HTGAM Synergy shaving soaps

Απάντηση
desperado
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 3820 times
Been thanked: 4324 times

Πέτρο, ο τυπάς ακολουθεί έξυπνη πολιτική για να πλασάρει το καινούργιο προϊόν. Ή μπορεί να λέει αλήθεια και να μην προλαβαίνει. Πάντως είναι εξαιρετικό και το καλύτερο από αυτά που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής (περίπου 10-12). Μόλις θα περάσει το πρώτο κύμα πανικού θα είναι πιο εύκολο να τα προμηθευτεί κανείς. Πιστεύω οτι αξίζει να στοκάρει κανείς (αν δεν χάνεται με τον καιρό το υπέροχο άρωμά του).
Θοδωρής

"Keep your friends close, but your enemies closer" - The Godfather
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Has thanked: 2206 times
Been thanked: 2875 times
Επικοινωνία:

Petros.Mp έγραψε: Είναι ένα πάρα πολύ καλό σαπούνι που μαζί με το βολικό ταψάκι του σε κάνουν να το χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν πιο πολύ αλλά μέχρι εκεί, για μένα MWF δεν είναι και ούτε πρόκειται να γίνει.
Πέτρο, σε σχέση με το Mitchell's, πού θεωρείς ότι υστερεί το Synergy?

Σχετικά με το άρωμα του γονδολιέρη, η γυναίκα μου υποστηρίζει ότι της μυρίζει.... ποδαρίλα :megagrin :beah2 :beah2 :hystericalbs1 Εγώ από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί. Εμένα μου μυρίζει ξεκάθαρα αυτό που περιέγραψα σε προηγούμενο μήνυμα...
Άρα Γιακουμή, μπορεί το σαπούνι σου αν μην έχει τίποτα, απλά να έχεις παρόμοια όσφρηση με τη γυναίκα μου :)
Ηλίας
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5740 times
Been thanked: 5633 times

Πόσο μονότονο θα ήταν το ξυρισμά μας αν όλα τα σαπούνια ήταν σαν το MWF.

Δε το συμπάθησα ποτέ. Το παραδέχτηκα όμως σα σαπούνι. Του έβγαλα το καπέλο γι'αυτά που μπορεί να κάνει - και μεταξύ μας βρήκα, ευτυχώς, σαπούνι που τα κάνει καλύτερα, αυτό όμως είναι μιά άλλη ιστορία και όχι δεν είναι το Synergy,- αλλά στη καρδιά μου δε το έβαλα ποτέ και ας έχω δύο στο σπίτι.
Για δύο πράγματα δε πρέπει να στεναχωριόμαστε..
Γι'αυτά που γίνονται και γι'αυτά που δε γίνονται.
macho
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
11
Has thanked: 16341 times
Been thanked: 17338 times

Ηλια συμφωνω απολυτα μαζι σου.εγω προσωπικα το mwf το θεωρω το μετρο συγκρισης σε σχεση με τα αλλα σαπουνια.οσο ομως καλο και να ειναι,οσο και να μου αρεσει και μου αρεσει παρα πολυ,παντα θα ψαχνω και κατι αλλο.η ποικιλια ειναι που κανει τη ζωη μας αλλα και το π.ξ.ενδιαφεροντα . ;)
Άβαταρ μέλους
Petros.Mp
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 1131 times
Been thanked: 2139 times

Τα synergy ως σαπούνια ξυρίσματος είναι πολύ διαφορετικά από αυτό που έχουμε στο νου μας ως σαπούνι ξυρίσματος. Από την συσκευασία, το άρωμα, τα οργανικά υλικά, μέχρι και την θερμοκρασία νερού που μπορείς να τα βρέξεις δείχνουν οτι ο Douglas έσκισε. Εγώ όμως μετά την χρήση του προτιμώ την γαλατίλα του MWF, την κλασική συσκευασία, την απόλυτη προστασία και ενυδάτωση που μου προσφέρει. Πιθανόν να μην είμαι αντικειμενικός και να αδικώ τα synergy αλλά δυστυχώς / ευτυχώς σε αυτό το χόμπι / άθλημα ότι σαπούνι αγοράζω το συγκρίνω με το wool fat και το Cella, ίσως αυτό να ειναι και λάθος μου και δεν μπορώ να κρίνω σωστά. Όπως σε όλα τα χόμπι όλοι έχουμε αδυναμίες κάπου, ε το Cella και το MWF για μένα είναι 2 από αυτές... :megagrin
Πέτρος

