- Farip Classico nickel, Feather #3
- Oumo synthetic brush
- Myrsol Blue soap and aftershave

Έγιναν τόσα πολλά τα σαπούνια και οι κρέμες και τα δείγματα, που το αγαπημένο μπαρμπέρικο Myrsol Blue κάνει σχεδόν δίμηνο για να παίξει ξανά. Skipped a leg day και το έβαλα τσόντα στο πρόγραμμα μιας και με ξεσήκωσε τώρα το ΣΚ που μύριζα διάφορα σαπούνια και κρέμες.
To πανέμορφο Oumo τι σας είπα; ‘Έγινε τελικά δικό μου (χίλια ευχαριστώ @mgm). Το Oumo έχει ιδιαίτερο θύσανο. Κατακρατεί πάρα πολύ νερό. Αν το «μουλιάσεις», να προλάβει δηλαδή το νερό να γεμίσει τους χώρους ανάμεσα στις τρίχες του, θα σου τα κάνει μαντάρα στο άφρισμα. Ένα καλό τίναγμα λοιπόν να φύγει σχεδόν όλο το νερό του, και αλύπητο φόρτωμα κατευθείαν από το σαπούνι. Άνετο δούλεμα στο πρόσωπο με κανα-δυο ψεκασιές νερού και το Myrsol άφρισε τέλεια. Αυτό μαζί με το Muehle θα τα χρησιμοποιώ περισσότερο απ' όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω πως κάπου δω θα βάλω μια τελεία στα φυσικής τρίχας. Όχι πως δεν τα συμπαθώ, αλλά την ευκολία συντήρησης των συνθετικών δεν την έχουν.
Την Fatip, κει που την χρησιμοποιούσα μια στις τόσες, άρχισα να την χρησιμοποιώ σε κάθε μου ξύρισμα. Βρήκα την ιδανική γωνία χρήσης της, riding the cap φυσικά, και τώρα μου δίνει κάθε φορά σταθερά εξαιρετικά ξυρίσματα. Αρχίζω να σκέφτομαι πως δεν έφταιγε η Feather για τα μετριότατα ξυρίσματα μαζί της, αλλά η τεχνική μου.
Μπόλικο Myrsol Blue afteshave, έχω ένα λίτρο από δαύτο, και η μπαρμπέρικη εμπειρία πήγε στα σύννεφα.
Υγιαίνετε και, ει δυνατόν αγαλλιάστε! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!