Εφτασαν σημερα λεπιδες περσονα και αστρα κρεμα ντερμπυ λεμονι και το σπεικ το βαλσαμο..
ωρα για δοκιμη αν και δεν ηταν κανονικο ξυρισμα γωνιες εκανα στα γενια τα εχω αφησει τελευταια μεχρι να καθαρισω τελειως απο σπυρακια..
-gillete parat
-persona platinum blade
-derby lemon
-speick asb
-πινελο απο σουπερ μαρκετ(omega made in china ελεγε αλλα αυτο δε παιζει , παντως ειναι ωραιο πινελακι κανει αφρο πολτ γρηγορα σε μπολακι και με βολευει πολυ)
**μυρτω λεμονι
Οι λεπιδες πολυ καλες παιδια πρωτη μου δοκιμη πολυ πιο καλες απο αστορ. Την κρεμα την πηρα γιατι ειμαι πολυ φαν του λεμονιου δεν με εντυπωσιασε και πολυ περιμενα πιο ωραια μυρωδια οποτε μαλλον θα συνεχισω πιο πολυ με palmolive, nivea που εχω. Τη μηχανη αυτη του παππου την εχω λατρεψει και με βολευει πολυ η δουλεια εγινε σωστα. Παω λοιπον ολο χαρα να βαλω το speick να φυγω το απλωνω στην αρχη ωραια μυρωδια λεω αλλα ελα που χειροτερεψε μετα..!

Την δουλεια του την κανει καλα αλλα ειχα πολλες προσδοκιες και για το αρωμα αλλα νομιζω δε μου αρεσει..αυτα τα κακα εχουν οι διαδικτυακες αγορες δυστυχως.. θα του δωσω ευκαιριες ομως εξαλλου χρυσοπληρωθηκε δεν ειναι λιγα τα 12 ευρω.. Οποτε μετα για αλλαγη πλακωθηκα στο εξαιρετικο λεμονακι μου με την μυρτω λεμονι