναλαμβάνουν και τον καθαρισμό.
Για την Fat Boy αμφιταλαντεύομαι καθώς δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση. Είναι φοβερή μηχανή όμως και σκέφτομαι ότι είνα κρίμα να μην είναι στην πένα ρε γαμώτο.
Ο καθαρισμός γίνεται μόνο με στόχο να αφαιρέσει τα υπολείμματα σαπουνιού και αλάτων που συσσωρεύονται από τη χρήση των μηχανών και πρέπει να γίνεται γιατί εν τέλει αυτά είναι που διαβρώνουν την επίστρωση.
Είναι χαρακτηριστικά εμφανές στην Super Speed που μου ήρθε. Θέλω να την επιχρυσώσω αλλά δεν νομίζω οι διάφοροι που κάνουν επιμεταλλώσεις να αναλαμβάνουν και τον καθαρισμό.
Για την Fat Boy αμφιταλαντεύομαι καθώς δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση. Είναι φοβερή μηχανή όμως και σκέφτομαι ότι είνα κρίμα να μην είναι στην πένα ρε γαμώτο.
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
Να την χρησιμοποιήσω θέλω βασικά... Δεν είναι τα οικονομικά μου για επιμεταλλώσεις...
Όσο για το δικό σου, αυτοί που κάνουν την δουλειά αυτή, δεν θα βγάλουν λογικά την παλιά επίστρωση με χημικά καθαρίζοντας και τη μηχανή ταυτόχρονα;
Όσο για το δικό σου, αυτοί που κάνουν την δουλειά αυτή, δεν θα βγάλουν λογικά την παλιά επίστρωση με χημικά καθαρίζοντας και τη μηχανή ταυτόχρονα;
Νομίζω έχω S.A.D.
-
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 3820 times
- Been thanked: 4324 times
Και εμένα αυτό μου τόνισε ο Γιώργος από το wellshaved. Ήταν κατηγορηματικός...Wazzaa έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ξύδι δεν κάνει. Τουλάχιστον αυτό είναι που μου έχει ξεκαθαρίσει ο Γιώργος από την αρχή!!!!
ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΆ!!!! ΟΧΙ ΞΥΔΙ!!! Έτσι μου είχε πει....
Θοδωρής
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
- newinhere
- Γυμνάσιο
- 11
Για την επιμετάλλωση. Νομίζω εκεί είχα δει και αυτό που είπα παραπάνω, σε κάποιο βίντεο.
Νομίζω έχω S.A.D.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Μεχρι στιγμης διαλυμα ξυδιου εμενα προσωπικα ΠΟΤΕ δε με δημιουργησε προβλημα. Βεβαιως ΠΟΤΕ δεν το χρησιμοποιουμε σκετο, και ΠΟΤΕ δεν αφηνουμε το αντικειμενο που θελουμε να καθαρισουμε με τις ωρες μεσα στο υγρο!

- Wazzaa
- Λύκειο
- 11
- Has thanked: 795 times
- Been thanked: 1062 times
Δηλαδή με τι άλλο το συνδίασες
και πόσες ώρες το άφησες Maximum???
και πόσες ώρες το άφησες Maximum???
Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνος 2015
Κωνσταντίνος 2015
Οι καινούργιες δεν προλαβαίνουν να βρωμίσουν τόσο για να χρειαστεί τόσο βαρύς καθαρισμός. Εγώ μετά από κάθε ξύρισμα τις καθαρίζω με ζεστό νερό και γίνονται καινούργιες.