Καλά έκανες και μου το θύμισες το παλιότερο ποστ σου.
Τελικά με τέτοια κριτική σταματάω να το θέλω.
Αν το αγόραζα θα το έκανα μόνο για ρομαντικούς λόγους. 1840 βλέπεις ...
Williams mug shaving soap
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Το κουτακι λεει 1840 πανω, αλλα μονο 1840 δε θυμιζει. Ολο www, και παρε και την aqua velva, και παρε το αλλο κτλ.
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 211 times
Το σαπούνι το έχει και το αγγλικό amazon, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μπλέξει κανείς με α
Σε αυτό το φόρουμ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί ρομαντικοί μαζόχες λάτρεις του ρετρό και του δύσκολου. Οπότε τη δυσκολία την παλεύουμε. Αλλιώς θα ξυριζόμασταν με εμπριμέ μοτοσακό και κονσέρβες.
Αν μοιάζει με το ΣΠΛΕΝΤΙΤ , υπενθυμίζω την προσωπική μου σχέση με το ΣΠΛΕΝΤΙΤ.
Έχω καταναλώσει άπειρα κουτιά. Στα πρώτα 1-2 το ξύρισμα ήταν τρισάθλιο.
Ο αφρός ήταν πάντα λάθος! Τη μία ήταν νερουλός , την άλλη ξεραινόταν , απερίγραπτη κατάσταση.
Αλλά εγώ εκεί ...
Τώρα κάνω ό,τι αφρό γουστάρω με ΣΠΛΕΝΤΙΤ.
Σε αυτό το φόρουμ έχω την εντύπωση ότι έχουμε μαζευτεί ρομαντικοί μαζόχες λάτρεις του ρετρό και του δύσκολου. Οπότε τη δυσκολία την παλεύουμε. Αλλιώς θα ξυριζόμασταν με εμπριμέ μοτοσακό και κονσέρβες.
Αν μοιάζει με το ΣΠΛΕΝΤΙΤ , υπενθυμίζω την προσωπική μου σχέση με το ΣΠΛΕΝΤΙΤ.
Έχω καταναλώσει άπειρα κουτιά. Στα πρώτα 1-2 το ξύρισμα ήταν τρισάθλιο.
Ο αφρός ήταν πάντα λάθος! Τη μία ήταν νερουλός , την άλλη ξεραινόταν , απερίγραπτη κατάσταση.
Αλλά εγώ εκεί ...
Τώρα κάνω ό,τι αφρό γουστάρω με ΣΠΛΕΝΤΙΤ.
- xristos_metal
- Δημοτικό
- 15
- Been thanked: 15 times
Αν κανεις και απο το williams θα ερθω να σε στηριξω οικονομικα κανοντας μου αφαιρεση φρονημιτων :megagrin ....βαλε τα δυνατα σου!
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Πιστεύω ότι είναι η πρώτη δοκιμή πανελλαδικά.
Το βύθισα σε ζεστό νερό μαζί με το μπολάκι για 2 λεπτά.
Πήρα το παλιό μου πινέλο από χοίρο και μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό είχε κάνει πολύ καλό αφρό.
Συνέχισα για κανά-δυό λεπτά ακόμα και ο αφρός ήταν τέλειος.
Τον απλώνω στο πρόσωπο και αρχίζω να ξυρίζομαι. Μέσα σε 2 λεπτά έχει αραιώσει πολύ από εκεί που δεν πέρασα ακόμη, όσο περνάει η ώρα εξαφανίζεται.
Έχει το πρόβλημα με το Σπλέντιτ! Αλεπουδέλη σε έπιασα, από τον William έκλεψες τη συνταγή. :lachtot
Δεν τελείωσα ούτε ένα πέρασμα χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσω με το πινέλο κάποιες περιοχές.
Κάνει καλό αφρό, αλλά δεν τον κρατάει.
Τώρα για το άρωμα. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Είναι πολύ χαρακτηριστικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλο σαπούνι που τα του μοιάζει. Το κάνει να ξεχωρίζει. Εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου σαν άρωμα. Το Σπλέντιτ έχει πολύ καλύτερο άρωμα.
Θα το χρησιμοποιήσω αύριο στο Ωμέγα μου που είναι στη διαδικασία ξεβρομίσματος.
Επειδή είναι ένα σαπούνι που δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να αγοράσει, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι αξίζει να έχει δοκιμάσει για να έχει άποψη, και επειδή που ήρθανε 2 σαπούνια θέλω να κάνω ένα rotation στα μέλη αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Δηλαδή, θα ήθελα να στείλω το σαπούνι σε διάφορα έμπειρα στα σαπούνια μέλη και να το κρατάει ο καθένα για κανένα μήνα, να το δοκιμάζει όσες φορές θέλει, να κάνει κάποια κριτική, και μετά να το ξαναστέλνει στον επόμενο έτσι ώστε να το δοκιμάσουμε όλοι.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ (δήλωση εδώ στο νήμα δεν θα ληφθεί υπόψη).
Μετά θα ανακοινώσω εδώ τη λίστα αυτών που θέλουν να το δοκιμάσουν και τη σειρά.
Θα το στείλω εγώ στον πρώτο με δικά μου έξοδα αποστολής (απλό ταχυδρομείο, σκοτιστήκαμε και να χαθεί). Ο φίλος θα το κρατήσει όσο θέλει αλλά μέχρι ένα μήνα, και μετά θα το στείλει με δικά του έξοδα αποστολής στον επόμενο. Και ούτω καθ’ εξής …
Έτσι θα το έχουμε δοκιμάσει όλοι και αν σε κάποιον αρέσει ιδιαίτερα και θελήσει να το έχει το παραγγέλνει.
