Να ζήσετε 'Αρη
Ωραίες φωτό φίλε
Ελπίζω να τιμήσεις και το νήμα φωτογραφιών του ξυρίσματος όποτε βρεις χρόνο
Πιστεύω θα κάνεις θραύση εκεί !
Όμορφες φωτογραφίες μας
- Fotakas
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 1363 times
- Been thanked: 4912 times
Άρη θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Ο φωτογραφίες σου είναι πολύ όμορφες, ζωντανές και μπορώ να πω πρωτότυπες.
Και για να μην αλλάζουμε νήμα, σου εύχομαι και εγώ απο καρδιάς "Βίο Ανθόσπαρτο & Ανέφελο". Εννοείται βέβαια, τάχιστα απογόνους... :megagrin
Και για να μην αλλάζουμε νήμα, σου εύχομαι και εγώ απο καρδιάς "Βίο Ανθόσπαρτο & Ανέφελο". Εννοείται βέβαια, τάχιστα απογόνους... :megagrin
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Φίλε Άρη εξαιρετικές οι φωτογραφίες! Να ζήσετε και καλούς απογόνους!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Η αλήθεια ειναι οτι πάντα ειχα ενα θέμα στο να δείχνω στους άλλους τις φωτογραφίες που τραβάω γιατί όλες έχουν μια προσωπική ματιά κ δεν ήξερα αν θα είναι αρεστές, πάντα απεφευγα εκτός απο την παρακάτω την οποία έστειλα σε ενα διαγωνισμό με θέμα " Πόλεμος κ Ειρήνη " τραβηγμένη στην Υδρα κ μάλιστα βραβεύτηκε κυρίως λόγω του θέματος γιατί τεχνικά υστερεί πολύ. Μετράει τελικά όμως τόσο πολύ η τεχνική? η καμιά φορά υπερτερεί η ουσία της σύλληψης της στιγμής? Φυσικά ο συνδυασμός είναι οτι καλύτερο κ αυτό είναι που ξεχωρίζει τον επαγγελματια απο τον ερασιτέχνη πχ η φωτό που ανεβαίνουμε τα σκαλιά που ειναι τέλεια απο κάθε πλευρά.

Άρης
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29537 times
- Been thanked: 29761 times
Άρη αν και εγώ δεν έχω καθόλου τεχνικές γνώσεις στο κομμάτι φωτογραφία, μου φαίνονται εξαιρετικές και με άποψη. Με την ευκαιρία να ζήσετε και να ευτυχίσετε στην νέα σας ζωή!
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Και εγώ δεν ξέρω από τεχνικά στην φωτογραφία, αλλά η συγκεκριμένη είναι απο τις καλύτερες που έχω δει ποτέ!
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
or
Grow A Beard
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό
- 13
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, αν και είναι πολύ ωραία η ιδέα και πέτυχες πολύ καλά το στιγμιότυπο, υστερεί στο θέμα του καδραρίσματος. Το κυρίως θέμα σου (περιστέρι) καλό θα ήταν να μην είναι ακριβώς στο κέντρο, και το σημαντικότερο να μην πέφτει το κεφάλι του πάνω στη σιλουέτα του πλοίου, αλλά να βρίσκεται ολόκληρο μπροστά από το φόντο που δημιουργεί η θάλασσα.(Αν δε ήταν και προφίλ ούτως ώστε να φαινόταν ολόκληρο ακόμα καλύτερα). Φυσικά όλα αυτά είναι θεωρητικά, αφού άμα αργούσες λίγο για να φτιάξεις το κάδρο σου και άμα άλλαζες θέση, μπορεί "να είχε πετάξει το πουλάκι" ! :bigsmilie
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
- Arisk
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Πολυ σωστές οι παρατηρησεις σου Μανωλη αλλα όπως ειπες πολυ σωστα η βιασυνη καποιες φορες να πιασεις το θέμα σε οδηγει σε λαθος καδραρίσματα.
Άρης
- coccolino
- Γυμνάσιο
- 13
- Has thanked: 246 times
- Been thanked: 206 times
Μερικές φωτό (τραβηγμένες από το iphone 4) από το ταξίδι μου στο Λονδίνο:
Oxford street (Ωραίο λεωφορείο ε; :hystericalbs1 )

Ο γνωστός σε όλους Ben...

Σειρά για να μπούνε στο London Eye!!! (της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα)

Όταν άκουσαν αυτοί οι 2 τα μέτρα του μνημονίου στην Ελλάδα μαρμάρωσαν....

Αριστερά είναι κοπέλλα, δεξιά είναι άντρας. Και οι 2 φοράνε φούστα βέβαια και δουλεύουνε στον Vidal Sassoon (έγινε λίπασμα αυτός από τον περασμένο Μάϊο, καγκέλωσε στα 84). Να δω τον Ηλία στην Λάρισα να φοράει τέτοιο ανάλαφρο ρουχαλάκι και να κουρεύει και τίποτα άλλο :hystericalbs1 :lachtot

Στήν συμβολή των οδών Brook & New Bond street, το αλογάκι το έπιασε φανάρι!

Δεν θυμάμαι που είμαι, πάντως είμαι σε μια γέφυρα :boing

Αεροπλανάκια για τον Στέφο (όχι και οι καλύτερες...)

Ήθελα να βρω το βανάκι να τους ρωτήσω το password, ήθελα να συνδεθώ στο φόρουμ. Λέτε να μου το έδιναν; :ninja_hide

Έχω κι άλλες αλλά λέω να μην βάλω τόσες πολλές :megagrin
Oxford street (Ωραίο λεωφορείο ε; :hystericalbs1 )

Ο γνωστός σε όλους Ben...

Σειρά για να μπούνε στο London Eye!!! (της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα)

Όταν άκουσαν αυτοί οι 2 τα μέτρα του μνημονίου στην Ελλάδα μαρμάρωσαν....

Αριστερά είναι κοπέλλα, δεξιά είναι άντρας. Και οι 2 φοράνε φούστα βέβαια και δουλεύουνε στον Vidal Sassoon (έγινε λίπασμα αυτός από τον περασμένο Μάϊο, καγκέλωσε στα 84). Να δω τον Ηλία στην Λάρισα να φοράει τέτοιο ανάλαφρο ρουχαλάκι και να κουρεύει και τίποτα άλλο :hystericalbs1 :lachtot

Στήν συμβολή των οδών Brook & New Bond street, το αλογάκι το έπιασε φανάρι!

Δεν θυμάμαι που είμαι, πάντως είμαι σε μια γέφυρα :boing

Αεροπλανάκια για τον Στέφο (όχι και οι καλύτερες...)

Ήθελα να βρω το βανάκι να τους ρωτήσω το password, ήθελα να συνδεθώ στο φόρουμ. Λέτε να μου το έδιναν; :ninja_hide

Έχω κι άλλες αλλά λέω να μην βάλω τόσες πολλές :megagrin
Γιώργος
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56
Dovo Best Quality 5/8", Frederick Reynolds 6/8", Frederick Reynolds 13/16", Merkur 15C, Vintage Gillette Eldorado Gold Tech '56