Το ξύρισμα της ημέρας: Μάϊος 2012
- Arisk
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 1273 times
- Been thanked: 790 times
Μικρή σπάτουλα για να παιρνει κρέμα μεσα απο το μπώλ, το έχει αναφερει στα βίντεο με τα σαπουνια - κρέμες
Άρης
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 25669 times
- Been thanked: 7897 times
- Ζεστό νερό
- SB Imperial badger
- SC GFT Rose
- SR Muehle R101 (2011)
- RB Astra Keramik (2)
- Κρύο νερό
- Bloc Osma
- ASL Prosar
- SB Imperial badger
- SC GFT Rose
- SR Muehle R101 (2011)
- RB Astra Keramik (2)
- Κρύο νερό
- Bloc Osma
- ASL Prosar
Γιάννης
- Πάνος
- Λύκειο

- 14
- Has thanked: 157 times
- Been thanked: 426 times
Χθες βράδυ
καυτό ντους
Edwin Jagger hydrating pre-shave lotion
Semogue 2B OC
EJ 89
GFTrumper's Rose soap
Λεπίδα Wilkinson sword (1)
ASL Old Spice
Οκ , ξέρω πως δεν ταιριάζει η λοσιόν αυτή με το σαπούνι , αλλά είχα μέρες να την βάλω και μου έλειψε.
καυτό ντους
Edwin Jagger hydrating pre-shave lotion
Semogue 2B OC
EJ 89
GFTrumper's Rose soap
Λεπίδα Wilkinson sword (1)
ASL Old Spice
Οκ , ξέρω πως δεν ταιριάζει η λοσιόν αυτή με το σαπούνι , αλλά είχα μέρες να την βάλω και μου έλειψε.
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Ντρεπομαι αλλα θα το πω.. Δεν εχω αξιωθει να τα δω ακομη... :dash
Κυριοι μπορει να απεχω απο το συγκεκριμενο νημα, αλλα τα ξυρισματα γινονται κανονικα. Καπως καταφερα και εχω συνολικα καπου στις 4 με 5 μηχανες με ΑΚΡ μεσα σε ταυροχρονη χρηση, και καπου εχω χασει τον μπουσουλα με τον αριθμο των ξυρισματων.. χαχα οποτε μεχρι να μας αφησουν χρονους οι λεπιδες και πρεπει να τις αλλαξω, απλα δεν αναρτω. Α!.. Καπου εχω και μια Gillete black.. lol
Κυριοι μπορει να απεχω απο το συγκεκριμενο νημα, αλλα τα ξυρισματα γινονται κανονικα. Καπως καταφερα και εχω συνολικα καπου στις 4 με 5 μηχανες με ΑΚΡ μεσα σε ταυροχρονη χρηση, και καπου εχω χασει τον μπουσουλα με τον αριθμο των ξυρισματων.. χαχα οποτε μεχρι να μας αφησουν χρονους οι λεπιδες και πρεπει να τις αλλαξω, απλα δεν αναρτω. Α!.. Καπου εχω και μια Gillete black.. lol

-
NavalArchitect
Ναι, σωστά. Ευχαριστώ Άρη.Arisk έγραψε:Μικρή σπάτουλα για να παιρνει κρέμα μεσα απο το μπώλ, το έχει αναφερει στα βίντεο με τα σαπουνια - κρέμες
- Fotakas
- Εξειδίκευση

- 14
- Has thanked: 1365 times
- Been thanked: 4912 times
- Pre-Shave Oil St. James Mandarin & Patchouli
- Κρέμα Ξυρίσματος Korres Brushless
- DE Gillette SuperSpeed 40’ s
- Topaz Stainless
- ASB Avéne
- ASL Brut
Δύο περάσματα και σήμερα, ένα με την φορά και ένα κόντρα (συν κάποιες μικροδιορθώσεις). Το ξύρισμα εκ του αποτελέσματος κρίνεται καλό. Το θέμα είναι όμως ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Κύρια αιτία γι’ αυτό, νομίζω ότι είναι η κρέμα. Δεν μου άρεσε καθόλου σαν εμπειρία η brushless.
Η λεπίδα ήταν καλή για πρώτο ξύρισμα, όμως αμφιβάλω αν θα αντέξει για 3ο ή 4ο .
- Κρέμα Ξυρίσματος Korres Brushless
- DE Gillette SuperSpeed 40’ s
- Topaz Stainless
- ASB Avéne
- ASL Brut
Δύο περάσματα και σήμερα, ένα με την φορά και ένα κόντρα (συν κάποιες μικροδιορθώσεις). Το ξύρισμα εκ του αποτελέσματος κρίνεται καλό. Το θέμα είναι όμως ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Κύρια αιτία γι’ αυτό, νομίζω ότι είναι η κρέμα. Δεν μου άρεσε καθόλου σαν εμπειρία η brushless.
Η λεπίδα ήταν καλή για πρώτο ξύρισμα, όμως αμφιβάλω αν θα αντέξει για 3ο ή 4ο .
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.
(Ο.Ε.)
- Νεκρομάντης
- Δημοτικό