Το βύθισα σε ζεστό νερό μαζί με το μπολάκι για 2 λεπτά.
Πήρα το παλιό μου πινέλο από χοίρο και μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό είχε κάνει πολύ καλό αφρό.
Συνέχισα για κανά-δυό λεπτά ακόμα και ο αφρός ήταν τέλειος.
Τον απλώνω στο πρόσωπο και αρχίζω να ξυρίζομαι. Μέσα σε 2 λεπτά έχει αραιώσει πολύ από εκεί που δεν πέρασα ακόμη, όσο περνάει η ώρα εξαφανίζεται.
Έχει το πρόβλημα με το Σπλέντιτ! Αλεπουδέλη σε έπιασα, από τον William έκλεψες τη συνταγή. :lachtot
Δεν τελείωσα ούτε ένα πέρασμα χωρίς να χρειαστεί να ξαναπεράσω με το πινέλο κάποιες περιοχές.
Κάνει καλό αφρό, αλλά δεν τον κρατάει.
Τώρα για το άρωμα. Δεν είναι καθόλου ωραίο. Είναι πολύ χαρακτηριστικό, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άλλο σαπούνι που τα του μοιάζει. Το κάνει να ξεχωρίζει. Εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου σαν άρωμα. Το Σπλέντιτ έχει πολύ καλύτερο άρωμα.
Θα το χρησιμοποιήσω αύριο στο Ωμέγα μου που είναι στη διαδικασία ξεβρομίσματος.
Επειδή είναι ένα σαπούνι που δεν πιστεύω ότι αξίζει κάποιος να αγοράσει, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι αξίζει να έχει δοκιμάσει για να έχει άποψη, και επειδή που ήρθανε 2 σαπούνια θέλω να κάνω ένα rotation στα μέλη αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Δηλαδή, θα ήθελα να στείλω το σαπούνι σε διάφορα έμπειρα στα σαπούνια μέλη και να το κρατάει ο καθένα για κανένα μήνα, να το δοκιμάζει όσες φορές θέλει, να κάνει κάποια κριτική, και μετά να το ξαναστέλνει στον επόμενο έτσι ώστε να το δοκιμάσουμε όλοι.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ (δήλωση εδώ στο νήμα δεν θα ληφθεί υπόψη).
Μετά θα ανακοινώσω εδώ τη λίστα αυτών που θέλουν να το δοκιμάσουν και τη σειρά.
Θα το στείλω εγώ στον πρώτο με δικά μου έξοδα αποστολής (απλό ταχυδρομείο, σκοτιστήκαμε και να χαθεί). Ο φίλος θα το κρατήσει όσο θέλει αλλά μέχρι ένα μήνα, και μετά θα το στείλει με δικά του έξοδα αποστολής στον επόμενο. Και ούτω καθ’ εξής …
Έτσι θα το έχουμε δοκιμάσει όλοι και αν σε κάποιον αρέσει ιδιαίτερα και θελήσει να το έχει το παραγγέλνει.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
Στα παλιά σαπούνια έτσι ήταν η κατάσταση.
Ο αφρός "έσβηνε" .
Δεν είχε τη διάρκεια που έχουν τα μοντέρνα , τα οποία έχουν διάφορα βελτιωτικά για το σκοπό αυτό.
Γι'αυτό και είναι άδικη η σύγκριση.
Και λόγω τιμής.
Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις ένα σαπούνι σχεδιασμένο το 1840 (williams) ή το 1950 (Σπλέντιτ) που κάνουν λιγότερο από 2€ , με ένα μοντέρνο σαπούνι των 20€.
Ο αφρός "έσβηνε" .
Δεν είχε τη διάρκεια που έχουν τα μοντέρνα , τα οποία έχουν διάφορα βελτιωτικά για το σκοπό αυτό.
Γι'αυτό και είναι άδικη η σύγκριση.
Και λόγω τιμής.
Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις ένα σαπούνι σχεδιασμένο το 1840 (williams) ή το 1950 (Σπλέντιτ) που κάνουν λιγότερο από 2€ , με ένα μοντέρνο σαπούνι των 20€.
- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
Έτσι είναι Μπάμπη, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε το κάθε προιόν τι ρόλο βαράει.
Δικαιώθηκε και ο ψηλός (xristos_metal) :megagrin
Δικαιώθηκε και ο ψηλός (xristos_metal) :megagrin
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
Δεν μου αρκεί σύντομη δοκιμή.Slur έγραψε:Αν θέλεις να το δοκιμάσεις στείλε πμ. Θα ήταν χρήσιμη η κριτική του Σπλεντιτάνθρωπου σε αυτό το σαπούνι.
Πρέπει να πάω μέχρι τέλους ένα συγκεκριμένο προιόν.
Το williams είναι σε wish-list , θέλω να πάρω ένα κάποια στιγμή και να το τελειώσω.
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Δεν αξίζει το κόπο Μπάμπη να το πάρεις, πίστεψέ με.
Επειδή δε βλέπω να ενδιαφέρεται κανένας για δοκιμή σου στέλνω το δεύτερο που έχω να το κρατήσεις μιας και λες ότι είναι στη wish list σου. Έξοδα αποστολής δικά μου, ούτε 1 ευρώ δεν θα είναι, 60 γραμμάρια ζυγίζει.
Επειδή δε βλέπω να ενδιαφέρεται κανένας για δοκιμή σου στέλνω το δεύτερο που έχω να το κρατήσεις μιας και λες ότι είναι στη wish list σου. Έξοδα αποστολής δικά μου, ούτε 1 ευρώ δεν θα είναι, 60 γραμμάρια ζυγίζει.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι