Πριν λιγο:
* Williams RS
* Ωmega 098 Pro
* Gillette New
* Astra Superior Platinum (3)
* Echt kölnisch Wasser EdC-ASL
Το σαπουνι ειναι δυσκολο σαπουνι μεν, και μπορει η κρεμα που παραγει να μην ειναι της κλασης των Calani, Sienna, MWF-Kent, ToOBS κλπ (δλδ οχι τοσο πηχτη και σταθερη), αλλα οι ιδιοτητες του και η περιποιηση του δερματος που παρεχει ειναι πολυ καλες. Πρωτο ξυρισμα με αυτο και ειμαι σιγουρος οτι μολις το μαθω θα κανω πολυ καλα ξυρισματα..
Το ξύρισμα της ημέρας: 06.02.2011-12.02.2011
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος

- 17
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Μακη πολύ ωραίο set up!ElNavajero έγραψε:οκ ας δώσω την σοβαρότητά μου σε τούτο το θρέντ. :hystericalbs1
C.V. Haljestrand 4/8
Omega 636 Silvertip
Proraso aloe & Green Tea
Alum Bloc
Floid Blue Italian ASL
Proraso ASB
Εγώ πήγα πολύ καλά το straight έχω αρχίσει να το μαθαίνω και να κάνω βαθιά πλην χρονοβόρα ξυρίσματα.
Για το 48άρι θα τα πούμε στο ανάλογο θέμα...
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Αλέξουρος
- Δημοτικό

- 15
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Ημέρα ανακαλύψεων σήμερα. :megagrin
- Δοκίμασα κρέμα ξυρίσματος Prosar. Καμία σχέση με το σαπούνι Proraso. Δεν κάνει τόσο καλή κρέμα, ενώ η μυρωδιά της είναι περισσότερο "φαρμακευτική", παρά αρωματική. Έκανα τρία περάσματα με αυτή και το τελευταίο με Proraso.
- Πινέλο το κλασσικό γουρουνοχέλωνο.
- After save Gibellini. Μάλλον θα μείνω σε αυτό για καιρό, αφού μου αρέσει πολύ.
- Ξυριστική μηχανή ασφαλείας M.P.V. care. Ξεκίνησα να ξυρίζομαι με γένια δύο ημερών και ένιωθα ότι δεν έκοβε, αφού κολλούσε στις τρίχες. Η μηχανή είναι τύπου "πεταλούδας" και μέχρι σήμερα δεν την έσφιγγα πολύ (περιστρέφοντας απαλά το κάτω μέρος της λαβής). Έβλεπα ότι η λεπίδα παραμορφώνεται, αποκτώντας τοξοειδές σχήμα, γεγονός το οποίο νόμιζα ότι ήταν λάθος. Δοκίμασα λοιπόν να σφίξω τη κεφαλή μέχρι το τέρμα, όπου η λεπίδα παίρνει το σχήμα της κεφαλής. Διαπίστωσα ότι με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο έκοβε καλύτερα, αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού η λεπίδα προεξείχε λιγότερο από τη μηχανή και ήταν συνέχεια της προστατευτικής "μπάρας" κάτω από τη λεπίδα.
Να υποθέσω ότι το χρησιμοποιούσα λάθος τόσες μέρες; :oops Πρέπει να την έχω πάντα τελείως σφιγμένη ή εξαρτάται από το ξύρισμα που θέλω να πετύχω;
30' λεπτά ξύρισμα σήμερα, μιας και σηκώθηκα μόνος μου πολύ νωρίς. Λίγοι ερεθισμοί και καλό βάθος για WTG & XTG ξύρισμα.
- Δοκίμασα κρέμα ξυρίσματος Prosar. Καμία σχέση με το σαπούνι Proraso. Δεν κάνει τόσο καλή κρέμα, ενώ η μυρωδιά της είναι περισσότερο "φαρμακευτική", παρά αρωματική. Έκανα τρία περάσματα με αυτή και το τελευταίο με Proraso.
- Πινέλο το κλασσικό γουρουνοχέλωνο.
- After save Gibellini. Μάλλον θα μείνω σε αυτό για καιρό, αφού μου αρέσει πολύ.
- Ξυριστική μηχανή ασφαλείας M.P.V. care. Ξεκίνησα να ξυρίζομαι με γένια δύο ημερών και ένιωθα ότι δεν έκοβε, αφού κολλούσε στις τρίχες. Η μηχανή είναι τύπου "πεταλούδας" και μέχρι σήμερα δεν την έσφιγγα πολύ (περιστρέφοντας απαλά το κάτω μέρος της λαβής). Έβλεπα ότι η λεπίδα παραμορφώνεται, αποκτώντας τοξοειδές σχήμα, γεγονός το οποίο νόμιζα ότι ήταν λάθος. Δοκίμασα λοιπόν να σφίξω τη κεφαλή μέχρι το τέρμα, όπου η λεπίδα παίρνει το σχήμα της κεφαλής. Διαπίστωσα ότι με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο έκοβε καλύτερα, αλλά και με μεγαλύτερη ασφάλεια, αφού η λεπίδα προεξείχε λιγότερο από τη μηχανή και ήταν συνέχεια της προστατευτικής "μπάρας" κάτω από τη λεπίδα.
Να υποθέσω ότι το χρησιμοποιούσα λάθος τόσες μέρες; :oops Πρέπει να την έχω πάντα τελείως σφιγμένη ή εξαρτάται από το ξύρισμα που θέλω να πετύχω;
30' λεπτά ξύρισμα σήμερα, μιας και σηκώθηκα μόνος μου πολύ νωρίς. Λίγοι ερεθισμοί και καλό βάθος για WTG & XTG ξύρισμα.
- JohnnyBlade
- Λύκειο

