Majestät Pre-shave και After-shave Lotion

Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

:gun
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Apostolos
Δάσκαλος Ξυρίσματος
Δάσκαλος Ξυρίσματος
16
Has thanked: 1394 times
Been thanked: 653 times
Επικοινωνία:

Που τα ξετρύπωσες ρε μπαγάσα Βαγγέλη, αυτά μου αρέσουν! :clap1 :thumbsup
Νow Τhat Υou Αre Α Μan, Shave Like One.
or
Grow A Beard
(growing a beard doesn't mean you have to be ungroomed)
Άβαταρ μέλους
vanm66
Λύκειο
Λύκειο
14
Has thanked: 231 times
Been thanked: 349 times

Hondos στην Ομόνοια, στον τοίχο με τα after-shave, στο κάτω ράφι. Πρόσεξε γιατί μπροστά έχει δύο καλάθια με κάτι προσφορές.
Βαγγέλης
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

συναδελφοι ξεθαβω το συγκεκριμενο νημα για να μας πει κανεις αν εχει χρησιμοποιησει ASL και preshave Majestat ....τα ειχα δει στο HONDOS και τα ειχα βαλει στο ματι .... σε πρωτη φαση θελω να παρω το preshave και πιο μετα και το ASL .... για πειτε το εχει χρησιμοποιησει κανεις ???? ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Τα χρησιμοποιώ εγώ Αλέκο.
Είχα πάρει πρώτα το after shave. Είναι άπαλό χωρίς να δημιουργεί καψίματα, τσουξίματα, παγώματα κ.λ.π. Θα το έλεγα μάλον χειμωνιάτικο. Το άρωμά του είναι διακριτικό, όμορφο κατά τη γνώμη μου (και κατά την γυναίκας μου αρρενωπό) και με σχετικά μεγάλη διάρκεια.
Το preshave το αγόρασα ένα μήνα μετά. Είναι μία λοσιόν την οποία την απλώνω στο πρόσωπο μο λίγη ώρα πριν το ξύρισμα και την αφήνω να στεγνώσει. Εχει ακριβώς την ίδια μυρωδιά με το after. Οταν βρέχω το πρόσωπό μου πριν τη σαπουνάδα, νοιώθω το δέρμα μου να γίνεται πιό λείο, πιό ενυδατωμένο ενώ αισθάνομαι τις τρίχες πιό όρθιες και πιό παχιές. Δεν εμποδίζει καθόλου τον αφρισμό της σαπουνάδας, το αντίθετο θα έλεγα.
Γενικά είμαι ευχαριστιμένος και από τα δύο και οταν τελειώσουν θα τα αντικαταστήσω. Αλλωστε είναι και φτηνά... λιγότερο από 5 € το καθένα!
Άβαταρ μέλους
AlexFocus
Γυμνάσιο
Γυμνάσιο
14
Has thanked: 14057 times
Been thanked: 8954 times

φιλε Thano απο τα δικα σου ποστ θυμηθηκα το Majestat .... το ειχα σταμπαρει πριν ακομη ασχοληθω με το παραδοσιακο ξυρισμα ..... θυμαμαι μαλιστα μια φορα που ειχα ρωτησει μια κοπελα απο το Hondos για το pre shave Majestat .... ηταν μια μεσαιωνικη περιοδος της ζωης μου που εψαχνα για pre shave για ηλεκτρικη ξυριστικη μηχανη .... αυτη η κοπελα που λες μου ειπε οτι αυτο το pre shave το παιρνουν κατα κυριο λογο κατι παππουδες .... αντε τωρα να της εξηγησω οτι οι παππουδες με τα πινελα,τα σαπουνια και τις λεπιδες ειναι ετη φωτος μπροστα .....

λοιπον Thano επειδη μακρυγορησα πολυ .... αυτο το Majestat το βαζεις πριν πλυθεις με ζεστο νερο στο προσωπο σου ωστε με το ζεστο νερο να σου ανοιξουν οι ποροι ????? .... επισης εχει υφη λαδερη ???? ....
Ford Focus MkII f/l 2008
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

[youtube][/youtube]
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Stefanos
Καθηγητής Ξυρίσματος
Καθηγητής Ξυρίσματος
15
Has thanked: 212 times
Been thanked: 1193 times
Επικοινωνία:

Και που κολλαει αυτο το βιντεο με το προϊον? :boeller
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Δορυφέρων
Εξειδίκευση
Εξειδίκευση
14
Has thanked: 46 times
Been thanked: 148 times

αυτο το Majestat το βαζεις πριν πλυθεις με ζεστο νερο στο προσωπο σου ωστε με το ζεστο νερο να σου ανοιξουν οι ποροι ?????
Ο συνφορουμιτης ρωταει για pre-shave και στο απλο αυτο βιντεο δειχνει καποια πραγματα βημα-βημα αναμεσα και αυτο
Για να το εβαλα θεωρησα πως θα τον βοηθησει καπως
Εαν οχι να βγει ο ιδιος και να πει ξερεις ειμαι προχωρημενος και δεν εμαθα κατι χρησιμο
Τωρα αν υπαρχει για το συγκεκριμενο προϊον βιντεο δεν ξερω,ναι το ομολογω.
:bigeek
«ΟΥΚ ΕΙΘΙΣΤΑΙ ΤΟΙΣ ΕΛΛΗΣΙ ΠΡΟΣΚΥΝΕΕΙΝ»

Blog: http://ksyrisma-shaving.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Thanos
Νήπιο
Νήπιο
14
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Αν και στο βίντεο φαίνεται ότι χρησιμοποιεί το preshave αφού βρέξει το πρόσωπο του, εγώ το βάζω σε στεγνό πρόσωπο, το αφήνω μόνο του για λίγα λεπτά (1-2) και κατόπιν βρέχω με πολύ ζεστό νερό.
Οχι Αλέκο, δεν είναι λιπαρό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Pre-, After shave λοσιόν και -κρέμες”