Ikon shavecraft tech 104(head)
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15277 times
- Been thanked: 15594 times
- Επικοινωνία:
@KostasX13 ... συν όλες όσες λεπίδες έχουμε προτείνει... θα συμπλήρωνα και τις London Bridge, ήπιες στο δικό μου πρόσωπο και κοφτερές ταυτόχρονα...
- KostasX13
- Νήπιο
- 3
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 492 times
@gkarave voskhod δοκιμασα δεν μου εκαναν οπως κ silver blue. Περσονα μετριες.rubie κ τις μαυρες 7 o clock θελω να παρω να δοκιμασω.καμια αλλη;
•°Live for today because tomorrow may never come°•
- gkarave
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 15277 times
- Been thanked: 15594 times
- Επικοινωνία:
@KostasX13 ...Θα πρότεινα λεπίδες, προσφάτως δοκιμασμένες, όπως :Gillette silver thin & London Bridge.. τις βρήκα εξαιρετικές..
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 16846 times
- Been thanked: 18431 times
Για να ενημερωθεί το νήμα της iKon Tek και να μείνει η πληροφορία επισημαίνω στους υποψήφιους αγοραστές/χρήστες ότι η μηχανή έχει λίγο πιο λεπτά pin συγκράτησης της λεπίδας με αποτέλεσμα να υπάρχει τζόγος και κάποιοες φορές να μην ευθυγραμμίζεται σωστά όπως φαίνεται στις φωτό του @SrTv από εδώ
Στην δική μου μηχανή δεν παρατηρώ τόσο έντονο φαινόμενο όσο στην τρίτη φωτό αλλά μπορεί και να έχει αυξηθεί η ανοχή και το περιθώριο λάθους στην τρέχουσα παραγωγή.
Συμπερασματικά όπως έγραψα και στην ανωτέρω συζήτηση
"Εν κατακλείδι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη μετά από 200+ ξυρίσματα με την iKon Tek (είχα σχολιάσει τον τζόγο εδώ πριν ακόμα ξυριστώ) είναι ότι το υπαρκτό αρνητικό κατασκευαστικό χαρακτηριστικό σχετικά με την ευθυγράμμιση της λεπίδας που εμφανίζεται 1 φορά στις 4-5 τοποθετήσεις λεπίδας και τότε επιλύεται σε λίγα δευτερόλεπτα είναι αστείο μπροστά στις ξυρισματάρες που προσφέρει."

Στην δική μου μηχανή δεν παρατηρώ τόσο έντονο φαινόμενο όσο στην τρίτη φωτό αλλά μπορεί και να έχει αυξηθεί η ανοχή και το περιθώριο λάθους στην τρέχουσα παραγωγή.
Συμπερασματικά όπως έγραψα και στην ανωτέρω συζήτηση
"Εν κατακλείδι η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου άποψη μετά από 200+ ξυρίσματα με την iKon Tek (είχα σχολιάσει τον τζόγο εδώ πριν ακόμα ξυριστώ) είναι ότι το υπαρκτό αρνητικό κατασκευαστικό χαρακτηριστικό σχετικά με την ευθυγράμμιση της λεπίδας που εμφανίζεται 1 φορά στις 4-5 τοποθετήσεις λεπίδας και τότε επιλύεται σε λίγα δευτερόλεπτα είναι αστείο μπροστά στις ξυρισματάρες που προσφέρει."
Γιάννης
- Algebar
- Λύκειο
- 4
- Has thanked: 16846 times
- Been thanked: 18431 times
Το πρόβλημα της ευθυγράμμισης σε μένα συμβαίνει σπάνια, παρατηρώ συστηματικά την τοποθέτηση της λεπίδας στα τελευταία 6-7 ξυρίσματα μετά τη σχετική συζήτηση και δεν παρουσιάστηκε ούτε μία φορά. Ίσως παίζει ρόλο ο τρόπος που φορτώνω τη λεπίδα ο οποίος έχει ως εξής :
1) Βάζω το top cap στο χέρι και φορτώνω τη λεπίδα

2) Βάζω από πάνω το base plate και το σφίγγω με τα δάχτυλα
3) Κρατώντας σφιχτά βιδώνω τη λαβή και το αποτέλεσμα είναι

1) Βάζω το top cap στο χέρι και φορτώνω τη λεπίδα

2) Βάζω από πάνω το base plate και το σφίγγω με τα δάχτυλα

3) Κρατώντας σφιχτά βιδώνω τη λαβή και το αποτέλεσμα είναι

Γιάννης