Πώς ήταν η πρώτη σας εμπειρία με Safety razor;

Απάντηση

Πώς ήταν η πρώτη σας εμπειρία με Safety razor;

Εξαιρετική, όλα πήγαν τέλεια
36
22%
Αρκετά καλή με κανα δυο προβληματάκια
75
46%
Μέτρια, κατάλαβα πως έχω δρόμο μπροστά μου
41
25%
Χάλια ήμουν έτοιμος να το παρατήσω
10
6%
Τόσο χάλια που το παράτησα
2
1%

Σύνολο ψήφων: 164
Άβαταρ μέλους
aris22
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
13
Has thanked: 4491 times
Been thanked: 5445 times

Φίλε Τάρανδε καλό θα ηταν να κάνεις κοφτές και αργές κινήσεις και οχι μακρυές. :megagrin
Άρης

Ζούν ανάμεσα μας........
Άβαταρ μέλους
tarandos
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

ναι άρη, θα δοκιμάσω.
Άβαταρ μέλους
Arisk
Λύκειο
Λύκειο
15
Has thanked: 1273 times
Been thanked: 790 times

Τάρανδε τον νου σου! Το χρααααατσ μπορει να λειτουργεισει ακινδυνα μόνο σε τεντωμένο δέρμα.
Άρης
Άβαταρ μέλους
andreas_t
Νήπιο
Νήπιο
12
Has thanked: 10 times
Been thanked: 8 times

Το τηλέφωνο χτύπησε εχθές το πρωί... Η γυναίκα με ενημέρωσε ότι βρήκε ένα χαρτάκι απο courier στην πόρτα! Γυρνώντας το απόγευμα, πέρασα να παραλάβω. Γραμμή στο σπίτι και άνοιγμα του πακέτου. Όλα άψογα συσκευασμένα, τα άνοιξα, τα έπιασα, τα μύρισα... Η R89 είναι κούκλα! Όμως δεν υπήρχε ελεύθερος χρόνος να ασχοληθώ μαζί της, έτσι πήγε να κάνει παρέα στους φίλους της στο ντουλάπι...
Κατά τις 23:00, αφού έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις, αποφασίζω να αποσυρθώ στα...ιδιαίτερα και να ξεκινήσω! Κάνω ένα ωραίο μπανάκι, ζεστό ζεστό, έχοντας βάλει καυτό νερό στο πήλινο custom yogurt scuttle :megagrin για να κρατάει θερμοκρασία έτσι ώστε να δεχθεί το πινέλο μόλις βγω απο τη μπανιέρα! Βγήκα λοιπόν, αλλάζω το νεράκι και βάζω πιο ζεστό, μπλούμ το πινέλο μέσα και αρχίζω να βγάζω τα σύνεργα! Τα τακτοποιώ και κοιτάζω τη μηχανή.. ''Λένε ότι είστε άγριες εσείς'' της είπα.. Έμεινε εκεί να με κοιτάζει σαν να με προκαλούσε να τη δοκιμάσω. ''Εντάξει λοιπόν, δεν θα κάνω πίσω'' της ξαναλέω! Έριξα λίγο ζεστό νεράκι στο πρόσωπο, βάπτισα την άκρη του marlborough stick για μερικά δευτερόλεπτα και ξεκίνησα να το απλώνω. Πινέλο, τίναγμα και δημιουργία αφρού! Τι ωραία! δημιουργήθηκε εύκολα μια ωραία κρέμα, μου άρεσε περισσότερο η αίσθησή της απο την proraso η οποία τελικά είναι καλύτερη μάλλον για τις ζεστές μέρες! Έκανα 2-3 λεπτά μασάζ με το πινέλο, τα άφησα να ηρεμήσουν και... Ήρθε η ώρα!
Βαθιά ανάσα, και ακουμπάω τη μηχανή στο μάγουλο προσπαθώντας να βρω τη σωστή γωνία. Πρώτο κατέβασμα και...πρέπει να έκοψα τις ΑΚΡΕΣ απο 3-4 τρίχες, λες και καθάριζα την ψαλίδα! :lachtot Τέντωμα, δεύτερο πιο αποφασιστικό και ακούω ένα υπέροχο ήχο κοψίματος σε συνδυασμό με τη ζεστή μεταλλική επιφάνεια... Απίστευτο! Συνεχίζω και μετά απο λίγο με αφήνει να πάρω θάρρος! Τελειώνει το πρώτο πέρασμα, ξέπλυμα και γρήγορα ξανά αφρός! Δεύτερο χέρι και το ηθικό στα ύψη! Τι φοβερή αίσθηση! Σαν να μην ακουμπούσε το ξυράφι το δέρμα μου! Το ευχαριστιόμουν τόσο που αποφάσισα να τολμήσω και τρίτο χέρι κόντρα. Απίστευτα ωραίο, αλλά κάπου εκεί με προειδοποίησε το δέρμα μου ότι αν το παρακάνω θα τιμωρηθώ! Σταμάτησα μετά το τρίτο πέρασμα, ξέπλυνα, έριξα κρύο νεράκι και μετά after shave balm. Το δέρμα μωρού παιδιού! Ένιωθα κάποια τραβηγματάκια για καμιά ώρα μετά, αλλά σιγά σιγά έφυγαν κι αυτά. Κανένα κόψιμο, υπέροχες μυρωδιές, φοβερό αποτέλεσμα, δεν έχω ξανακάνει τόσο απαλό και βαθύ ξύρισμα! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους!
υ.γ. (τι σεντόνι έγραψα ο άνθρωπος... :megagrin )
Άβαταρ μέλους
Harry
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
12
Has thanked: 5738 times
Been thanked: 6984 times

Ωραία περιγραφή Ανδρέα!
Χάρης
Άβαταρ μέλους
Πάνος
Λύκειο
Λύκειο
13
Has thanked: 157 times
Been thanked: 426 times

Μπράβο Αντρέα

Τώρα πια είσαι εθισμένος, είσαι ένας από μας !!
Ταπεινοφροσύνη είναι η ντροπή που νοιώθεις όταν λες στους άλλους πόσο υπέροχος είσαι.
Άβαταρ μέλους
andreas_t
Νήπιο
Νήπιο
12

Αν και αισθάνομαι ότι οδεύω προς την καταστροφή :megagrin ,χαίρομαι που έγινα ένας απο εσάς!!!
Άβαταρ μέλους
Fotakas
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 1363 times
Been thanked: 4912 times

Η R89 είναι το "καλό κορίτσι" της οικογένειας. Η R41 είναι η "άγρια". :megagrin
Όσο κι αν κανείς προσέχει, όσο κι αν το κυνηγά
Πάντα πάντα θα 'ναι αργά, δεύτερη ζωή δεν έχει.

(Ο.Ε.)
Άβαταρ μέλους
andreas_t
Νήπιο
Νήπιο
12

Όχι, αναφέρομαι στην ''αγριάδα'' σε σχέση με το πλαστικό ξυραφάκι..
Άβαταρ μέλους
Antonis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
13
Has thanked: 29516 times
Been thanked: 29728 times

Μπράβο Αντρέα, αναλυτικότατη η περιγραφή σου, σαν να ήμουν εκεί.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το ξύρισμα”