- 14
- Has thanked: 148 times
- Been thanked: 41 times
Πριν από λίγη ώρα:
Προετοιμασία με κρύο νερό
SS CRABTREE & EVELYN SIENNA
SB OMEGA 36191
SR DOVO PRIMA SILVER STEEL
ASB CRABTREE & EVELYN SIENNA
μετά από μερικά ξυrίσματα με το gold dollar, το DOVO (ξανα)ήταν πραγματική αποκάλυψη!!! :dance5
Προετοιμασία με κρύο νερό
SS CRABTREE & EVELYN SIENNA
SB OMEGA 36191
SR DOVO PRIMA SILVER STEEL
ASB CRABTREE & EVELYN SIENNA
μετά από μερικά ξυrίσματα με το gold dollar, το DOVO (ξανα)ήταν πραγματική αποκάλυψη!!! :dance5
Μανώλης
"the blind are leading the blind are leading the blind"
"the blind are leading the blind are leading the blind"
-
NavalArchitect
25/5
Merkur Progress & Wilkinson (#1 και μάλλον out)
Ωμέγα Νο. 42
Trumper's Coconut
Brummel after shave
Apivita after shave balm
D&G EdT

Η λεπίδα SuperMax Platinum που είχα χρησιμοποιήσει εχθές ήταν πολύ καλύτερη. Οι Wilkinson δεν μου δίνουν τόσο καλά ξυρίσματα πλέον, συγκριτικά με άλλες λεπίδες. Τίποτε νέο φυσικά, απλά όταν καλυτερεύει η τεχνική ανακαλύπτει κανείς σιγά-σιγά κι άλλες λεπίδες που κάνουν καλύτερη δουλειά.
Το πινέλο είναι ιδανικό για κρέμες, πολύ μαλακή τρίχα, διαφορετική από αυτή των Νο. 98, 102 και 48 ή 49. Πρέπει να είναι 90% premium tops κι όχι 90% ή και 75% best που ίσως να είναι τα άλλα.
Η κρέμα μια χαρά, έκρηξη σαπουνάδας κι ωραίο άρωμα, πρώτη χρήση σήμερα. Πρώτη χρήση και για το Ελληνικό βάλσαμο, εντάξει το βλέπω.
Το Brummel είναι από τα αγαπημένα μου, ελπίζω να παραγγείλατε ένα χτες από τον Bruno με το 20% off. Το συγκεκριμένο είναι η μεγάλη μπουκάλα, την οποία πέρυσι ή πρόπερσι που το πήρα, την έστελνε χωρίς ειδοποίηση με κάθε παραγγελία του κανονικού μπουκαλιού που έχει στο site του. Το άρωμα είναι κάτι μεταξύ Aqua Velva και 4711.
Καλή μέρα σε όλους.
Merkur Progress & Wilkinson (#1 και μάλλον out)
Ωμέγα Νο. 42
Trumper's Coconut
Brummel after shave
Apivita after shave balm
D&G EdT

Η λεπίδα SuperMax Platinum που είχα χρησιμοποιήσει εχθές ήταν πολύ καλύτερη. Οι Wilkinson δεν μου δίνουν τόσο καλά ξυρίσματα πλέον, συγκριτικά με άλλες λεπίδες. Τίποτε νέο φυσικά, απλά όταν καλυτερεύει η τεχνική ανακαλύπτει κανείς σιγά-σιγά κι άλλες λεπίδες που κάνουν καλύτερη δουλειά.
Το πινέλο είναι ιδανικό για κρέμες, πολύ μαλακή τρίχα, διαφορετική από αυτή των Νο. 98, 102 και 48 ή 49. Πρέπει να είναι 90% premium tops κι όχι 90% ή και 75% best που ίσως να είναι τα άλλα.
Η κρέμα μια χαρά, έκρηξη σαπουνάδας κι ωραίο άρωμα, πρώτη χρήση σήμερα. Πρώτη χρήση και για το Ελληνικό βάλσαμο, εντάξει το βλέπω.
Το Brummel είναι από τα αγαπημένα μου, ελπίζω να παραγγείλατε ένα χτες από τον Bruno με το 20% off. Το συγκεκριμένο είναι η μεγάλη μπουκάλα, την οποία πέρυσι ή πρόπερσι που το πήρα, την έστελνε χωρίς ειδοποίηση με κάθε παραγγελία του κανονικού μπουκαλιού που έχει στο site του. Το άρωμα είναι κάτι μεταξύ Aqua Velva και 4711.
Καλή μέρα σε όλους.