Το καλό με τα after shave είναι ότι είναι τελικά τα πιο αναλλώσιμα απ' όλα, όπως είχε πει παλαιότερα και ο Mπάμπης. Οπότε και αν δεν σου κάτσει, χρησιμοποιώντας το τακτικά μπορείς να το τελειώσεις πολύ γρήγορα (όπως κάνω τώρα με την 4711).
Σε αυτήν την κατηγορία όμως που παίζεις, μπορείς να κάνεις πιο στοχευμένες αγορές, με δοκιμασμένα προϊόντα και ανώτερα, πχ Brut, Old Spice κλπ.
After Shave
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30276 times
- Been thanked: 30737 times
-
morisonhotel
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
έτυχε και πήρα το energy,πιο πολυ απο περιέργεια . οτι βρίσκω μπροστα μου! καπου θα κάτσει η μπίλια!
-
Uisqe Breatha
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Ξεκινώντας το κλασσικό ξύρισμα με safety razor έψαξα να αγοράσω και κλασσικά after shave.
Μετά από ψάξιμο, σε μαγαζί του Πειραιά βρίσκω το Old Spice Original και το Brut Original Aftershave.
Το πρώτο είχε το άρωμα μεν του Old Spice αλλά δεν ήταν κρεμώδες όπως τότε, αλλά νερουλό και το δεύτερο δεν πρέπει να ήταν και πολύ ''original'' γιατί το άρωμα ΟΚ αλλά το χρώμα του δεν ήταν τόσο έντονο πράσινο (παρεισαγωγή). Αργότερα το βρήκα σε μεγάλο Supermarket στο κανονικό του έντονο πράσινο χρώμα αλλά και στην διπλάσια τιμή.
Στο φαρμακείο που είχα ρωτήσει μου είχαν προτείνει μετά από το ξύρισμα, επειδή είναι καθημερινό, να βάζω ένα gel φυσικής Aloe Vera ώστε να ηρεμήσει το πρόσωπο μετά από την ένταση του ξυραφιού και να αποφύγω το οινόπνευμα για να μην έχω ερεθισμούς.
Σκέφτηκα λοιπόν ο πονηρός μετά το ξύρισμα να βάζω πρώτα την Aloe Vera και μετά τα after shave μου.
Μηδέν εις το πηλίκων. Με ανακούφιζε μετά την ένταση του ξυραφιού η Aloe αλλά μετά που έβαζα το After Shave ο λαιμός μου ήταν λες και περνάω ανεμοβλογιά. :boeller :doh :ranting2
Στην παρέα σας διάβασα για το Avene After Shave Balm και η αλήθεια είναι πως από τότε που σταμάτησα τα Κλασσικά AS με το οινόπνευμα σώθηκα και το λαιμό μου δεν το έχω ξαναδεί κόκκινο. :dance
Εγώ όμως θέλω κάτι με άρωμα!!! :boom
Έχω μυρίσει το Taylor of Old Bond Street - Jermyn Street Collection Aftershave και για τα δικά μου γούστα είναι όλα τα λεφτά.
Είναι κάποιος που να το έχει δοκιμάσει και να μου πει μια γνώμη ή αν όχι αυτό κάποιο άλλο που να καλύπτει καθημερινό ξύρισμα - όχι ερεθισμούς - άρωμα;
Μετά από ψάξιμο, σε μαγαζί του Πειραιά βρίσκω το Old Spice Original και το Brut Original Aftershave.
Το πρώτο είχε το άρωμα μεν του Old Spice αλλά δεν ήταν κρεμώδες όπως τότε, αλλά νερουλό και το δεύτερο δεν πρέπει να ήταν και πολύ ''original'' γιατί το άρωμα ΟΚ αλλά το χρώμα του δεν ήταν τόσο έντονο πράσινο (παρεισαγωγή). Αργότερα το βρήκα σε μεγάλο Supermarket στο κανονικό του έντονο πράσινο χρώμα αλλά και στην διπλάσια τιμή.
Στο φαρμακείο που είχα ρωτήσει μου είχαν προτείνει μετά από το ξύρισμα, επειδή είναι καθημερινό, να βάζω ένα gel φυσικής Aloe Vera ώστε να ηρεμήσει το πρόσωπο μετά από την ένταση του ξυραφιού και να αποφύγω το οινόπνευμα για να μην έχω ερεθισμούς.
Σκέφτηκα λοιπόν ο πονηρός μετά το ξύρισμα να βάζω πρώτα την Aloe Vera και μετά τα after shave μου.
Μηδέν εις το πηλίκων. Με ανακούφιζε μετά την ένταση του ξυραφιού η Aloe αλλά μετά που έβαζα το After Shave ο λαιμός μου ήταν λες και περνάω ανεμοβλογιά. :boeller :doh :ranting2
Στην παρέα σας διάβασα για το Avene After Shave Balm και η αλήθεια είναι πως από τότε που σταμάτησα τα Κλασσικά AS με το οινόπνευμα σώθηκα και το λαιμό μου δεν το έχω ξαναδεί κόκκινο. :dance
Εγώ όμως θέλω κάτι με άρωμα!!! :boom
Έχω μυρίσει το Taylor of Old Bond Street - Jermyn Street Collection Aftershave και για τα δικά μου γούστα είναι όλα τα λεφτά.
Είναι κάποιος που να το έχει δοκιμάσει και να μου πει μια γνώμη ή αν όχι αυτό κάποιο άλλο που να καλύπτει καθημερινό ξύρισμα - όχι ερεθισμούς - άρωμα;
Οι άνθρωποι σε ξεχνούν, τα έργα σου σε θυμίζουν.
- Antonis
- Διαχειριστής