Ὁ κόσμος μᾶς ἔλεγε τρελλούς. Ἡμεῖς, ἂν δὲν εἴμεθα τρελλοί, δὲν ἐκάναμεν τὴν ἐπανάστασιν.
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Επικοινωνία:

MetaNektar:

Άρωμα μπάσο, γλυκερό, σκοτεινό, έντονα παρόν. Θυμίζει γλυκερό άνθος, πχ σαν έντονο νυχτολούλουδο. Δεν σε ζαλίζει, δεν έχει οξύτητα, αλλά προσωπικά θα προτιμούσα ο γλυκερός του χαρακτήρας να έσπαγε λίγο στο τέλος με μια πχ ξυλώδη νότα. Σαφέστατα ανατολίτικος χαρακτήρας, αλλά όχι πικάντικος ανατολίτικος - θυμίζει ανατολίτικη καλοκαιρινή νύχτα, ανθισμένα εξωτικά άνθη...
Έχει αρκετή διάρκεια, αλλά μετά το ξύρισμα δε φωνάζει. Αραια και πού το πιάνεις με τη μύτη σου, σου υπενθυμίζει ότι ξυρίστηκες με αυτό το πρωί.
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Επικοινωνία:

Για όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη, σήμερα το CaD σε σαπούνι και σε στικ και πάλι διαθέσιμο σε στοκ!
Άβαταρ μέλους
natnat
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 2737 times
Been thanked: 4694 times

Τσούζουν τα μεταφορικά... και δεν είναι κανείς από εδώ κοντά.
Πάντως έχω καταμπερδευτεί με τις version και τα αρώματα.
CaD 2
CaD stick 1.5
Pumpkin 3.14
:b

Άρωμα Cad παλιακό βαρύ. (για κάποιους εως ποδαρίλα χαχα)
Το Pumkn το έχει κανείς να περιγράψει άρωμα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος natnat την 03 Οκτ 2014, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παναγιώτης

Ηλίαααα! Ριιίχτο!!!
Άβαταρ μέλους
digibill
Λύκειο
Λύκειο
11
Επικοινωνία:

Μην ψαρώνεις με τις εκδόσεις των σαπουνιών... Απλά αλλάζει -σε κάποια σαπούνια- λίγο τη φόρμουλα, κάτι το οποίο κάθε φορά ονομάζει ως νέα έκδοση. Στην πράξη όλα τους είναι εξαιρετικά...
Άβαταρ μέλους
dimitris
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
13
Has thanked: 149 times
Been thanked: 1807 times

To Pumkn 3.14 είναι άρωμα pumpkin pie, για τις Απόκριες που πλησιάζουν στην Αμερική.
Σαν κουλουράκια με κανέλα κάτι, ωραίο φθινοπωρινό άρωμα.

Το CaD είναι πιο αρρενωπό αλλά γλυκό, σαν μπαρμπέρικο κάτι.

Πάντως ρε παιδιά, η παλιότερη συνταγή μου φαίνεται πιο εξαιρετική σε ιδιότητες. Όχι ότι δεν μου αρέσει το 2.0, αλλά τα λιγότερα συστατικά δεν κάνουν απαραίτητα καλύτερο σαπούνι.
Ερασιτέχνης σαπωνοποιός
Συχνές ερωτήσεις για το φόρουμ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κρέμες και σαπούνια ξυρίσματος”