(Δεν ξέρω αν λέγεται σήμερα συντροφιά ή με το διαχρονικό όνομα της. ..
Το ξύρισμα της ημέρας: Ιανουάριος 2017
- akis_peiraias
- Εξειδίκευση

- 10
- Has thanked: 18551 times
- Been thanked: 15729 times
Δόξα και τιμή στη συντροφιά των εφηβικών χρόνων !
)
Δύο πράγματα αξίζουν στη ζωή, η λεβεντιά και το χαμόγελο !
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Αυτό θα πει αφοσίωσις στο πουξου..
Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας.
Ταπεινα

Ας παραδειγματιστούμε όλοι μας.
Ταπεινα
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- Νώντας
- Εξειδίκευση

- 12
- Has thanked: 802 times
- Been thanked: 6049 times
Παγωνιά κι εδώ όπως έγραψα και στα μικροπράγματα που μας τσαντίσανε, πάγωσε ο ηλιακός,
χθές δεν είχε ξυρισματάκι, σήμερα άν δεν ξεπαγώσει τώρα που έβγαλε λίγο ήλιο, ξύρισμα κι εδώ
με νερό στο μπρίκι και ντουζάκι με ζεστό νερό από χύτρα σε κουβά μισό-μισό και με κατσαρολάκι
όπως πρίν 40 χρόνια, το χειμώνα στην κουζίνα του προσφυγικού μας σπιτιού, το καλοκαίρι στο "πλυσταριό"
της αποθήκης που είχαμε δίπλα του...
χθές δεν είχε ξυρισματάκι, σήμερα άν δεν ξεπαγώσει τώρα που έβγαλε λίγο ήλιο, ξύρισμα κι εδώ
με νερό στο μπρίκι και ντουζάκι με ζεστό νερό από χύτρα σε κουβά μισό-μισό και με κατσαρολάκι
όπως πρίν 40 χρόνια, το χειμώνα στην κουζίνα του προσφυγικού μας σπιτιού, το καλοκαίρι στο "πλυσταριό"
της αποθήκης που είχαμε δίπλα του...
- panagiotis72
- Νήπιο

- 9
- Has thanked: 1309 times
- Been thanked: 1801 times
Καλο μεσημερακι από ένα ηλιολουστο προαστειο του Αθηναικου κεντρου - αποκεντρου(αν και κανει ψοφο ..
)
Πριν από λιγο και μετα από ένα ζεστο μπανακι ..
- σαπουνι ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ
- κρεμα CELLA MANDORLA
- πινελο OMEGA
- μηχανή EDWIN JAGGER DE 86R + ξυραφακι BIC ασπρο
- λεπιδα BIC ASTOR #2
- ταλκ JOHNSONS BABY POWDER
- asl PASHANA original
..ε λοιπον 2ο ξυρισμα με την ASTOR και ενώ φοβομουνα αυτά που εχω διαβασει αρνητικα και φευγατα ,εκανα ένα φοβερο ξυρισματακι ,ανετο ,γεματο και το χαρηκα..ανετο γλίστρημα και βαθυ στην κοντρα..νωρις ακομα για να το καταταξω γιατι είμαι νεοπας στο ΠΞ αλλα δεν με προβληματισε...εννοείται ότι δοκιμαζομενος και με αλλα ξυραφάκια θα εχω και εγω πια μια πιο εγκυρη και σωστη αποψη...
...PASHANA ...ε ναι πραγματικα ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ...( βαρυ και ασηκωτο και καραγουσταρω)
Πριν από λιγο και μετα από ένα ζεστο μπανακι ..
- σαπουνι ΓΛΥΚΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ
- κρεμα CELLA MANDORLA
- πινελο OMEGA
- μηχανή EDWIN JAGGER DE 86R + ξυραφακι BIC ασπρο
- λεπιδα BIC ASTOR #2
- ταλκ JOHNSONS BABY POWDER
- asl PASHANA original
..ε λοιπον 2ο ξυρισμα με την ASTOR και ενώ φοβομουνα αυτά που εχω διαβασει αρνητικα και φευγατα ,εκανα ένα φοβερο ξυρισματακι ,ανετο ,γεματο και το χαρηκα..ανετο γλίστρημα και βαθυ στην κοντρα..νωρις ακομα για να το καταταξω γιατι είμαι νεοπας στο ΠΞ αλλα δεν με προβληματισε...εννοείται ότι δοκιμαζομενος και με αλλα ξυραφάκια θα εχω και εγω πια μια πιο εγκυρη και σωστη αποψη...
...PASHANA ...ε ναι πραγματικα ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ...( βαρυ και ασηκωτο και καραγουσταρω)
- foxtrot
- Συντονιστής

