Νομίζω ότι η 34C είναι εξαιρετική επιλογή και αυτήν προτείνω.
Αλέξουρε θα ήθελα να σε παρακαλέσω να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος σε κάτι πιο σχετικό (π.χ. βοήθεια για αγορά safety) γιατί ο τίτλος που έχεις τώρα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που περιμένει κάποιος, π.χ. μια κριτική της εν λόγω μηχανή.
Σε ευχαριστώ και με συγχωρείς, αλλά έχουμε μια μανία με την τάξη σε αυτό το forum...
:danke
Ποια ξυριστική μηχανή ασφαλείας να αγοράσω;
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 10 times
Έχεις δίκιο Απόστολε. Άλλαξα τον τίτλο.
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα από κάποιους συγξυριζόμενους :megagrin να μου πουν τις απόψεις τους για την πρώτη μηχανή ασφαλείας που έχω στη λίστα, προς την οποία κλίνω περισσότερο, γι' αυτό έβαλα τον αντίστοιχο τίτλο.
Αλλά όπως εξελίσσεται το θέμα, ο τίτλος πράγματι παύει να είναι αντιπροσωπευτικός.
Έχω διαβάσει αρκετά θέματα και έχω δει ότι δεν υπάρχει κακή κριτική για τη Merkur 34c. Όλοι την κρίνουν θετικά, ενώ το μόνο "αρνητικό" της είναι ότι είναι προβλέψιμη και δε συγκινεί τους έμπειρους. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω να σκέφτομαι την αγορά κάποιας άλλης που να με ικανοποιεί περισσότερο αισθητικά, αν κάποιος μου πει ότι αξίζει.
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα από κάποιους συγξυριζόμενους :megagrin να μου πουν τις απόψεις τους για την πρώτη μηχανή ασφαλείας που έχω στη λίστα, προς την οποία κλίνω περισσότερο, γι' αυτό έβαλα τον αντίστοιχο τίτλο.
Αλλά όπως εξελίσσεται το θέμα, ο τίτλος πράγματι παύει να είναι αντιπροσωπευτικός.
Έχω διαβάσει αρκετά θέματα και έχω δει ότι δεν υπάρχει κακή κριτική για τη Merkur 34c. Όλοι την κρίνουν θετικά, ενώ το μόνο "αρνητικό" της είναι ότι είναι προβλέψιμη και δε συγκινεί τους έμπειρους. Παρ' όλα αυτά συνεχίζω να σκέφτομαι την αγορά κάποιας άλλης που να με ικανοποιεί περισσότερο αισθητικά, αν κάποιος μου πει ότι αξίζει.
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
Σε ευχαριστώ Μπάμπη, όπως και όλους τους άλλους. 90€ είναι πολλά...
Αν ήταν να διαθέσω 80€, θα έπαιρνα το "The Goodfella Satin Black Safety Razor" που έχει λάβει καλές κριτικές από το διεθνή τύπο και είναι Stefanos© approved. :megagrin
Αν ήταν να διαθέσω 80€, θα έπαιρνα το "The Goodfella Satin Black Safety Razor" που έχει λάβει καλές κριτικές από το διεθνή τύπο και είναι Stefanos© approved. :megagrin
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλέξουρος την 03 Φεβ 2011, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Δημήτρης
- Εξειδίκευση
- 15
- Has thanked: 156 times
- Been thanked: 181 times
http://www.shaving-shack.com/ikon-bulld ... razor.html" onclick="window.open(this.href);return false;BABIS έγραψε:Η Ikon (όταν και αν μπορεί να βρεθεί)Αλλά ο τύπος είναι καφενείο , οπότε θέλει αναμονή ...

- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
φιλε μου να ριξω μια ιδεα? νομιζω σε εχω καταλαβει. θελεις να παρεις καποια καλη και οικονομικη, γιατι δεν εισαι σιγουρος οτι δεν θα παρεις και αλλη στο μελλον. σωστα?