- 14
- Has thanked: 30276 times
- Been thanked: 30737 times
Εγώ θα σου πρότεινα την σειρά της Speick (είτε lotion είτε balm). Κορυφαία προϊόντα, με witch hazel και πολύ ωραίο άρωμα (κατά την γνώμη μου), λεμόνι και μέλι. Καταπραΰνει άμεσα το δέρμα από ερεθισμούς και ενυδατώνει καλά. Επειδή το έχει ο Γιώργος (luxe), μπορείς να το δεις και να το μυρίσεις από κοντά για να δεις αν σου κάνει.
Γενικότερα όμως, αν έχεις θέμα με ερεθισμούς και κοκκινίλες, ίσως θα πρέπει να στραφείς σε after shave balms αντί για lotions, που δεν περιέχουν αλκοόλ.
Γενικότερα όμως, αν έχεις θέμα με ερεθισμούς και κοκκινίλες, ίσως θα πρέπει να στραφείς σε after shave balms αντί για lotions, που δεν περιέχουν αλκοόλ.
-
Uisqe Breatha
- Νήπιο

- 12
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 19 times
Έψαξα Αντώνη και διάβασα για το witch hazel που μου γράφεις, γιατί δεν ήξερα καν τι είναι και τωρα καταλαβαίνω γιατι καποιος στο forum ειχε προτείνει αυτο σαν παρα πολυ καλό προϊόν για ευαίσθητες επιδερμίδες. Μερικά προϊόντα σαπούνια ξυρίσματος, after shave, οταν τα είχα μυρίσει στον Γιώργο μου θύμιζε η μυρωδιά τους κουραμπιέ (λόγω του ανθόνερου) και τωρα κατάλαβα πως μάλλον θα είχαν στα συστατικά τους και απο αυτό που μου γραφεις.
Πάντως και ο Γιώργος μου είχε προτείνει τα Speick σαν κορυφαία προϊόντα και να σου την αλήθεια ήμουν μεταξυ του Speick balm και της avene και τελικά πήρα της avene.
Το "Taylor of Old Bond Street - Jermyn Street Collection Aftershave 100ml- Χωρίς Οινόπνευμα" να το ξεχάσω;
Πάντως και ο Γιώργος μου είχε προτείνει τα Speick σαν κορυφαία προϊόντα και να σου την αλήθεια ήμουν μεταξυ του Speick balm και της avene και τελικά πήρα της avene.
Το "Taylor of Old Bond Street - Jermyn Street Collection Aftershave 100ml- Χωρίς Οινόπνευμα" να το ξεχάσω;
Οι άνθρωποι σε ξεχνούν, τα έργα σου σε θυμίζουν.
- bill3377
- Λύκειο

- 10
- Has thanked: 21906 times
- Been thanked: 4048 times
Ζωντανεύω αυτή τη συζήτηση γιατί θέλω να ρωτήσω για κάποια aftershave που δεν βλέπω κριτικές. Έχω βρει κάποιο DARE όπως στη φωτογραφία από κάτω μόνο που είναι σε μαύρο κουτί. Ανοίγοντας μόνο το κουτί μου άρεσε πού η μυρωδιά αλλά είπα να το ψάξω πρώτα. Δυστυχώς δεν βρίσκω τίποτε. Το ξέρει κανείς;
Επίσεις έχω βρεί 3 aftershave scorpio.Το κλασικό (rouge), το inferno και το vertigo. Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Αξίζουν ή να μην ασχοληθώ;

