Τρία σαπούνια ή κρέμες που δεν θα θέλατε ποτέ να σας λείψουν
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
συγνωμη που θα στο πω και εγω ελληνας ειμαι αλλα πως να το κανουμε για τους περισσοτερους η λεπιδες derby extra ειναι καλυτερες απο τις astror και το σαπουνι το arko ειναι καλυτερο απο το σπλεντιτ.
- BABIS
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 211 times
Οι astor όταν ήταν σκέτες astor , πριν 20 χρόνια και βάλε ήταν καλές.JohnnyBlade έγραψε:πως να το κανουμε για τους περισσοτερους η λεπιδες derby extra ειναι καλυτερες απο τις astror
Πατάτες έγιναν μόλις έγιναν bic-astor.
Το ότι οι derby είναι καλύτερες από τις bic-astor , δεν λέει κάτι.
Είναι καλύτερες από τις μη τούρκικες personna ;;;
Τόσο ώστε να δικαιολογείται η αγορά μέσω ίντερνετ και επιβάρυνση με ταχυδρομικά κτλ για να αγοράσεις ... derby ;;;;;;;;; Σε τιμή τριπλή των personna ;;;;;;;
Σχετικά με τις προτιμήσεις των περισσότερων τώρα.Οι αφροί-κονσέρβες είναι καλύτεροι από κάθε σαπούνι/κρέμα για δισεκατομύρια άνδρες που ξυρίζονται με κονσέρβες. Η πλειοψηφία αυτών είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη.Πάει να πει κάτι αυτό;;;
Και τα πλαστικά με 155 λεπίδες, ταινίες σιλικόνης, σαπουνιού και δόνηση είναι καλύτερα για δισεκατομύρια χρήστες από τα de και τις φαλτσέτες. Πάει να πει κάτι αυτό;;;
- JohnnyBlade
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 20 times
συμφωνω στο πρωτο που λες.
για τα αλλα μην ξεφευγουμε και δεν ειπα οτι ειναι φοβερες λεπιδες η derby και δεν εχουν σχεση με τις personna εξαλλου η personna δεν ειναι ουτε απο ελλαδα ουτε απο τουρκια.
για τα αλλα μην ξεφευγουμε και δεν ειπα οτι ειναι φοβερες λεπιδες η derby και δεν εχουν σχεση με τις personna εξαλλου η personna δεν ειναι ουτε απο ελλαδα ουτε απο τουρκια.
- iogi
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 24772 times
- Been thanked: 7864 times
Δεν είναι καλύτεροι-καλύτερα, είναι πιο βολικοί-βολικά (= λιγότερη βαβούρα). Παίζει ρόλο και η ενημέρωση που δεν υπάρχει, όπως και η διαφήμιση που είναι μονομερής.BABIS έγραψε: Σχετικά με τις προτιμήσεις των περισσότερων τώρα.Οι αφροί-κονσέρβες είναι καλύτεροι από κάθε σαπούνι/κρέμα για δισεκατομύρια άνδρες που ξυρίζονται με κονσέρβες. Η πλειοψηφία αυτών είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη.Πάει να πει κάτι αυτό;;;
Και τα πλαστικά με 155 λεπίδες, ταινίες σιλικόνης, σαπουνιού και δόνηση είναι καλύτερα για δισεκατομύρια χρήστες από τα de και τις φαλτσέτες. Πάει να πει κάτι αυτό;;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iogi την 12 Ιαν 2011, 18:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιάννης
- Stefanos
- Καθηγητής Ξυρίσματος
- 15
- Has thanked: 212 times
- Been thanked: 1193 times
- Επικοινωνία:
Λουκετακι? :megagrin

- Apostolos
- Δάσκαλος Ξυρίσματος
- 16
- Has thanked: 1394 times
- Been thanked: 653 times
- Επικοινωνία:
όχι ρε δεν το είπα για αυτό, εδώ εγώ έχω τσακωθεί για να υποστηρίξω Ελληνικά προιόντα... πλάκα σου κάνω... :beah2
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
- Aris
- Λύκειο
- 15
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 49 times
Επειδη ειμαι 13 μηνες στο κλασσικο ξυρισμα θα σας πω για ενα σαπουνι και μια κρεμα
Σαπουνι γλυκερινης ΜΑΜΑ ΒΕΑR!!
Σαν κρεμα θα ελεγα σιγουρα την ΤΟBS Μr.Taylor
Σαπουνι γλυκερινης ΜΑΜΑ ΒΕΑR!!
Σαν κρεμα θα ελεγα σιγουρα την ΤΟBS Μr.Taylor
My Ammo
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
Μηχανή: Edwin Jagger DE89L
Πινέλα: Boar Omega 10018, 10048, 2x10065, Edwin Jagger pure badger
Κρέμες: Body Shop Maca Root, Nivea
Σαπούνια: Valobra, Mama Bear Lavender
Λοσιόν: 4711, Floid Suave
Balm: Body Shop Maca Root
- ElNavajero
- Γυμνάσιο
- 14
- Has thanked: 598 times
- Been thanked: 976 times
^^^Λοιπόν κατα τη γνώμη μου και με την εμειρία των όσων τελος πάντων κρεμών και σαπουνιών έχω δοκιμάσει, έχει μακράν το καλύτερο άρωμα.Το άρωμα θυμίζει κάτι το ''πράσινο''.Με αυτό δεν εννοώ γήινο.Φέρνει στο μυαλό ηλιόλουστα λιβάδια, γρασίδι.Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα. Δεν ξέρω ποιο είναι το επόμενο στη λίστα σου από κρέμες ή σαπούνια υπο δοκιμή αλλά...ΔΟΚΙΜΑΣΕ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ slur. Θα σε αποζημιώσει σίγουρα.Ειναι must-have κατα τη γνώμη μου.Το μόνο κακό που έχει η musgo απ'οτι λένε δεν είναι ίδιο ακριβώς το άρωμα του ASL με της κρέμας.Εγώ έχω το asb το οποιο μοιάζει κάπως αλλά δεν είναι αυτόπου λέμε σχεδόν ίδιο.Θα δοκιμάσω και το ASL για να δω.Ελπίζω να βοήθησα και να κατανοείς οτι είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί καθώς δεν είναι π.χ. άρωμα τρυαντάφυλλο και δεν μοιάζει με κανένα άλλο που να έχω μυρίσει, είναι μοναδικό.
- Slur
- Εξειδίκευση
- 14
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 149 times
Στη λίστα μου εδώ πέρα η τρίτη θέση είναι κενή.ElNavajero έγραψε: Δεν ξέρω ποιο είναι το επόμενο στη λίστα σου από κρέμες ή σαπούνια υπο δοκιμή αλλά...ΔΟΚΙΜΑΣΕ το ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ slur.
Σκέφτομαι λοιπόν η επόμενη δοκιμή να είναι μία από τις δύο: Musgo Real ή O Melhor - Creme de Barbear.
εἶς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἦι