Ξύρισμα και σπυριά!

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

GIKARADI έγραψε:κοψε η τελος παντων ελαττωσε :τηγανητα τσιγαριστα ζαχαρες μελια γλυκα κονσερβες τσιπς πιτογυρα αναψυκτικα αλατια καφε τσιγαρο αλκοολ ψωμια πιτες
τρωγε οσο περισσοτερα φρουτα και λαχανικα μπορεις
Φίλε μου μακάρι να ηταν απο αυτά αλλά δεν το νομίζω.Πάντα κάναμε καλή διατροφή ,χωρίς πιτόγυρα,κονσέρβες τηγανητά,αναψυκτικά (εχω να πιω πάνω απο 10 χρόνια) και με σαλάτες φρούτα κλπ κλπ.Οτι έτρωγα πριν,τρώω και τώρα.Κάθε δυο μέρες ξυριζόμουν πρίν τα ίδια και τώρα.Πριν δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα,τώρα έχω.Σίγουρα κάτι με έχει πειράξει......
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Fotakas έγραψε:Αρη, μηπως να επαιρνες μαζι σου δειγμα των υλικων σου να του δειξεις?
Φίλε Φώτη το σκέφτηκα και εγώ...Το πρόβλημα είναι οτι πχ απο το Tabac shaving soap και Old spice ASL και 4711 ASL έχω πετάξει τις συσκευασίες τους και δεν φαίνονται πουθενά τα συστατικά.Μόνο στο Proraso shaving soap φαίνονται κάτω απο το μπώλ τα συστατικά, οπως επίσης και στην speick shaving cream.Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν με πείραζαν ολα αυτά τα τενεκέδια που χρησιμοποιούσα (noxzema , gillette )και με πειράζουν (αν με πειράζουν αυτά) τα Tabac ,Proraso ,Speick κλπ κλπ.Εντάξει δεν λεω οτι αυτά είναι "αθώα" αλλά πίστευα οτι τα πρώτα ηταν χειρότερα....Πάντως δεν νομίζω να βγάλουμε εύκολα άκρη.Αν δεν με πειράζει το χρώμιο που μπορεί να φανεί σε τέστ, για όλα τα άλλα βλέπω να πειραματίζομαι (δοκίμασε αυτό,αν δεις και σε πειράζει βάλε το άλλο κ.ο.κ) Το θέμα είναι οτι και αυτό να κάνουμε(πειραματισμό) πρέπει να φύγουν τα υπάρχοντα σπυριά για να δούμε τι με πειράζει βήμα βήμα.Γιατί έτσι επιβαρυμένη που είναι η περιοχή , οτι και να βάζω ,και μόνο που περνάει το ξυράφι τα ξαναερεθίζει, και γίνεται ενας φαύλος κύκλος......
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Αρη μου dont worry τωρα που εχεις ραντεβου στον Doc θα σου δώσει αντιβίωση για κανα 10ημερο με αποχή απο το ξύρισμα κ καλο καθημερινό καθαρισμο προσώπου και θα κάνεις restart
Άρης
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Άρη φίλε μου, καταρχήν να περνάς καλά εκεί που είσαι.... :megagrin Λές ε??? Εχω να πάρω αντιβίωση πάνω απο 6,7 χρόνια.Εχω και ευαίσθητο στομάχι.Αχ βλέπω να πλακώνομαι και στα zantac :dash .Τεσπα ας βρεθεί τι φταίει,και θα τα υποστώ ολα.Να αρχίσω να ξυρίζομαι σαν άνθρωπος βρε παιδί μου,και να χαρώ τα πράγματα μου...Σήμερα που θα πάω να ξυριστώ άραγε η οχι???Ξυρίστηκα προχθές....(Είναι η doc :megagrin :megagrin :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Zantac η losec η nexium κατα προτίμηση το τελευταίο.
Καλυτερα που ειναι lady γιατί αυτές λίγω ορμονων εχουν κ ιδία πείρα ειδικά με το ξύρισμα.
Δεν εννοω στο πρόσωπο, αλλα στο μπικίνι. Εκεί να δεις το γίνεται! Με την καλή έννοια!
Άρης
