-= Κάτι μου βρομάει =-

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12407 times
Been thanked: 12824 times
Επικοινωνία:

Εκτός θέματος
Μιλάει για τον φάκελο που σας έχει δώσει ήδη, αυτόν που σας έδωσε τον γρίφο για το Χαλέπι
-Γιε μου που πας;
-Μάνα θα πάω στα καράβια.
Άβαταρ μέλους
Algebar
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
5
Has thanked: 19118 times
Been thanked: 21491 times

Συνέχεια λοιπόν της περιπέτειας στο Χαλέπι !!!

Εικόνα
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
stratri1
Δημοτικό
Δημοτικό
12
Has thanked: 1349 times
Been thanked: 927 times

Κατάλαβα. Αντί να κάνω διακοπές σε καμιά παραλία, θα γυρνάω με τούτους εδώ, σαν τον Indiana.

Μισό λεπτό να πάρω και το μαστίγιο.
Gian_Arg
Δημοτικό
Δημοτικό
2
Has thanked: 5999 times
Been thanked: 3369 times

Κύριοι χρειάζεται ψυχραιμία και καθαρό μυαλό η υπόθεση, θα πρότεινα να μην ξεφεύγουμε και να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας! Ας φτάσουμε στο προορισμό μας και ελπίζουμε να λάβουμε μια πιο ξεκάθαρη απάντηση εκεί!
Άβαταρ μέλους
andreas
Διαχειριστής
Διαχειριστής
17
Has thanked: 12407 times
Been thanked: 12824 times
Επικοινωνία:

Η κοπέλα κοίταξε τον Λάνσελοτ και του απάντησε...
-Δεν ξέρω τι μου λέτε για Σπλέντι ή πως το είπατε. Εγώ απλά έκανα αυτό που μου είπαν να κάνω. Τώρα που το σκέφτομαι, αφού περίμενε ότι θα περάσετε από εδώ, προφανώς σας ξέρει(;). -Σκέφτηκε φωναχτά.

Αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο ούτε να ειπωθεί ούτε να βρεθεί πλέον, η πεντάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο ύστερα από μια σύντομη βόλτα.

Το βράδυ πλέον, μαζεύτηκαν όλοι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για να δουν τι είχαν στα χέρια τους και τι θα έκαναν όταν θα έφταναν στο Χαλέπι.
Με τα αεροπορικά εισιτήρια πια στα χέρια τους μοιρασμένα από τον Λάνσελοτ κάπως βιαστικά, κάθονταν σε μια ήσυχη γωνιά και συζητούσαν.
Την επόμενη μέρα τους περίμενε η πρωινή πτήση για Συρία...

Μπροστά τους, υπήρχαν πλέον τρία πράγματα: τα εισιτήρια, το εργαστήριο της οικογένειας "Zanabili", αλλά ίσως το σημαντικότερο, το όνομα "Mousbah". Ο άνθρωπος απ’ όπου είχε έρθει ο φάκελος, μαζί με τον γρίφο που τους είχε οδηγήσει ως εδώ.
Ήταν τυχαίο άραγε που τώρα είχαν κάτι χειροπιαστό ή ήταν κι αυτό κάποιο από τα περίεργα παιχνίδια του Σπλέντιντ;
Είχαν βρει όλα τα στοιχεία; Ή μήπως κάτι τελικά τους είχε ξεφύγει;

Ο χρόνος περνούσε και η μέρα σχεδόν τελείωνε...
23....
Εκτός θέματος
Κύριοι ήθελα να ζητήσω συγνώμη που καθυστερούσα αυτό το διάστημα να προχωρήσω την ιστορία, είχα λίγα τρεχάματα, λίγο ο καιρός που είχαμε έναν μίνι καύσωνα, με έκαναν πολύ μα πολύ οκνηρό, ελπίζω να επιστρέψω τώρα με μεγαλύτερη όρεξη. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να κάνω λίγες διακοπές κάπου παραλιακά, δυστυχώς όμως δεν το βλέπω για φέτος.
-Γιε μου που πας;
-Μάνα θα πάω στα καράβια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα”