Καλησπέρα και καλή Ανάσταση.
Δεν έπρεπε σήμερα ξύρισμα, αλλά δεν γινόταν αλλιώς.
Έπρεπε να βγω έξω και με 3+ ημερών γένια θα ήμουν σαν ναυαγός.
Χθες που ήθελα να ξυριστώ, ήμουν κομμάτια για οτιδήποτε.
Λίγα λόγια για το ξύρισμα.
Η R41 άρμοζε σε αυτό το γένι.
Ξεκίνησα με την αγαπητή Gillette silver blue σε πρώτη χρήση, αλλά με τη R41 δεν μου άρεσε τόσο και δεν το πολύσκέφτηκα και άλλαξα αμέσως στη δοκιμασμένη με τη μηχανή, Astra μπλε Ινδίας σε τρίτη χρήση και όλα πήγαν τέλεια.
Πανευκολο και χωρίς να είναι αυτοσκοπός, BBS με 2 περάσματα και λίγα touch ups, χωρίς ίχνος ερεθισμού.
Αυτό το πινέλο το ξαναλέω, βάζει κάτω πολύ πολύ ακριβότερα και ονομαστά χοιρινά (και όχι μόνο) πινέλα.
Συμπεριφέρεται άψογα με όλα τα είδη σαπουνιών και κρέμες, κάνει για μπολ, κάνει για face lathering, έχει όσο πρέπει backbone, κάνει ωραίο splay, έχει στρώσει γρήγορα και τέλεια (ψυγειο, τρίψιμο σε πετσέτα για 5 μέρες) και είναι μαλακό χωρίς να τσιμπάει καθόλου, δεν χάνει τρίχες και δεν είναι σαπουνοφάγο όπως πολλά πινέλα με φυσική τρίχα .... και το αγόρασα 8€.
Τι άλλο θέλεις από ένα πινέλο;
Το σαπούνι δεν χρειάζεται σχόλια.

SOTD
- Razor: Muhle Traditional R41
- Blade: Gillette Silver Blue (#1) - Astra Superior Stainless (Blue - India) (#3)
- Brush: Omega 10048 Boar 28mm
- Accessories: KuZHEN Razor Stand 13,5 mm, Dscosmetic Deluxe Chrome Stand ds003 37mm, Skull Armor Mug, Microfiber Towels
- Pre: Shower, Papoutsanis Glycerine Classic Soap
- Shaving Soap: Saponificio Varesino - 70th Anniversary (scent Armani Acqua Di Gio)
- Post: 70th Anniversary Face Mask, Cold Water, 70th Anniversary asl & edp
Σπύρος Δέλτα.