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Λές να είναι καλύτερα που είναι γυναίκα??? Μακάρι...Ασε τι zantac τι nexium τι pariet απο ολα εχω μπλαστρωθεί :shocking Για να δούμε πρώτα τι θα πει και βλέπουμε (απο ολα εχει το οπλοστάσιο)Εύχομαι να είναι καμιά μόλυνση που υποτροπιάζει και να μην είναι τίποτε απο τον συνολικό εξοπλισμό. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Καλημέρα σε όλους!!Χθές επισκέφτηκα την δερματολόγο.Θέλω να πιστεύω οτι αποφύγαμε τα χειρότερα. Με το που με είδε έβγαλε αμέσως το συμπέρασμα. θυλακίτιδα .Μου πρότεινε και λύση.Αφου της είπα για το wet shaving (τα βασικά,οτι ξυρίζομαι με πινέλο,δημιουργία αφρού και μηχανή με λεπίδες) μου είπε να αγοράσω μια ηλεκτρική ξυριστική μηχανή που είναι οτι καλύτερο για το ξύρισμα :hystericalbs1 :hystericalbs1 :hystericalbs1 :lachtot :lachtot Δεν θα το σχολιάσω περαιτέρω...Το λοιπόν πρόκειται για βακτηριακή μόλυνση που προέκυψε απο σταφυλόκοκκο και τώρα είδα πόσο ταιριάζουν τα συμπτώματα που είχα με αυτά που αναφέρονται στην βιβλιογραφία.Για όποιον θέλει περισσότερα ας κοιτάξει εδώ.Μπορεί να προέκυψε στο αρχικό διάστημα που δεν έβαζα την μηχανή πριν το ξύρισμα στο οινόπνευμα και την είχα εκτεθειμένη στο ραφάκι στο μπάνιο (βέβαια ούτε στα προηγούμενα χρόνια δεν την έβαζα ποτέ στο οινόπνευμα αλλά την είχα σε ντουλάπι....). Απέκλεισε το ενδεχόμενο να με πειράζει είτε το χρώμιο (μάλλον σώθηκαν οι 3 de που έχω :megagrin ) είτε κάποιο απο τα σαπούνια-κρέμες.Διότι αν με πείραζε κάτι απο αυτά είπε θα είχα πρόβλημα παντού στην επιφάνεια που ξυρίζομαι και οχι μόνο στο κάτω μέρος του λαιμού.Βέβαια με ρώτησε τι μάρκα σαπούνια χρησιμοποιώ.Στην απαρίθμηση που έκανα, στο δεύτερο (tabac ,proraso)μου είπε να μην συνεχίσω διότι δεν τα ξέρει...Μου έδωσε να πλένομαι με ενα υγρό φαρμακευτικό σαπούνι το ampitasol οπως και την αντιβιοτική κρέμα την fusidin,για καμιά 15αριά μέρες.Την κρέμα μου είπε να την βάζω μετα το after shave.Oταν την ρώτησα ποιο είναι καλύτερα να βάζω απο after shave,μου είπε αυτό με το περισσότερο οινόπνευμα.Άντε για να δούμε τι θα γίνει,μακάρι να την γλυτώσω φθηνά ,και να μη με πειράζουν ολα αυτά που κάναμε κουβέντα απο την αρχή του προβλήματος μου.Είδωμεν....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Τόσο το Ambitasol όσο και η Fucidin είναι πολύ καλά προιόντα. Πολύ καλύτερα απο τα αντίστοιχα της Betadin.
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
GIKARADI
Νήπιο
Νήπιο
13
Been thanked: 5 times

στο ΟΚ CORAL λεμε
1.youre overshaved and malnurished
2.youre masking the real causes by killing the symptoms

καλη συνεχεια καλα ξεμπερδεματα....

DrHoliday διαμεσου GIKARADI
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13

Φίλε GIKARADI ,δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς με το πόστ σου.Για κάντο λίγο πιο λιανά....
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”