εγω θα σου πω να ριξεις μια ματια και σε μηχανες parker, πχ δες αυτη ,αλλα ριξε και εσυ μια ματια θα βρεις πολλες parker σε καλη τιμη.
εγω θα σου πω να ριξεις μια ματια και σε μηχανες parker, πχ δες αυτη ,αλλα ριξε και εσυ μια ματια θα βρεις πολλες parker σε καλη τιμη.
- Αλέξουρος
- Δημοτικό
- 14
Σκέφτηκα αρκετά τη Lux που πρότεινε ο Βαγγέλης, τόσο λόγω του ανοξείδωτου μετάλλου όσο και λόγω της χαμηλής τιμής (κάτω από 20€ βγαίνει με τα μεταφορικά, αν και στο ebay τη βρίσκει κανείς κατά καιρούς πολύ φτηνότερα). Η εμφάνιση δε θα έλεγα ότι με συγκινεί. Διάβασα όμως όλο το σχετικό νήμα στο Badger & Blade και βλέπω ότι οι περισσότεροι την αξιολογούν ως αρκετά επιθετική, επομένως δεν κάνει για εμένα μου είμαι αρχάριος.
Πέρα από την ιδιότυπη κλίση της λεπίδας, ένα από τα σημεία που με προβλημάτισε, είναι η αναφορά ενός κατόχου για ύπαρξη εύρους κατά την τοποθέτηση της λεπίδας. Δηλαδή θέλει καλό κεντράρισμα πριν σφίξει με το πάνω μέρος της κεφαλής. Επίσης θέλει περιποίηση των ατελειών με γυαλόχαρτο, γεγονός που επισημαίνουν αρκετοί.
Πέρα από την ιδιότυπη κλίση της λεπίδας, ένα από τα σημεία που με προβλημάτισε, είναι η αναφορά ενός κατόχου για ύπαρξη εύρους κατά την τοποθέτηση της λεπίδας. Δηλαδή θέλει καλό κεντράρισμα πριν σφίξει με το πάνω μέρος της κεφαλής. Επίσης θέλει περιποίηση των ατελειών με γυαλόχαρτο, γεγονός που επισημαίνουν αρκετοί.
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
- Been thanked: 211 times
Απορία για τη LUX.
Ακολουθώντας το λινκ που βάλατε τη βλέπω.
Αλλά αν πάω στην αρχική σελίδα του connaughtsaving στη λίστα με τα safet razors δεν τη βλέπω!
Κρυμμένη την έχουν ;;;
Ακολουθώντας το λινκ που βάλατε τη βλέπω.
Αλλά αν πάω στην αρχική σελίδα του connaughtsaving στη λίστα με τα safet razors δεν τη βλέπω!
Κρυμμένη την έχουν ;;;
- zamc
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 49 times
Να πώ κι εγώ το χαβά μου? ! Αφού ψήνεσαι για 34c γιατί δεν βλέπεις και την Merkur Progress?
Βλέπε το avantar μου ή http://www.shaving.ie/products/Merkur-Progress.html" onclick="window.open(this.href);return false; αν τη θες κοντή ή http://www.shaving.ie/products/Merkur-P ... 10001.html" onclick="window.open(this.href);return false; αν τη θες μακριά! Είναι και adjustable και εχοντας την έχω να πώ τα καλύτερα. Και την έχεις και όσο επιθετική τη θέλεις!
Βλέπε το avantar μου ή http://www.shaving.ie/products/Merkur-Progress.html" onclick="window.open(this.href);return false; αν τη θες κοντή ή http://www.shaving.ie/products/Merkur-P ... 10001.html" onclick="window.open(this.href);return false; αν τη θες μακριά! Είναι και adjustable και εχοντας την έχω να πώ τα καλύτερα. Και την έχεις και όσο επιθετική τη θέλεις!
OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
M.GANDHI
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
Μπαμπη ειναι out of stock αλλα δεν εχουν απενεργοποιησει το link.