- 16
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
παντα παντα, μην κανεις πειραματα.
- vanm66
- Λύκειο

- 15
- Has thanked: 231 times
- Been thanked: 350 times
καλημέρα
νωρίς το πρωί
-SB Vie Long mix
-SS Calani Havanna
-SR Gillette superspeed flare tip black
-RB Gillette Bleue Extra
-ASL 4711
Τελικά, κάθε φορά, διαπιστώνω πως ο συνδιασμός Gillette-Gillette είναι πολύ ταιριαστός
νωρίς το πρωί
-SB Vie Long mix
-SS Calani Havanna
-SR Gillette superspeed flare tip black
-RB Gillette Bleue Extra
-ASL 4711
Τελικά, κάθε φορά, διαπιστώνω πως ο συνδιασμός Gillette-Gillette είναι πολύ ταιριαστός
Βαγγέλης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Επικοινωνία:
Αποψεις και γνωμες για το σαπουνι δε βλεπω.. :beah2 :megagrin

- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος

- 16
- Επικοινωνία:
Κατσε να δοκιμασεις το Dubai... μουαχαχα

- ElNavajero
- Γυμνάσιο

- 15
- Has thanked: 614 times
- Been thanked: 991 times
ευχαριστώ φίλε μου!ο χρόνος μας θα κατέβει με την εμπειρία που θα αποκτάμε αλλά δεν νομίζω να πάμε πιο λίγο από τα 20-25 λεπτά(εκτός αν κάνουμε την αντίστοιχη προετοιμασία που κάνει ο Ελβετός στο αντίστοιχο βιντεάκι,χαχα :hahano :hahano ) :megagrinApostolos έγραψε:Μακη πολύ ωραίο set up!ElNavajero έγραψε:οκ ας δώσω την σοβαρότητά μου σε τούτο το θρέντ. :hystericalbs1
C.V. Haljestrand 4/8
Omega 636 Silvertip
Proraso aloe & Green Tea
Alum Bloc
Floid Blue Italian ASL
Proraso ASB
Εγώ πήγα πολύ καλά το straight έχω αρχίσει να το μαθαίνω και να κάνω βαθιά πλην χρονοβόρα ξυρίσματα.
Για το 48άρι θα τα πούμε στο ανάλογο θέμα...