Σήμερα, το πρωί:
EJ 89
Persona Platimum (#6-μάλλον για πέταμα)
Omega 11137
SC: Proraso Sandalwood
ASL: ToOBS Sandalwood (sample).
Ξυπνάς κακόκεφος, με άγχος για το αν η δουλειά σου έχει μέλλον, τους φόρους βροχή, πως θα πάρεις τα χρήματα που σου χρωστάνε (ή τουλάχιστον να μην πληρώσεις και επιπλέον... που μάλλον θα συμβεί :dash ) ...ήμουν τόσο στις μαύρες μου που δεν ήθελα να ξυριστώ. Λάθος!
Ένα καλό ξύρισμα σου αλλάζει τη διάθεση!! Ψυχοθεραπευτικό!
Καλημέρα σε όλους!! :bigsmilie
Το ξύρισμα της ημέρας: Οκτώβριος 2012
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Χάρης
- Giannis
- Εξειδίκευση
- 16
- Has thanked: 1038 times
- Been thanked: 1249 times
Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι καθαρή ψυχοθεραπεία.
Εγώ πριν να έρθω στην δουλειά πέρασα από την Τράπεζα για την πληρωμή του ΦΠΑ, εύκολα καταλαβαίνεις τι χαρά έχω από το υπόλοιπο που έμεινε στον Λογαριασμό.
Εγώ πριν να έρθω στην δουλειά πέρασα από την Τράπεζα για την πληρωμή του ΦΠΑ, εύκολα καταλαβαίνεις τι χαρά έχω από το υπόλοιπο που έμεινε στον Λογαριασμό.
if you have a great shave you have a great day
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Ντουζακι πρωινο οπως παντα
New forest finest
TOBS lime&lemon :dance
Persona #1
Merkur futur :dance :dance :dance3 :dance3
Tobs asl shandawood
Πολυ ωραιο indeed.
New forest finest
TOBS lime&lemon :dance
Persona #1
Merkur futur :dance :dance :dance3 :dance3
Tobs asl shandawood
Πολυ ωραιο indeed.
Nikos
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
Robert Williams 8/8, Robert Williams "Purist",Koyei 13/16, C.Mayers & Son 13/16, Friodur 5/8, T.R.Cadman "Bengall", Dubl duck "Special No 1" 6/8, Kropp 13/16, Dovo Best Quality 5/8
- Antonis
- Διαχειριστής
- 13
- Has thanked: 29297 times
- Been thanked: 29411 times
Καλημέρα.
-TOBS Sandalwood sc
-VP badger brush
-Gillette Tech
-Feather (1)
-Insignia (Instinct)
Ομορφιές σήμερα. Ιδανικό για να ξεκινήσει καλά η μέρα!
-TOBS Sandalwood sc
-VP badger brush
-Gillette Tech
-Feather (1)
-Insignia (Instinct)
Ομορφιές σήμερα. Ιδανικό για να ξεκινήσει καλά η μέρα!

Γιάννη ήθελα να στο πω από καιρό - οι φωτό σου είναι μιά χαρά, έχεις καλή οπτική, απλά μερικές φορές είναι ελάχιστα κουνημένες (όπως συμβαίνει σε όλους μας βέβαια), κάνεις πολύ μεγάλο λάθος όταν λες ότι είναι κακές...Giannis έγραψε:Καλημέρα,
Το σημερινό ξύρισμα
- Harry
- Εξειδίκευση
- 12
- Has thanked: 5738 times
- Been thanked: 6984 times
Καλημέρα.
Σπουδαία μέρα σήμερα γιατί έκανα το πρώτο μου ξύρισμα (η κάτι σαν ξύρισμα) με straight razor.
To σημερινό setup περιλάμβανε:
-Dovo Best Quality 6/8
-Omega 11137
-SC: MWF
-ASB: Korres
-ASL: ToOBS Sandalwood (sample).
Το ξύρισμα πήγε ικανοποιητικά, δηλαδή έχω τη μύτη μου τα αυτιά μου τα χείλια μου και δεν έχω καμία ουλή!
Φυσικά έχω μικρόερεθισμούς στο πρόσωπο και φυσικά έκανα και ένα πέρασμα με DE.
Θα ακολουθήσει αναλυτική περιγραφή στο ανάλογο thread.
Επόμενο ξύρισμα: τη Δευτέρα με γένια τριών ημερών.
Σπουδαία μέρα σήμερα γιατί έκανα το πρώτο μου ξύρισμα (η κάτι σαν ξύρισμα) με straight razor.
To σημερινό setup περιλάμβανε:
-Dovo Best Quality 6/8
-Omega 11137
-SC: MWF
-ASB: Korres
-ASL: ToOBS Sandalwood (sample).
Το ξύρισμα πήγε ικανοποιητικά, δηλαδή έχω τη μύτη μου τα αυτιά μου τα χείλια μου και δεν έχω καμία ουλή!
Φυσικά έχω μικρόερεθισμούς στο πρόσωπο και φυσικά έκανα και ένα πέρασμα με DE.
Θα ακολουθήσει αναλυτική περιγραφή στο ανάλογο thread.
Επόμενο ξύρισμα: τη Δευτέρα με γένια τριών ημερών.
Χάρης
- ch2700
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 672 times
- Been thanked: 1639 times
Μεγαλο κακο η futur. Μετα απο 300 χρονια καθημερινου ξυρισματος σημερα δεν χρειαζομαι και δεν ξυριστικα. Ποσο μου λειπει η Tobs lemon & lime. Αλλα αυριο με το μαχαιρι θα γινει παρτυ.
Nikos
-
- Λύκειο
- 13
- Has thanked: 3384 times
- Been thanked: 5292 times
Gillette Tech
πινέλο αλόγου Νο 6
sc Nivea & La Toja
Gillette platinum(2)
Nivea asl
H tech μια χαρά μηχανή,η λεπίδα καλούτσικη σήμερα,το πινέλο μόνο για να συμπληρώνει την συλλογή,τα Nivea μου αρέσουν,όπως επίσης και το στικάκι.Όταν με το καλό πέσουν στα χέρια μου ένα γουρουνοπινέλο της προκοπής και ένα cella πχ,θα αναβαθμιστεί πολύ το ξύρισμα πιστεύω.Μέχρι τότε υπομονή και εκμάθηση.
Καλημέρα!
πινέλο αλόγου Νο 6
sc Nivea & La Toja
Gillette platinum(2)
Nivea asl
H tech μια χαρά μηχανή,η λεπίδα καλούτσικη σήμερα,το πινέλο μόνο για να συμπληρώνει την συλλογή,τα Nivea μου αρέσουν,όπως επίσης και το στικάκι.Όταν με το καλό πέσουν στα χέρια μου ένα γουρουνοπινέλο της προκοπής και ένα cella πχ,θα αναβαθμιστεί πολύ το ξύρισμα πιστεύω.Μέχρι τότε υπομονή και εκμάθηση.
Καλημέρα!
Τα πάντα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά.Αλλά,και πάλι,θα είχαν απολύτως την ίδια σημασία.