Επίσεις έχω βρεί 3 aftershave scorpio.Το κλασικό (rouge), το inferno και το vertigo. Τα έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Αξίζουν ή να μην ασχοληθώ;

Βασίλης
Η ζωντανή ψυχή τα θέλει όλα!
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
Φίλε Βασίλη τα Dare πριν πολλά πολλά χρόνια τα χρησιμοποιούσα εγώ. Το μαύρο κουτί υπάρχει ακόμα στο πατρικό μου και είναι γεμάτο δραχμές ( Κέρματα και χαρτονομίσματα)που είχα κρατήσει όταν ήρθε το ευρώ για ενθύμιο (αν και μπορεί να μου χρησιμεύσουν τελικά ξανά ... χαχαχαχα ) . Τα αγόραζα από μεγάλο γνωστό Σούπερ μάρκετ τότε . Θυμάμαι ότι το μαύρο μου άρεσε περισσότερο από το κόκκινο . Αλλά για να σου πω και την αλήθεια δεν μπορώ να πολύ φέρω στη μνήμη μου το πως ακριβώς μύριζε . Πάντως αυτό που θυμάμαι με σιγουριά είναι ότι τότε που είχε βγει το χρησιμοποιούσα αρκετά!
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- bill3377
- Λύκειο

- 10
- Has thanked: 21906 times
- Been thanked: 4048 times
Άκη και εμένα μου άρεσε όπως το μύρισα από το κουτί. Δεν το έχω δει όμως να κυκλοφορεί ούτε σε site εσωτερικού και εξωτερικού. Πιθανόν να σταμάτησε η παραγωγή.
Βασίλης
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 18550 times
- Been thanked: 15729 times
Ναι έχει σταματήσει χρόνια τώρα και μου κάνει εντύπωση που το βρήκες. Θυμάμαι κάποια στιγμή που πήγα να το αγοράσω τότε και δεν το βρήκα στο ράφι . Ρώτησα γιατί μου άρεσε και το ήθελα αν θα το ξαναφέρουν και νου είχαν πει όχι . Ποια εταιρία λέει το κουτί Βασίλη ότι το έβγαζε γιατί δεν θυμάμαι καν ?
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
- rhtoras
- Εξειδίκευση

- 13
- Has thanked: 2713 times
- Been thanked: 1756 times
To είχα σε κολώνια νομίζω το μαύρο,ως δώρο όταν ήμουν γυμνασιόπαιδο.Το βρήκα ξεχασμένο πρόσφατα νομίζω το κόκκινο αλλά δεν τον πήρα.Είναι ωραίο μόνο αν έχεις αναμνήσεις.Έχει σταματήσει...
Τ σκόρπιο βγαίναν μέχρι πριν λίγο και στα χόντος αλλά τώρα μόνο στη Γαλλία.Είναι επιπέδου str8!Πρέπει αν έιχα μια κολώνια περί το 2000 ή εγώ ή κάποιος δικός μου.Ωραία πράγματα.Θυμάμαι το vertigo ήταν καλό αλλά το original πολύ πιο ωραίο(ymmv)!;Oτι πάρεις φίλε Βασίλη δε θα σε απαογοητεύσει,αλλά είναι πιο πολύ για το vintage της υπόθεσης>!!!
Τ σκόρπιο βγαίναν μέχρι πριν λίγο και στα χόντος αλλά τώρα μόνο στη Γαλλία.Είναι επιπέδου str8!Πρέπει αν έιχα μια κολώνια περί το 2000 ή εγώ ή κάποιος δικός μου.Ωραία πράγματα.Θυμάμαι το vertigo ήταν καλό αλλά το original πολύ πιο ωραίο(ymmv)!;Oτι πάρεις φίλε Βασίλη δε θα σε απαογοητεύσει,αλλά είναι πιο πολύ για το vintage της υπόθεσης>!!!
https://unchained-gnu.gr Βάλτε linux που είναι δωρεάν, ελαφρύ και κάνει ο,τι θέλετε.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.
oneirofono.gr Το καλύτερο e-steki.
Φυσικά δε θέλω να ξεμείνω από: gillette κρέμα ξυρίσματος και oldspice asl.