Bic Chrome Platinum

Άβαταρ μέλους
gchalk
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 959 times
Been thanked: 1380 times

Τις χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό και μου αρέσουν πολύ, μου κάνουν βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Βέβαια υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε ελατωματική σε κάθε κουτί αλλά οκ την πετάς και συνεχίζεις τη ζωή σου.
SAK
Νήπιο
Νήπιο
4
Has thanked: 28 times
Been thanked: 94 times
Επικοινωνία:

Έχω δοκιμάσει όλες τις λεπίδες. Πάντα καταλήγω στις BIC. Αγαπημένες, κοφτερές, ήπιες και δε μου δημιουργούν ερεθισμό. Αγαπημένος! Και ελληνικές, αν αυτό έχει κάποια σημασία
Άβαταρ μέλους
Sitalkas
Νήπιο
Νήπιο
8
Has thanked: 677 times
Been thanked: 791 times

Ξέρει κανείς το λόγο που τις συγκεκριμένες λεπίδες τις βρίσκω κυρίως από Τούρκους εμπόρους; Άντε μέσω ebay να τις βρω κι από Αγγλία, χωρίς να ξέρω κιόλας από που τελικά θα έρθουν.
Τελευταία πωλούνται και στο Ali και πάντα μέσω Τουρκίας.
Κι αυτοί οι Τούρκοι δεν τις σκοτώνουν λόγω του εμπάργκο στη Γαλλία να στοκάρουμε; Εξαιρετικές λεπίδες για μένα οι BIC
μια ξούρα την ημέρα, τη γενειάδα κάνει πέρα
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

@Sitalkas @SAK Πραγματι, ειναι εξαιρετικες λεπιδες ! Επισης, προτεινω ASTOR και αυτες ελληνικες, οπου μια αναζητηση στο SKROUTZ μας βγαζει σε ελληνικο ΣΜ σε καλη τιμη... δειτε τις.
mangelasakis
Νήπιο
Νήπιο
5
Has thanked: 152 times
Been thanked: 612 times

gkarave έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:48 @Sitalkas @SAK Πραγματι, ειναι εξαιρετικες λεπιδες ! Επισης, προτεινω ASTOR και αυτες ελληνικες, οπου μια αναζητηση στο SKROUTZ μας βγαζει σε ελληνικο ΣΜ σε καλη τιμη... δειτε τις.
Sitalkas έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:27 Ξέρει κανείς το λόγο που τις συγκεκριμένες λεπίδες τις βρίσκω κυρίως από Τούρκους εμπόρους; Άντε μέσω ebay να τις βρω κι από Αγγλία, χωρίς να ξέρω κιόλας από που τελικά θα έρθουν.
Τελευταία πωλούνται και στο Ali και πάντα μέσω Τουρκίας.
Κι αυτοί οι Τούρκοι δεν τις σκοτώνουν λόγω του εμπάργκο στη Γαλλία να στοκάρουμε; Εξαιρετικές λεπίδες για μένα οι BIC
Αν διαβάζατε όλο το thread θα διαπιστώνατε ότι καταρχήν οι bic astor με τις bic chrome Platinum είναι οι ίδιες λεπίδες.
Απλά στο εξωτερικό πωλούνται σαν bic chrome Platinum ενώ εδώ στην Ελλάδα σαν bic astor. Από μία έρευνα που έχει γίνει είχαν βγει οι πιο κοφτερές λεπίδες που υπάρχουν. Αλλά σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής τους που δεν είναι και η καλύτερη προκαλούν πολλά και κάποιες φορές αδικαιολόγητα για μένα κοψίματα. Τουλάχιστον στο πρόσωπο μου. Επειδή όμως και εμένα μου αρέσουν οι πολύ κοφτερές λεπίδες τις θεωρώ καλές λεπίδες παρόλο που πλέον λόγο πειραματισμού χρησιμοποιώ άλλες λεπίδες.
Άβαταρ μέλους
Sitalkas
Νήπιο
Νήπιο
8

Πως μπορεί να ναι ίδιες λεπίδες κι οι Astor πάντα να με κόβουν ενώ οι Bic chrome platinum να μη με κόβουν σχεδόν ποτέ;
Σίγουρα υπάρχει διαφορά
Άβαταρ μέλους
gkarave
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 15377 times
Been thanked: 15647 times
Επικοινωνία:

@mangelasakis @Sitalkas ενδεχομενως, να προκειται και για θεμα marketing ή και εργοστασιου παραγωγης. Ομως, βρισκω διαφορα στις δυο λεπιδες και απο πλευρας σχηματος ..... η συμπεριφορα καθε λεπιδας στο προσωπο καθενος ... ειναι .... και θεμα υποκειμενικο .... ευχαριστω για την επισημανση👍
Άβαταρ μέλους
Algebar
Λύκειο
Λύκειο
4
Has thanked: 17339 times
Been thanked: 19103 times

Και για το δικό μου πρόσωπο πάντως και οι δύο BIC είναι ίδιες και εξαιρετικές.
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Bill the butcher
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
5
Has thanked: 7683 times
Been thanked: 8234 times

Κι εγώ τις βρίσκω πολύ διαφορετικές.
Η Chrome platinum μου κάθεται κοντά στην persona platinum. Δε με ξυρίζει και τραβάει πολύ.
Η δε Άστορ μου έρχεται πολύ κοφτερή, επιπέδου Gillette.
Μιλώ για δοκιμές στην ιδια μηχανή με τις ίδιες παραμέτρους.. YMMV :obscene-drinkingcheers:
Άβαταρ μέλους
Sitalkas
Νήπιο
Νήπιο
8

Το αν είναι ίδιες οι λεπίδες ή όχι δεν είναι υποκειμενικό θέμα. Το αν μας ταιριάζουν είναι άλλο.
Σε εσάς ταιριάζουν το ίδιο και οι 2; Γιατί εγώ έχω ανοίξει 3 5άδες Astor και αρκετά περισσότερες Bic και το αποτέλεσμα ήταν πάντα ίδιο. Οι περισσότερες Astor με κόβανε σημειακά ενώ οι Bic όχι. Η τεχνική μου είναι λίγο πολύ σταθερή (και προφανώς αυτή πρέπει να αλλάζει από setup σε setup)
Μέχρι σήμερα τις Astor δεν έχω καταφέρει να τις τιθασέψω. Τις feather ναι. Ξέρω τι θα πρέπει να μην κάνω για να μην κοπώ με τον Ιάπωνα, και ξέρω τι ξύρισμα να περιμένω απ αυτόν. Απ την Astor όχι. Πολύ απρόβλεπτες λεπίδες. Δεν είναι θέμα αιχμηρότητας μόνο δλδ.
Οι Bic απ την άλλη, απ τις πιο safe και αποτελεσματικές.
Απάντηση

Επιστροφή στο “To ξυραφάκι”