- 10
- Has thanked: 32346 times
- Been thanked: 34068 times
Ωmega.s10018
Confianca.top.secret sc
Muehle.R89
Polsilver.super.iridium
Proraso.sandalo asl
Πολύ καλή, γιά τα λεφτά της βέβαια, η top secret, η λανολίνη που έχει βοηθάει ιδιαίτερα στο γλίστρημα.
Τα συστατικά της έχουν αρκετή χημεία, αλλά με 4,75 ευρώ, δεν περιμένεις κάτι παραπάνω.
Προσπαθώντας να καταλάβω τι είναι το άρωμά της (μου θυμίζει, ως ένα σημείο, την Kolynos), έψαξα και βρήκα μία συνέντευξη του ανθρώπου, που έφτειαξε το άρωμα.
Δεν το ξεκαθαρίζει απόλυτα βέβαια. Αλλωστε είναι top secret
Μικρό κράτος η Πορτογαλία σαν και μας, αλλά παράγει αρκετές κρέμες και μερικά σαπούνια, παγκοσμίως γνωστά και φυσικά τα semoque.
Αντίθετα με μας, που εισάγουμε ακόμα και τα σπίρτα...
Γιάννης
-
paratairosexthros
- Λύκειο

- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Ποιό πινέλο είναι αυτό Παναγιώτη,μοντέλο εννοώ,και πώς σου φαίνεται στη χρήση;
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.
- Γιώργος Λ
- Γυμνάσιο

- 9
- Has thanked: 10306 times
- Been thanked: 10087 times
Χαιρεσθε κύριοι.
Χθες αργα το απογευμα.
Omega 20102
Kent as
Parker 92R TTO
Mühle Rasurkultur
Denim black asl
Korres cedarwood asb
Κι εκει που ένιωθα, ελέω κρύου, σαν ψυχροαιμο ερπετό, επεσε ο ζεστος αφρος στη μάπα μου για να μου θυμισει ότι ειμαι άνθρωπος και μου αξίζουν τα καλύτερα. Όπως ένα τέτοιο επετειακό, λόγω γενεθλίων, ξύρισμα.
Αυτή η μηχανή θέλει π μαστοριά για να καταφέρεις να κοπείς. Γλυκύτατη. Ασπαρτάααμη.
Χθες αργα το απογευμα.
Omega 20102
Kent as
Parker 92R TTO
Mühle Rasurkultur
Denim black asl
Korres cedarwood asb
Κι εκει που ένιωθα, ελέω κρύου, σαν ψυχροαιμο ερπετό, επεσε ο ζεστος αφρος στη μάπα μου για να μου θυμισει ότι ειμαι άνθρωπος και μου αξίζουν τα καλύτερα. Όπως ένα τέτοιο επετειακό, λόγω γενεθλίων, ξύρισμα.
Αυτή η μηχανή θέλει π μαστοριά για να καταφέρεις να κοπείς. Γλυκύτατη. Ασπαρτάααμη.
- Spiros
- Δημοτικό

- 12
- Has thanked: 3899 times
- Been thanked: 3837 times
..Kαλή Χρονιά..!!
Νωρίτερα το πρωί:
Floid Pre-shave oil
Taylor of Old Bond Street Soap (Sandalwood)
Semogue 1470 - Bowl Lathering
Merkur 33 κεφαλή - iKon Bulldog λαβή - Gillette Blue λεπίδα
Agua Balsamica ASL + 444
Old Spice ASL
Βαθύ ξύρισμα με κλασσικές μυρωδιές. Το σαπούνι πολύ παράξενο..πολύ λιτός αφρός αλλά αποτελεσματικός. Το Old Spice ASL χθεσινή αγορά από Ομόνοια. Πολύ καλό και ..αγαπημένο..Μυρωδιές παιδικών χρόνων στην αγκαλιά του πατέρα.. Να είστε όλοι καλά αγαπητοί μου φίλοι και καλά ξυρίσματα..!!!
Νωρίτερα το πρωί:
Floid Pre-shave oil
Taylor of Old Bond Street Soap (Sandalwood)
Semogue 1470 - Bowl Lathering
Merkur 33 κεφαλή - iKon Bulldog λαβή - Gillette Blue λεπίδα
Agua Balsamica ASL + 444
Old Spice ASL
Βαθύ ξύρισμα με κλασσικές μυρωδιές. Το σαπούνι πολύ παράξενο..πολύ λιτός αφρός αλλά αποτελεσματικός. Το Old Spice ASL χθεσινή αγορά από Ομόνοια. Πολύ καλό και ..αγαπημένο..Μυρωδιές παιδικών χρόνων στην αγκαλιά του πατέρα.. Να είστε όλοι καλά αγαπητοί μου φίλοι και καλά ξυρίσματα..!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
macho
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 11
- Has thanked: 16341 times
- Been thanked: 17339 times
ααα...ολα κι ολα.εγω ειμαι φανερο ταλεντο.δεν κρυβομαι!Vavous έγραψε:Ο αστερίσκος ήταν απαραίτητος.![]()
Καλά λέω ότι έχουμε κρυφά ταλέντα εδώ πα.