Ξύρισμα και σπυριά!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
DinoSari
Νήπιο
Νήπιο
13
Has thanked: 7 times
Been thanked: 49 times

Παρακολουθώ τα ποστ φίλε Άρη και εύχομαι να λυθεί γρήγορα το πρόβλημά σου (και το δικό μου μαζί). Λοιπόν, όσον αφορά τα δικά μου βρομόσπυρα -όπως είχα αναφέρει ήμουν σε χειρότερη κατάσταση από σένα- έχουν ηρεμήσει πάρα πολύ από τότε που έκοψα το κόντρα ξύρισμα στην περιοχή του λαιμού, αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί και τελείως, ωστόσο, είναι εμφανής η τάση προς εξαφάνιση (σα να μαραίνονται), παρ' όλο που στις διακοπές μου (10 μέρες) ξυριζόμουν σχεδόν καθημερινά.
Σκέφτομαι τη Fucidin, πάντως, σε περίπτωση έξαρσης. Ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Φίλε DinoSari ,το δικό σου πρόβλημα φαίνεται οτι οφειλόταν στο κόντρα ξύρισμα που προκαλούσε ερεθισμούς, για αυτό κόβοντας το καλυτέρευσε πολύ η κατάσταση σου σε αντίθεση με εμένα. Μη νομίζεις, και εγω χειροτερέψα τελευταία (απο οσο φαινόταν στις φωτογραφίες) Απλά δεν έβαλα καινούργιες για να μην τρομάξει κανείς (χε χε πλάκα κάνω :megagrin )Σε εμένα το θέμα ηταν οτι εκεί που πήγαινε να μαραθεί ενα έβγαιναν 3 καινούργια.Γι αυτό έβλεπα οτι δεν ηταν ούτε η πίεση, ούτε η τεχνική ουτε το κόντρα που ηταν κομμένο απο αρκετό καιρό.Ας ελπίσουμε να φτιάξουν γρήγορα τα πράγματα και για τους δυό μας και να ξυριζόμαστε απροβλημάτιστα...
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Betafusin η πιο αποτελεσματικη για μενα
Εχω δοκιμασει Fucidin.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Δορυφέρων καλησπέρα! Σε χάσαμε αυτές τις μέρες :megagrin Αυτά που αναφέρω μου τα έγραψε δερματολόγος.Απο εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.Το βασικό είναι που όπως θα διάβασες δεν είναι ουτε το χρώμιο ουτε κάποιο προιόν αλλά μόλυνση.....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

Με χασατε φιλε μου γιατι πρεπει να προσεχω σε ποιο τοπικ γραφω
Εαν πεσω επανω στον Δορυφερων και τον παω κοντρα καηκα για 3 μερες το λιγοτερο.
Η Fucudin "αργει" σε σχεση με την Betafusin,τις χρησιμοποιω εδω και χρονια.
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Ας φύγουν τα ρημάδια και ας αργήσουν και λίγο.Το βασικό για μένα είναι οτι είναι μόλυνση και οχι κάτι άλλο. Βρε παιδιά στα συστατικά του ampitasol γράφει μέσα σε ολα τα άλλα : lanoline (wool fat) .Bρε μπας και πήρα το MWF υγροποιημένο και δεν το ξέρω????? :confused :shocking :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 5 times

Αγαπητε Αρη
η περιπτωση ειναι περιπλοκη
ομως οπως προαναφερθηκε , μαλλον σε καποια στιγμη που ξεκινησες το ΠΞ το παρακανες και εσυ οπως ολοι μας (να σου σαπουνια,μηχανες ,τροποι-μεθοδοι κτλ) και δημιουργηθηκε μια <<ανισορροπια>> στο προσωπο σου
Ενα το κρατουμενο!!!!!!!!!!!
επισης οτι <<σπυρια-μυξες-βλεννες βγαζει>>ο οργανισμος μας ειναι η προσπαθεια να απαλλαχτει <<απο κατι>>αρα χτυπωντας με πχ δυνατα φαρμακα οπως αντιβιωσεις το σπυρι-μυξα-βλεννα κτλ χτυπαμε το αποτελεσμα που μας προειδοποιει οτι κατι δεν παει καλα και δεν ακολουθουμε το προβλημα στην φωλια του.
Θα πρεπει λοιπον να αναζητηθει το προβλημα (στη ριζα του και απο ολες τις πλευρες)Οποτε οι αλοιφες-αντιβιωσεις που τοποθετουνται εξωτερικα μαλλον θα μασκαρουν το προβλημα μονο.
ΠΡΑΚΤΙΚΑομως νομιζω οτι θα πρεπει να αναζητηθουν κ περαν του ΠΞ αιτια εμφανισης του προβληματος.
και να ξυριζεσαι οσο πιο αραια γινεται σε αυτη τη φαση κ χωρις πολυ <<χημεια>>.Να πω επισης να τσεκαρεις κ αν εχεις κ αλλα συμπτωματα τυπου ευκοιλιοτητα δυκοιλιοτητα,αερια,βλεννες-μυξες εκζεματα,σπυρακια αλλου κτλ.Κανε κ καμμια ετσι αποτοξινωση με φρουτακια only
Δεν ειμαι γιατρος σε καμμια περιπτωση δεν υποκαθιστω γνωμες επαγγελματιων απλως εχω αναπτυξει μεσα απο σειρα παλαιοτερων δικων μου προβληματων υγειας εναν αλλο τροπο σκεψης- -η δερματολογος απο οσα μας ειπες ενηργησε <<κλασσικα>>σου εδωσε αντιβιωσεις (παρε ναχεις) σου ειπε να μην ξυριζεσαι με proraso κ αντε στο καλο ...........Παρατηρησα οτι κ αλλοι συνφορουμιτες μας χρησιμοποιουν μαλλον καπως ελφρα τη καρδια φαρμακα κ <<αθωες αντιβιωσουλες>>που μαλλον ενισχυουν τα παραπανω.......

