Τι πινέλο(α) για το ξύρισμα έχετε;

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Ok παιδες.. Εδω το νεο μου πινελο μετα το τελος της προετοιμασιας του..

Εικόνα

Και εδω σε αμεση συγκριση με το hjm. Να τονισω οτι το νεο πινελο εχει και καποια υγρασια λογω του οτι δεν εχει πολλες ωρες που το αφησα να αρχισει να στεγνωνει. Το hjm στη φωτο εχει περιπου 24 ωρες στεγνωματος.

Εικόνα

Κοιτωντας την φωτο τελια στο διαδικτυο.. Για μπατσες ειναι... χαχα

Α! Πλεον εχω κανει και το ξυρισμα και η φουντα ειναι πιο μεγαλη.. :megagrin
Εικόνα
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15
Been thanked: 2 times

Στεφο ποιος κωδικος ειναι; εγω αυριο περιμενω το 91Α31 της modern σειρας το οποιο αναφερετε σαν best badger.για πες μου τη τριχα ειναι το δικο σου και εντυπωσεις;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Επικοινωνία:

Αυτο ειναι. Στην φωτο λειπει το δαχτυλιδι στη βαση του θυσανου αλλα ειναι το ιδιο ακριβως. Το συγκεκριμενο στο λινκ εχει λιγο πιο κοντες τριχες μαλιστα. Και τα 2 πινελα ομως εχουν τον ιδιο bar code. Εχω κανει μονο ενα ξυρισμα, οποτε ακομη τι να πω..

Το 91Α31 ειναι silvertip, οχι best badger. Πολλοι τα θεωρουν ισαξια, αλλα δεν ειναι. Καλη επιλογη. Θελει ειδικη προετοιμασια οπως καθε νεο πινελο ασβου.. Μην αγχωνεσαι, τα εχουμε γραψει εδω τι πρεπει να κανουμε! Και μεχρι στιγμης δε νομιζω να υπαρχει ΕΝΑΣ που να διαβασε και να εκανε αυτο που εχω γραψει, ΟΠΩΣ το εχω γραψει και να ειχε προβλημα.. :megagrin
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aris
Λύκειο
Λύκειο
16
Has thanked: 34 times
Been thanked: 50 times

Με γεια το εργαλειο και καλες ξουρες :clap1
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15

Το 93Α31 ειναι silvertip και κανει 59ευρω και θελει και βαση πιο ακριβη γιατι ειναι23mm,το 91Α31 ειναι 21mm αναφερετε σαν best με τιμη 37.5 και καθετε στην απλη τη βαση των τριων ευρω αυτα και καλες ξουρες να χομε.καινουργιο μου καλαθι και που να σε κρεμασω;
Άβαταρ μέλους
eliakiss
Δημοτικό
Δημοτικό
15
Has thanked: 1 time
Been thanked: 10 times

Σήμερα έκανα πρώτη φορά αφρό με αυτό κι έχω την εντύπωση ότι ήταν πλουσιότερος και πυκνότερος από το Black Badger Ebony. Είναι δυνατόν;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eliakiss την 03 Νοέμ 2010, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Clean face, clean heart...

Ηλίας
Άβαταρ μέλους
iogi
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
15
Has thanked: 26003 times
Been thanked: 7901 times

Γιατί να μην είναι? Κάποια σαπούνια (κυρίως) φαίνεται πως αποδίδουν καλύτερα με τα πιο "σκληρά" πινέλα...
Stefanos έγραψε:Αυτο ειναι.
Στέφο, το site της Muehle δεν σε αφήνει να κάνεις link σε κάποιο συγκεκριμμένο προϊόν... Σε στέλνει πάντα στην αρχική σελίδα, choose country κλπ...
Γιάννης
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
16
Επικοινωνία:

Ok

Mühle Shop -> Basic -> Basic 1
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
17
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

eliakiss έγραψε:Σήμερα έκανα πρώτη φορά αφρόμ με αυτό κι έχω την εντύπωση ότι ήταν πλουσιότερος και πυκνότερος από το Black Badger Ebony. Είναι δυνατόν;
Στα δικά μου χέρια αυτό δεν μπορει να γίνει. Παίζει ρόλο φαίνεται και πώς χτυπάει ο καθένας...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
stavros
Νήπιο
Νήπιο
15

Αυτος ο γερμανος θα με τρελανει,σημερα ηρθε το 91Α31 της MUEHLE της σειρας modern και καταλαβα τι παει να πει ωραιο πινελο,σκετη ομορφια και κανει 37.5 μονο,αναρωτιεμαι τα αλλα που κανουν 100 ευρω τι πινελαρες θα ειναι.Εντω μεταξυ μυριζει και εχει ταλκ οπως αυτη που βαζω στο ποπο της κορης μου.Σελιγο θα κανω την πρωτη δοκιμη και θα σας πω εντυπωσεις.Κριμα που δεν ξερω να ποσταρω φοτο να το βλεπατε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το πινέλο”