Αρη καλη συνεχεια
φιλικα Γιωργος
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για τα τόσο ενδιαφέροντα πράγματα που έγραψες.Κοίτα απο αυτά που αναφέρεις "συμπτωματα τυπου ευκοιλιοτητα δυκοιλιοτητα,αερια,βλεννες-μυξες εκζεματα,σπυρακια αλλου κτλ" δεν εχω παρατηρήσει καμια αλλαγή σε σχέση με το παρελθόν που δεν είχα πρόβλημα (οτι είχα το έχω,ούτε έφυγε ούτε χειροτέρεψε :megagrin ). Απλά εγω το ολο θέμα το βλέπω να κολάει με την μόλυνση.Ούτε εγω είμαι γιατρός, αλλά εκτός απο αυτά που ανέφερες ,(εξοπλισμός, σαπούνια ,κλπ) πχ δεν έβαζα πριν το πάθω την μηχανή στο οινόπνευμα, και την τοποθετούσα σε ανοιχτό ράφι , εκτεθειμένη μέσα στο μπάνιο.Οπότε ολο και "κάτι" μπορεί να άρπαξε...Επίσης είναι το θέμα του "τοπικού", δλδ μόνο στο λαιμό , και οχι σε μάγουλα και πηγούνι...Τι να κάνω τώρα που μπήκα στο χορό , θα χορέψω...Πάντως και η σύζυγος που είχε πάθει αρκετά χρόνια πριν μόλυνση (έσπαγε τα σπυράκια) μου λέει οτι κάνουν πολύ καιρό να περάσουν..(μου έδωσε κουράγιο... :!@#! ) Τι να πω ρε παιδιά , αμα δεν είναι απο μόλυνση και είναι απο κάτι άλλο, βρώμα η υπόθεση.....Αντε να βρείς τι σε πειράζει.Στο χειρότερο σενάριο εύχομαι να με πειράζει ενα πράγμα και οχι συνδιασμός πραγμάτων :cry (Τι να πω να ηταν τόσο γκάου η γιατρός και να μην ήξερε τι της γίνεται??? )
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 5 times

ναι Αρη ετσι ειναι πολλοι γιατροι(μην σου πω 99.999999%)ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι
τα σπυρακια ΔΕΝ τα σπαμε -σπυρακια ειναι εκδηλωση & συμπτωματα <<αλλης >>ασθενειας
ΠΧ : εστω καποιος εχει πονοκεφαλο (συμπτωμα)επειδη του εμπηξε καποιος ενα μαχαιρι στο κεφαλι (αιτια) και αυτος να κανει συνεχεια το κεφαλι του μασαζ κ να παιρνει ασπιρινες......
Ας ελπισουμε οτι η <<τοπικοτητα >> θα εξασφαλισει και συντομη ανακαμψη
Τι ειχες και εχεις κ που ιιισως σχετιζεται δεν θα ρωτησω :megagrin
διοτι βλεπουμε πολλες φορες ανθρωπους να πχ βηχουν χρονια,να βγαζουν εξανθηματα κτλ στην προσπαθεια να αντιδρασει ο οργανισμος σε καποια βλαβερη ουσια,τροπο ζωης (κ που μεσα στην καθημερινοτητα μας δεν το αντιλαμβανομαστε -ο ανθρωπος ειναι ον ΑΔΡΑΝΕΣ Αριστοτελης )και μην δινοντας την πρεπουσα προσοχη στα συμπτωματα αυτα η δινοντας ΜΟΝΟ προσοχη στα συμπτωματα αυτα ο οργανισμος αντιδρα με αλλη <<ασθενεια-συμπτωματα>> πιο σοβαρη....
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Γιώργο συμφωνώ μαζί σου 100%. Εχω ιδία πείρα.Σίγουρα υπάρχουν καλοί γιατροί(αυτό βέβαια δεν συμβαδίζει και με την ανθρωπιά, αυτοί μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού) αλλά είναι η μειοψηφεία.Αυτά ολα που λές περί "πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι" τα ξέρω και τα ζω χρόνια η απο προσωπική πείρα η απο γνωστούς.Απλά ας ελπίσουμε να μην είναι περίπλοκη η υπόθεση μου. Τώρα για αυτά που ανέφερα οτι εχω(και ποιός δεν εχει το κατιτίς του τη σήμερον ημέρα :megagrin ) και είναι στάσιμα, απλά υποθέτω οτι αφού δεν ευθύνονταν παλιά δεν θα ευθύνονται και τώρα...(πάντως δεν εχω δερματολογικά προβλήματα, μόνο κάτι αυτοανοσούλια.. :megagrin )
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”